Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- muhamed121
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ja debil sto igram ove turke a jos veci debil sto stoji kraj mene neki djed od 100 godina govori ide to 4 i vise gola
Vidi turaka neki dan 7 golova, sad goli ****
- madridista4ever
- Kontakt:
Može li mi neko ko se bolje razumije u ovaj snooker reći na koliko dobivenih frejmova se igra na ovom mastersu? Znam da je relativno, da nije uvijek isti broj pa me zbunjuje...
- muhamed121
- Kontakt:
Mislim da je 6 al opet ako neko ima da bolje zna jer nisam siguranmadridista4ever je napisao/la:Može li mi neko ko se bolje razumije u ovaj snooker reći na koliko dobivenih frejmova se igra na ovom mastersu? Znam da je relativno, da nije uvijek isti broj pa me zbunjuje...

Oop op turci
-
- Kontakt:
prvi koji dodje do 6 fremova pobjednik jemadridista4ever je napisao/la:Može li mi neko ko se bolje razumije u ovaj snooker reći na koliko dobivenih frejmova se igra na ovom mastersu? Znam da je relativno, da nije uvijek isti broj pa me zbunjuje...
- madridista4ever
- Kontakt:
Ok hvala, i ja sam igrao na o'salivana.. idemo do pobjede roniimuhamed121 je napisao/la:Mislim da je 6 al opet ako neko ima da bolje zna jer nisam siguranmadridista4ever je napisao/la:Može li mi neko ko se bolje razumije u ovaj snooker reći na koliko dobivenih frejmova se igra na ovom mastersu? Znam da je relativno, da nije uvijek isti broj pa me zbunjuje...go sullivan

6:3, i to napravi brekj pri rezultatu 4:3, uzme svoj servis i 6:3, naravno...

šta bi sinoć ko je srao od amera ja zaspa

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- muhamed121
- Kontakt:
Kod mene pala antena kod tebe nema neta totalno si moderan decko hahahha a sta ono radis maloprije u RMU?LjumanM95 je napisao/la:šta bi sinoć ko je srao od amera ja zaspa![]()
šta radim mačkoo?? aj sad reci kako svima

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- muhamed121
- Kontakt:
Mani blefova ja iz Kalesije dodjem u Banovice dovoljno 10 minuta i vidim ga a dobro necemo o tome sta radis ovakoLjumanM95 je napisao/la:šta radim mačkoo?? aj sad reci kako svima![]()
U nedelju od 18:00 do 03:00 odigram 54 listića.
nisam ni ja dobar

- Slatinash_7
- Kontakt:
Moze li neko naci rezultat tenisa Victoria Kuzmanova-Pemra Ozgen,pise da se igra u stutgartu,nema rezultata nigdje a ni turnira,haman samo u wwinu
imaju cak i live za ovaj turnir al nisam vidio ovaj mec..

Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- Citizen-X
- Kontakt:
ja sam radije za to da Miki ekskluzivno otvori svoju temu sa tipovima - ja bih prvi samo njega pratio.... ovo ostalo tankosava pravo
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- exorciiist
- Kontakt:
Uh jeb0te, ti si prekucoRafael30 je napisao/la:U nedelju od 18:00 do 03:00 odigram 54 listića.![]()
nisam ni ja dobar
![]()

Igra se na terenu br. 3 gdje još igraju Tena Lukas i Iva Primorac 2:6, 6:3, 5:1 ubrzo će kraj.Slatinash_7 je napisao/la:Moze li neko naci rezultat tenisa Victoria Kuzmanova-Pemra Ozgen,pise da se igra u stutgartu,nema rezultata nigdje a ni turnira,haman samo u wwinuimaju cak i live za ovaj turnir al nisam vidio ovaj mec..
Kontam da sam odigrao 15-20 listića, reko nisam vise... izbrojim ih i ne mogu da povjerujem, to ti je kad imas online klađenje i para na računu, ne valja ni toexorciiist je napisao/la:Uh jeb0te, ti si prekucoRafael30 je napisao/la:U nedelju od 18:00 do 03:00 odigram 54 listića.![]()
nisam ni ja dobar
![]()

Izgleda da još nisu počeleSlatinash_7 je napisao/la:Moze li neko naci rezultat tenisa Victoria Kuzmanova-Pemra Ozgen,pise da se igra u stutgartu,nema rezultata nigdje a ni turnira,haman samo u wwinuimaju cak i live za ovaj turnir al nisam vidio ovaj mec..

- exorciiist
- Kontakt:
Ma online je smrt za pare...kad god ti je dosadno nesto igras i bacis pare.Rafael30 je napisao/la:Kontam da sam odigrao 15-20 listića, reko nisam vise... izbrojim ih i ne mogu da povjerujem, to ti je kad imas online klađenje i para na računu, ne valja ni toexorciiist je napisao/la:Uh jeb0te, ti si prekucoRafael30 je napisao/la:U nedelju od 18:00 do 03:00 odigram 54 listića.![]()
nisam ni ja dobar
![]()
A ovako u kladionicu odes 1-2 puta dnevno i smislis sta ces odigrat, a na online live,poker pa rulet,bingo..sve gluposti igras i tek na kraju skontas kako si spisko sve pare.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.