Bio na sarajevskom derbiju prosle godineConvicts1988 je napisao/la:Pa neće na golubarnik il lavor.avenija je napisao/la:Šuker dolazi na stadion kategorije 4 !
GOLEM SI ČELIK !

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Bio na sarajevskom derbiju prosle godineConvicts1988 je napisao/la:Pa neće na golubarnik il lavor.avenija je napisao/la:Šuker dolazi na stadion kategorije 4 !
GOLEM SI ČELIK !
Valjda u te poštene ubrajaš i sve koji nemaju dugova.Beduin je napisao/la:Kako kazu, volim nase goFno, nego njihovo zlato.tikatakaboys je napisao/la:Beduin je napisao/la: Al' eto da te ne ofiram previse, reci cu ti da vecina tuzlaka ce uvijek navijati za Velez protiv Zrinje, Sirokog, Goska
![]()
![]()
![]()
Pravi ste multietniĆari!![]()
Samo popisat te nacionalisticke klubove koji egzistiraju na krvi i patnji postenih klubova.
Haj kruha ti nemoj o postenju. Eto, Azmir postenjacina da ga nema vece. Svaka njemu cast za mnoge stvari, ali hajde nemojmo praviti sveca od njega. Igraci u TC prijavljeni na jednu cifru, a uzimaju drugu. Znas kako se to u danasnjem svijetu zove --> utaja poreza, varanje drzave za socijalne doprinose, druze.BosanacGorstak je napisao/la:pljujete Dzidica koji je jedan od najvećih vakifa koje je zenička majka rodila,halalio vam čovjek 100 000 i nevalja sto poziva da se poštuje zakon..isplatite igrače i ne brukajte se..moraju ljudi platit kiriju od stanarine.
To isto rade i u mađarskom klubu "Zrinski". Samo ne primijetih da to njima toliko zamjerate. Zanimljivo je kako ste kivni na Husića._dreamer_ je napisao/la:Haj kruha ti nemoj o postenju. Eto, Azmir postenjacina da ga nema vece. Svaka njemu cast za mnoge stvari, ali hajde nemojmo praviti sveca od njega. Igraci u TC prijavljeni na jednu cifru, a uzimaju drugu. Znas kako se to u danasnjem svijetu zove --> utaja poreza, varanje drzave za socijalne doprinose, druze.BosanacGorstak je napisao/la:pljujete Dzidica koji je jedan od najvećih vakifa koje je zenička majka rodila,halalio vam čovjek 100 000 i nevalja sto poziva da se poštuje zakon..isplatite igrače i ne brukajte se..moraju ljudi platit kiriju od stanarine.
Covjek hoce u politiku, a vara istu tu drzavu. Pa po cemu se razlikuje onda od ostatka politicke garniture?
Kakve veze ima Zrinjski s ovom temom? Ako ti mislis da ja vise volim Zrinjski nego TC, onda stvarno ne znam sta da ti kazem jarane.Giljotina je napisao/la:To isto rade i u mađarskom klubu "Zrinski". Samo ne primijetih da to njima toliko zamjerate. Zanimljivo je kako ste kivni na Husića._dreamer_ je napisao/la:Haj kruha ti nemoj o postenju. Eto, Azmir postenjacina da ga nema vece. Svaka njemu cast za mnoge stvari, ali hajde nemojmo praviti sveca od njega. Igraci u TC prijavljeni na jednu cifru, a uzimaju drugu. Znas kako se to u danasnjem svijetu zove --> utaja poreza, varanje drzave za socijalne doprinose, druze.BosanacGorstak je napisao/la:pljujete Dzidica koji je jedan od najvećih vakifa koje je zenička majka rodila,halalio vam čovjek 100 000 i nevalja sto poziva da se poštuje zakon..isplatite igrače i ne brukajte se..moraju ljudi platit kiriju od stanarine.
Covjek hoce u politiku, a vara istu tu drzavu. Pa po cemu se razlikuje onda od ostatka politicke garniture?
U tom mađarskom je prošle godine prijavljen promet od 6 m, što ne bi bilo da su na jednu cifru.Giljotina je napisao/la:To isto rade i u mađarskom klubu "Zrinski". Samo ne primijetih da to njima toliko zamjerate. Zanimljivo je kako ste kivni na Husića._dreamer_ je napisao/la:Haj kruha ti nemoj o postenju. Eto, Azmir postenjacina da ga nema vece. Svaka njemu cast za mnoge stvari, ali hajde nemojmo praviti sveca od njega. Igraci u TC prijavljeni na jednu cifru, a uzimaju drugu. Znas kako se to u danasnjem svijetu zove --> utaja poreza, varanje drzave za socijalne doprinose, druze.BosanacGorstak je napisao/la:pljujete Dzidica koji je jedan od najvećih vakifa koje je zenička majka rodila,halalio vam čovjek 100 000 i nevalja sto poziva da se poštuje zakon..isplatite igrače i ne brukajte se..moraju ljudi platit kiriju od stanarine.
