Bujrum komsije, da vidite kako je kad se udara po dzepu rivalimaSemper je napisao/la:Zapad 15 KM za derbi. Evo sad sam čuo i ne mogu da vjerujem.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Bujrum komsije, da vidite kako je kad se udara po dzepu rivalimaSemper je napisao/la:Zapad 15 KM za derbi. Evo sad sam čuo i ne mogu da vjerujem.
Prošle godine je bio 12, mamicu im je.bem !Semper je napisao/la:Zapad 15 KM za derbi. Evo sad sam čuo i ne mogu da vjerujem.
I 20 da stave, opet nece dobiti licencuSemper je napisao/la:Zapad 15 KM za derbi. Evo sad sam čuo i ne mogu da vjerujem.
Blizu dolaska na Grbavicu je Zvonimir Vukic igrac Partizana. Igra na poziciji ofanzivnog veznog moze i napadaca. Zvonimir je pristao ostalo je jos da se klubovi dogovore spominje se i obestecenje samo nezna se cifra istog.
KB-TM87 je napisao/la:Blizu dolaska na Grbavicu je Zvonimir Vukic igrac Partizana. Igra na poziciji ofanzivnog veznog moze i napadaca. Zvonimir je pristao ostalo je jos da se klubovi dogovore spominje se i obestecenje samo nezna se cifra istog.
Mogo je napisat da ce nam i Borha docbagrcavi je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
šta će nam ovaj od 32 godine![]()
![]()
![]()
![]()
niti on hoće u Želju, niti Željo njega hoće
Tacno za Amara, tvrde da je skocio k'o oparen kad ga Said zabi, i nazalost tacno i da se pjevalo.MEGABASS je napisao/la:Amar i skoro pola ako ne i čitava ekipa Željezničara je bila na Koševu, momci se pripremaju, hoće da utrpaju 5 komada malenimPitar sa Kariba je napisao/la:Što ba lažeš, kako ti znaš šta se pjevalo, kako uopšte znaš da je Amar bio na Koševu. Ne znam šta želiš postići sa tim. Inače sramotnije pjesme niko nije smislio.DANDY je napisao/la:Amar sinoć bio na Koševu.Opet se plevala ona stara pitarska:mama ti je ****,otac šlagiran......Boga mi su ga naljutili,teško im se.Ne bih im bio u koži!
Koliko i nasimSarajlijc@ je napisao/la:Obrisa se onaj klip , al haj nema veze ponovit ce Said to vjerujte![]()
Kolko vi nama zapad stavite , 15-20 km !?
na cemu si tiSarajlijc@ je napisao/la:Obrisa se onaj klip , al haj nema veze ponovit ce Said to vjerujte![]()
Kolko vi nama zapad stavite , 15-20 km !?