FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Andres
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Andres » 14 avg 2010, 23:12

nidjo_barca je napisao/la:Ma nije ni bitno to toliko.Ovo je po meni dobar rezultat s obzirom na ekipu koja je igrala.Dobre sanse imamo u revansu gdje bi trebali igrati i ostali igraci,mislim na Spanske reprezentativce.Valjda ce biti spremni.

Qrac 3-1,satrase nas :D
znam sta pricam ! Pep je qrcina od trnera i gotovo ! Sad fol Abidala na stopera pomjera HAHAHAHAH
Oj bota ! Ovo nemozemo stic ni da nam u ekipi 11 Messija igra
btw : ovo ce na kraju bit 4:1
zivi bili i vidjeli !
Svi fanovi recite Hvala strucnjaku popout Pepa

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 avg 2010, 23:13

Ma ovaj superkup nije skoro niti u jednoj ligi bitan,ovo mu dodje ko generalka za predstojecu sezonu pogotovo u Spaniji gde imaju dve tekme.Koliko je bitan trofej pokazuje i sama ekipa i igraci koji su nastupili.Zbog toga je i Guardiola izvadio Zlatana da se ne trosi bespotrebno u ovakvoj tekmi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 14 avg 2010, 23:14

Brnjoo je napisao/la:vjerovatno messi ne igra
usao maloprije umjest oZllatana !
Djaba kad lopte ne moze dobit !
lJudi nas jedu !

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 14 avg 2010, 23:21

Satrali nas jbte.Ali dobro,s obzirom na ekipu koja je igrala,nije toliko ni lose,mada su sad sanse za osvajanje jako male.Nije toliko bitno,ali bilo bi lijepo poceti sezonu sa nekim trofejom.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 14 avg 2010, 23:33

Ovo je znak da Pep samo tako grijesi i kompletna Barca ! Prodao je 2 stopera nije doveo niti jednog ! Ovo danas sto je igralo na poziciji stopera + Abidal je obicna K A R I N A ! 1 utakicu Povrijedi se ili dobije crveni ili dobije suspenziju Puyol ili Pique jadna nama majka ! Necu damislim da na El calssicu ne budu igrali jeru suprotnom 6 komada ce nam uvalit ! Katastrofa od obrane !
Pricajte sta ocete ali ovo stopera izuzev tandema naseg , je jednostavno za nizu ligu ! Pep glumi Pep ce i da plati !
Prodas 2 stopera a dovodi napadaca gdje nema potrebe!
Ovo sto sam sada napisao obestinit ce se kada naletimo na izuzetno jaku ekipu sa oslabljenim timom u LP ili La ligi
Mozda vec u 3 kolu na Riazoru !

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 14 avg 2010, 23:36

ubice ih barsa na kampu 3:0
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 14 avg 2010, 23:38

Ne razumijem te nikako.Haj dobro,ljut si malo zbog poraza,uredu,ali pogledaj ko je igrao sve.4 igraca iz Barce Atletic,neki igraci koji sjede na klupi i samo 3 igraca iz prve postave.Ovo je mozda i sasvim realan rezultat jer je Sevilla igrala u dosta jakom sastavu.

Po mom misljenju,ovdje treba jos samo jedan veznjak i ekipa je kompletna i dobro popunjena sa svim pozicijama.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Abrofemi
Kontakt:

Post Postao/la Abrofemi » 14 avg 2010, 23:41

Odkad nisam vidio da Barca primi tri komada, hajd nek i to dodje :)
Stvarno rezultat malo čudan, Sevilla strasno jaka ekipa, prvo razbise Atl. Madrid u Kupu, sad vas u Superkupu, stvarno su vrlodobri, a i Kanoute pokazuje šta znaci za ovaj klub!
The biggest small club, with a best supporters in England!

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 14 avg 2010, 23:50

Andres je napisao/la:
nidjo_barca je napisao/la:Ma nije ni bitno to toliko.Ovo je po meni dobar rezultat s obzirom na ekipu koja je igrala.Dobre sanse imamo u revansu gdje bi trebali igrati i ostali igraci,mislim na Spanske reprezentativce.Valjda ce biti spremni.

znam sta pricam ! Pep je qrcina od trnera i gotovo ! Sad fol Abidala na stopera pomjera HAHAHAHAH
zivi bili i vidjeli !

Ma ja jedan poraz dovoljan da navijac poput tebe odmah proglasi Guardiolu kitom....Mrzim takve navijace,idi se istusiraj!!!
Chelsea F.C.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 14 avg 2010, 23:57

Blue_He4rt je napisao/la:
Andres je napisao/la:

zivi bili i vidjeli !

Ma ja jedan poraz dovoljan da navijac poput tebe odmah proglasi Guardiolu kitom....Mrzim takve navijace,idi se istusiraj!!!
Ok pretjerao sam ! ALi lik me nervira ! Proda 2 stopera , nekupi niti jednog !
Sta ce bit kad nebude tu Puyola i Piquea ?! Ko ce igrat ? Milito je zakrzljo realno ! Ova djeca mogu igrat u La lifi sta kad doodje neki bas jak tim a ti nemas stoepra ???? Imamo 3 stopera od toga 2 extra , 1 boze sacuvaj !
POgledaj koliko druge ekipe imaju stopera !!!! Problem je bilo dat 10 miliona za nekog stopera srednje klase !
Kad su se vec mogli kutarisat potencijala poput Chgrynskog za 15 a kupiti za 25 !
I Naravno zadnji vezni ne da treba nego neznam ! MAscherano je najbolja i najjeftinija moguca solucija za jednog world class DM ! Ali eto Pep zna !

