Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
A daaaj. Ne mogu da vjerujem. 

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Megamon je napisao/la:Ako im ne uvalimo peticu nista smoCarlo je napisao/la:Kakav je ovo rezultat?![]()
A žao mi Newcastlea
![]()

There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
diaby za sve kriv, a nasi umjesto da napadaju nasi se povlace
Vidio sam ovaj treci gol i faul, kao i cetvrti gol nakon faula. Smijesno da smijesnije ne moze biti, ebem ja ovu ligu i ove sudije
Mogu misliti kako je bio prvi penal
Al ovo nish ne umanjuje cinjenicu da igrace arsenala treba tojagama ubiti
Mogu misliti kako je bio prvi penal

Al ovo nish ne umanjuje cinjenicu da igrace arsenala treba tojagama ubiti
nema potpisa
ma ne mislim ni na koga, ovo je pobjeda sudije od 4 gola 3 su u najmanju ruku sumnjivaKop je napisao/la:Ako mislis na mene, rekao sam to iz psiholoskog aspekta, ovo je masivan poticaj za njih, a mozes mislit kako se igraci Arsenala osjecaju.e2_ze je napisao/la:razumijete li se vi ljudi sta pricate??? koga NC pobjedjuje, pa ova retardirana ekipa ne moze celik pobjedit kamo li arsenal, faul iz kojeg je izjednaceno najmanje smijesan, drugo nista nemam reci.. FA jede ****..

Onaj sudija vise nikad ne bi smio sudit u zivotu!
Ovo je sramota za sport,za nogomet,za englesku ligu.Nije me briga sta cemo sigurno primit jos jedan ili dva gola. Ono je SRAMOTA kakvo suđenje imamo.
Ovo je sramota za sport,za nogomet,za englesku ligu.Nije me briga sta cemo sigurno primit jos jedan ili dva gola. Ono je SRAMOTA kakvo suđenje imamo.
Neka mi neko kaze samo kako Arsenal i Manchester imaju isto sudjenje, imaju isti **** a ne sudjenje, **** te pa sudija igra u NC dresu..
- -Paja
- Kontakt:
dva poklonjena penala uz crveni svaka cast ove godine nas kradu nemilice ima tu i krivice diabya ali ovo je nepodnosljivo
Fools!
Fools!
Dio Arsenala
- Megamon
- Kontakt:
Ma sudija jeste teski paksu al ne mogu da vjerujem da smo primili 4 gola
Pa Drina sa igracem manje nebi primila 4 gola od Newcastla pa makar i Dodik sudio
PS:Sad ponovo Sabu na avatar

Pa Drina sa igracem manje nebi primila 4 gola od Newcastla pa makar i Dodik sudio
PS:Sad ponovo Sabu na avatar

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Manchester je sve kriv, jer Fergusonov tecic od tetke Fate je predsjednik sudijske organizacije.e2_ze je napisao/la:Neka mi neko kaze samo kako Arsenal i Manchester imaju isto sudjenje, imaju isti **** a ne sudjenje, **** te pa sudija igra u NC dresu..
There is only one United!!!!
Ova dva penala i cjelokupno suđenje su nešto najgore što sam ikad imao priliku gledati u svom životu na jednoj fudbalskoj utakmici.
nisam bio u prilici da gledam utakmicu, vjerujem da je lose sudjenje bilo, ali sramotno za ekipu kakav je arsenal da primi 4 gola za poluvrijeme
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- Thunderstruck
- Kontakt:
Šta se desilo najdivnijem kolektivu na svijetu? 

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
- Facasplaca
- Kontakt:
mogu mislit Wengera
hebo je svakoj flasici na terenu mater ! 

- mighty_reds
- Kontakt:
ko je sudio? nek je nas debilni BHT City prenosio a propustio sam ovu tekmu 

The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
Kakva sudiska kradja, jasno je da se radi protiv Arsenala dvije utakmice zaredom se prave smijesne greske protiv jednog tima to ne moze biti slucajno.
Ne mogu da vjerujem da neko ovakvu ekipu dovodi u vezu sa titulom i naslovom prvaka.
Što se tiče posta iznad...Smogovac je napokon pokazao pravo lice.
Što se tiče posta iznad...Smogovac je napokon pokazao pravo lice.
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 05 feb 2011, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
hahahhahahahahahahahahahhahaha
dominacijo, dominacijoooo
kakvu smo mi ololosiju izvukli u ligi prvaka, fujj
dominacijo, dominacijoooo
kakvu smo mi ololosiju izvukli u ligi prvaka, fujj
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
čim ste svi toliko navalili na sudiju vjerovatno vas i jest oštetio, ali hajte navedite za koju je utakmicu ikad rekao wenger da je izgubio ili kiksao zato što je jednostavno slabiji od protivnika?
mislim nikad, uvijek neko ili nešto krivo, trava prezelena ili mokra, protivnik grub, sudija ga mrzi, pada kiša, prevruće itd.
mislim nikad, uvijek neko ili nešto krivo, trava prezelena ili mokra, protivnik grub, sudija ga mrzi, pada kiša, prevruće itd.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.