aaa bas ce se iz sarajeva prodati bolje ko i svaki igracaS_Roma je napisao/la:Smijesno cuj Husejnovic da predje u Zrinjski![]()
![]()
![]()
Paša moj on ima ugovor sa Sarajevom do zime to je prvo, drugo kako je sam rekao njemu je npr. Hajduk zadnja opcija, a kamoli vi tako da ne izmisljaj bezvze i trece sto bi isao iz Sarajeva kluba iz kojeg ce se prije prodati neg' iz Zrinjskog.
A Zrnanovic to je druga prica otjeran je iz Sarajeva jer je remetio mir u svlacionici i svasta nesto, pa vala kupili ga vi ili Zeljo briga me, al da je dobar igrac za nase lige, jeste to ne umanjujem nimalo ...
Jos nam fali i Mehmedalija Covic da se vrati!benfica1923 je napisao/la:Karadza????Jel netko nesto zna,nije slucajno danas bio u mo....
benfica1923 je napisao/la:Karadza????Jel netko nesto zna,nije slucajno danas bio u mo....
Budi realan odakle ce prije otici i bolje se prodati ?Rosas7 je napisao/la:aaa bas ce se iz sarajeva prodati bolje ko i svaki igracaS_Roma je napisao/la:Smijesno cuj Husejnovic da predje u Zrinjski![]()
![]()
![]()
Paša moj on ima ugovor sa Sarajevom do zime to je prvo, drugo kako je sam rekao njemu je npr. Hajduk zadnja opcija, a kamoli vi tako da ne izmisljaj bezvze i trece sto bi isao iz Sarajeva kluba iz kojeg ce se prije prodati neg' iz Zrinjskog.
A Zrnanovic to je druga prica otjeran je iz Sarajeva jer je remetio mir u svlacionici i svasta nesto, pa vala kupili ga vi ili Zeljo briga me, al da je dobar igrac za nase lige, jeste to ne umanjujem nimalo ...,daj ne dipr
ustvari ne bi volio da uopce dodje taj igrac kod nas,bolje da guramo nase mlade vise ce napraviti za klub
Ljudi on ce otici od nas i to vani nece covjek ovdje da igra uopste u PL.!, smarate vise oko njega..aS_Roma je napisao/la:Budi realan odakle ce prije otici i bolje se prodati ?Rosas7 je napisao/la:aaa bas ce se iz sarajeva prodati bolje ko i svaki igracaS_Roma je napisao/la:Smijesno cuj Husejnovic da predje u Zrinjski![]()
![]()
![]()
A Zrnanovic to je druga prica otjeran je iz Sarajeva jer je remetio mir u svlacionici i svasta nesto, pa vala kupili ga vi ili Zeljo briga me, al da je dobar igrac za nase lige, jeste to ne umanjujem nimalo ...,daj ne dipr
ustvari ne bi volio da uopce dodje taj igrac kod nas,bolje da guramo nase mlade vise ce napraviti za klub
Dobro haj sad na svoju temu europski svjetski zeljo.ScooTeR je napisao/la:Kad bi ja poceo pisati gdje su zavrsili igraci iz Zelje,ovaj bekic bi se postidio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.