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 15 avg 2010, 00:37

Abrofemi je napisao/la:Odkad nisam vidio da Barca primi tri komada, hajd nek i to dodje :)
Stvarno rezultat malo čudan, Sevilla strasno jaka ekipa, prvo razbise Atl. Madrid u Kupu, sad vas u Superkupu, stvarno su vrlodobri, a i Kanoute pokazuje šta znaci za ovaj klub!
Ma jedini razlog sto je Sevilla dobila Barcu je taj sto tri najbolja igraca ove momcadi nisu igrala. Oni su fakticki igrali protiv pola Barcelone, jer su ostalo sve bili juniori.

Pa Barcelona ce, ukoliko u narednoj utakmici budu igrali sa najjacim sastavom, razvaliti Sevillu. Nemaju oni neki sastav sa kojim su prijetnja Realu ili Barceloni u utrci za osvajanje nekog naslova. Ja bi, iskreno, volio da Sevilla osvoji Superkup, li to ce tesko uraditi bas zbog gola kojeg je zabio Ibrahimovic

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 avg 2010, 00:46

Ovaj je najjači što pljuje po Guardioli. Ne želim ni da zamislim kako bi pljuvao da Barcu vodi Safet Sušić. Izgubili ste? Pa šta? Kombinovani sastav, a i mora se priznati da je utakmica skoro pa revijalnog karaktera. Helem, više se trebate brinuti za Racing, jer to je ekipa koja je u najboljoj Barcinoj sezoni(prva sezona pod Guardiolom)uspjela iznenaditi Barcu i to, ako se ne varam, u prvom kolu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 15 avg 2010, 01:10

izgubili pa sta....nije kraj svjeta...ne vidim razlog da vam ovaj poraz ovako tesko pada..sasvim nebitan trofej...sasvim svejedno ako ih ne dobijemo u revansu potrebnom razlikom,mada ce u revansu izaci najaci sastav koji bude na raspolaganjju ko da gledam,samo da se neko ne povrijedi...
nama je bitno da barca pobjedzuje u primeri i u ligi prvaka,i da te trofeje ganjamo,a ovi kupovi pa cak i kup kralja su u drugom planu...bar po meni... ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 15 avg 2010, 01:23

ja ovog gore @monologa :D :D :D

na djelu Barselona on pominje nekog seljaka Susica :mrgreen:
bolji si ti trener od njega.... ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 avg 2010, 01:28

Nisam gledao tekmu,al sam vec rekao kad sam vidio 19 koji su pozvani da ce nas ovi nabiti,na kraju i nije los rezultat jel si dao gol u gostima,skontas da ces u revansu vjerovatno imati najaci sastav,bit ce dobra tekma,ganjas 2 gola razlike,golova nebi trebalo falit :) Ibra nastavio sa svojom serijom sto mi je bitno,da udje kako treba u sezonu,samo opusteno 8-)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 15 avg 2010, 01:30

miky_hz je napisao/la:Nisam gledao tekmu,al sam vec rekao kad sam vidio 19 koji su pozvani da ce nas ovi nabiti,na kraju i nije los rezultat jel si dao gol u gostima,skontas da ces u revansu vjerovatno imati najaci sastav,bit ce dobra tekma,ganjas 2 gola razlike,golova nebi trebalo falit :) Ibra nastavio sa svojom serijom sto mi je bitno,da udje kako treba u sezonu,samo opusteno 8-)
mikyyy, dodji, dodji pcpcpc

Abrofemi
Kontakt:

Post Postao/la Abrofemi » 15 avg 2010, 06:18

Brnjoo je napisao/la:
Abrofemi je napisao/la:Odkad nisam vidio da Barca primi tri komada, hajd nek i to dodje :)
Ma jedini razlog sto je Sevilla dobila Barcu je taj sto tri najbolja igraca ove momcadi nisu igrala. Oni su fakticki igrali protiv pola Barcelone, jer su ostalo sve bili juniori.

Pa Barcelona ce, ukoliko u narednoj utakmici budu igrali sa najjacim sastavom, razvaliti Sevillu. Nemaju oni neki sastav sa kojim su prijetnja Realu ili Barceloni u utrci za osvajanje nekog naslova. Ja bi, iskreno, volio da Sevilla osvoji Superkup, li to ce tesko uraditi bas zbog gola kojeg je zabio Ibrahimovic
:mrgreen:
Pa ko osvoji kup?
Nemoš sve kupit parama.
The biggest small club, with a best supporters in England!

xxxxMessixxxx
Kontakt:

Post Postao/la xxxxMessixxxx » 15 avg 2010, 08:55

Abrofemi je napisao/la:
Brnjoo je napisao/la:

:mrgreen:
Pa ko osvoji kup?
Nemoš sve kupit parama.
upravu si parama se nemoze sve kupiti, to najbolje zna momcad Reala I manchester Citya
al' moramo biti svjesni da je sinoc za Barsu Branio golman zakog niko nikad nije cuo, ustvari on brani u Brasi al' u 2 ili omladinskom timu. Tako da on niti je spretan,iskusan, nista nije ko Valdez koji gosinama brani za Barsu.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 15 avg 2010, 12:26

xxxxMessixxxx je napisao/la:BARCA JE I DALJE NAJBOLJI KLUB NA SVIJETU PA VI PRICAJTE STA HOCETE :D :D :D :D :D :D
Velika slova se smatraju vikanjem..Iskljuci Caps lock, prije nego te banuju...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 15 avg 2010, 12:42

Barca će u ovoj sezoni biti još jača. Villa je trenutno najbolji napadač na svijetu, u usporedbi sa Kakom i C. Ronaldom, Villa je doveden za "siću" a sigurno će pružiti bolje igre od Kake u Realu.
...što je više lome to je volim jače...

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.