Ja stvarno ne kontam sta vi u sustini branite?Gdje sam ja rekao i stavio ruku u vatru da je Azmir postenjacina.Ja komentarisem ono sto dospije u javnost i sto objelodane nadlezne institucije,organizacije i slicno.Sindikat izasao u javnost rekao da ne placate,ja pozvao svih 30 navijaca koji su bili na skupu za spas slobode da protestvuju sad za "postenu" Slobodu i sipaju kritike na moj racun._dreamer_ je napisao/la:Haj kruha ti nemoj o postenju. Eto, Azmir postenjacina da ga nema vece. Svaka njemu cast za mnoge stvari, ali hajde nemojmo praviti sveca od njega. Igraci u TC prijavljeni na jednu cifru, a uzimaju drugu. Znas kako se to u danasnjem svijetu zove --> utaja poreza, varanje drzave za socijalne doprinose, druze.BosanacGorstak je napisao/la:pljujete Dzidica koji je jedan od najvećih vakifa koje je zenička majka rodila,halalio vam čovjek 100 000 i nevalja sto poziva da se poštuje zakon..isplatite igrače i ne brukajte se..moraju ljudi platit kiriju od stanarine.
On je Slobodu kad je otisao doveo pred svrsen cin sa ugovorima koje je on zakljucio, a znajuci da Sloboda iste te ugovore ne moze bez njega ispostovati. Takvo "talacko" poslovanje takodjer nema veze s vezom, ako si usao u klub s misijom, onda ili ostani do kraja ili "potrijebi" za sobom.
Pa covjece, uhvati se ti u kostac prvo sa neregularnostima u TC, pomozi radnicima (fudbalerima) da budu prijavljeni na onu cifru za koju i igraju, jer sutra ce primati minimalac penziju od koje nece ni lijekove moci kupiti. A da ne spominjem opet koje druge pravne posljedice imaju takve radnje. To ako su ljudi zadovoljni sto dobijaju pare na ruke - jer ne znaju za bolje - ne znaci da je to sto on radi ispravno.BosanacGorstak je napisao/la:Ja stvarno ne kontam sta vi u sustini branite?Gdje sam ja rekao i stavio ruku u vatru da je Azmir postenjacina.Ja komentarisem ono sto dospije u javnost i sto objelodane nadlezne institucije,organizacije i slicno.Sindikat izasao u javnost rekao da ne placate,ja pozvao svih 30 navijaca koji su bili na skupu za spas slobode da protestvuju sad za "postenu" Slobodu i sipaju kritike na moj racun._dreamer_ je napisao/la:>Nemam nista protiv ni da nadlezne institucije,financijska inspekcija il bilo koji organ ili organizacija procesljaju papire mog kluba i ako utvrde nelegalnost neka se to procesuira.Ovako je glupa prica u sustini,ja kazem da klub krsi prava igraca(radnika) a vi na to odgovarate pa ni Azmir nije posten,ne placa ni Celik,Zvijezda il sta vec pricate sve.Umjesto da se uhvatite u kostac sa tim problemom jer ce vama biti omca oko vrata vi krivite Dzidica koji vam halali 100k,i Azmira koji vas spasi gasenja kluba i poneko stidljivo prokomentarise da nije u redu da se ne placa i to je to hajd samo da se kaze da se to ne podrzava.
Znam nekoliko ljudi koji rade kod Azmira,i vjeruj da ne poznajem ni jednog koji nije prezadovoljan.Ako poznajes nekoga ko bi mogao dokazati da Azmir vara drzavu,slobodno na sud i to je idealna prilika da mu dohakate jednom za sva vremena.A ja cu kao legalista pozdraviti sve ono sto je slovo zakona.
Reci da je napravio stetne ugovore a ne reci da vam je obezbjedio evropu,da ste na tekmama imali pune tribine i mnogo vece prihode,da ste od njega samog dobili hrpu para je budalestina.Ostavio vam je i Ordagica i jos neke igrace koje ste mogli bolje unovcit a niste.Od momenta kad je dosao i kad ste se trebali ugasit,do momenta kad je krenuo iz kluba ono sto je ostavio je bio ogroman kapital koji nikad nebi napravili da nije njega.Da ne pricamo da ste 2 sezone brend postali sto je dodatni magnet za druge igrace ali i sponzore.
Meni je ovo sa vise stana glupo...Da ne kazem da nije bas najpametnije sastaviti ni tri navijacke grupe na istoj cesti...Ali valjda ima neko ko misli o tome.Za nedjelju smo sami mi bili planirani, nagurali su haman sve u subotu i prije nase odgode. I meni nije jasno, ali haj im ga znaj
akisarajevo92 je napisao/la:Cudo da Radnik nema vise sponzora, svaka njihiva utakmica je live na BHT ili Areni
Koje Slobode?RollingPaper je napisao/la:Jel moguće pored Čelika i Slobode da prenose mrtvi Radnik i Mladost?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.