Ja mislim da on pauzira s fudbalom do 2015e tako da ne, nece biti spreman za Arsenal.anell je napisao/la:Hoće li Sturdige biti spreman za Arsenal ?
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Nema puno mudrovanja, odbrana nam je i kolektivno i indivudalno najgora na svetu, a mozda i sire.
U napadu bar nesto smo videli, kretnja je bila ok, ali promasaji i ogroman nedostatak samopouzdanja kod Sterlinga, a opet sasvim suprotno kod De Gee, i sve ove greske u odbrani, dovode do ovakvog rezultata.
U napadu bar nesto smo videli, kretnja je bila ok, ali promasaji i ogroman nedostatak samopouzdanja kod Sterlinga, a opet sasvim suprotno kod De Gee, i sve ove greske u odbrani, dovode do ovakvog rezultata.
Je li Stevica danas igrao?!
Mislim da je bolje pitati hoće li Lovren igrati protiv Arsenala.anell je napisao/la:Hoće li Sturdige biti spreman za Arsenal ?

zaslužili ste da izgubite ne zbog loše odbrane, ne zbog sredine, ne zbog trenera, niti zbog gola iz ofsajda - vec zbog promašaja zicera koji se ne smiju dešavati ozbiljnim klubovima
...pri rezultatu 0-0 imali ste dva zicera koji su trebali biti realizovani i to bi odvelo utakmicu u potpuno drugom smjeru.
A Baloteli je posebna prica
ja ne znam šta bi Rodgersu, pa dovede tog lazy bastarda
to je odmah u startu odredilu ovo sezonu Liverpoola.
Inace, pare od Sukija ste morali mnogo bolje investirati u pojacanja

A Baloteli je posebna prica

Inace, pare od Sukija ste morali mnogo bolje investirati u pojacanja
Zadnja izmjena: let3, dana/u 14 dec 2014, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.
Dobra sansa da vam vratimo za ono iz prosle sezone mada se s nama nikad ne zna
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A.F.C. Bournemouth!
Primi jednu i od mene, zaslužio si. Dolaziš ovdje da sereš i pametuješ, provociraš svakog i na kraju će još neko ban zbog tebe popit dok administracija drka k*rac. Al' hajd, nije da nisi naviko, vidim da ti i tim hladno prolazi na te neke "previde".Belmin6 je napisao/la:Jel ovdje dernek veceras?![]()
Toliko uvreda sam ovih dana primio od vas, a sve što sam rekao se obestinilo. Al haj nema veze, budite mi pozdravljeni.![]()
A što se igre tiče, kad te ne ide, ne ide **** ga. Vjerovatno ćemo Rodgersa gledati do kraja sezone, a kad je već tako nadam se da će u napadu igrati ovako, jer se vidi neka brzina.
I još nešto, nevjerovatno sam iznerviran tim da kod offside-a NIKO i ne pokušava izvršiti neki pritisak na sudiju, pa **** ma mater jel vas boli **** za rezultat možda.
Ide ona, sljedeća je naša

Above all, I would like to be remembered as a man who was selfless, who strove and worried so that others could share the glory, and who built up a family of people who could hold their heads up high and say - WE ARE LIVERPOOL! - Bill Shankly
Ne brini, nije ni u nas odbrana ništa boljaMarcus je napisao/la:Mislim da je bolje pitati hoće li Lovren igrati protiv Arsenala.anell je napisao/la:Hoće li Sturdige biti spreman za Arsenal ?

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
To su i Unitedovci govorili za svoju pa kada su danas vidjeli našu bili su sretni s onim šta imaju, tako ćete i vi.anell je napisao/la:Ne brini, nije ni u nas odbrana ništa boljaMarcus je napisao/la:Mislim da je bolje pitati hoće li Lovren igrati protiv Arsenala.anell je napisao/la:Hoće li Sturdige biti spreman za Arsenal ?

-
- Interni moderator
- Kontakt:
klub koji je zadnju titulu osvojio dok se igralo krpenjacom dolazi na noge najtrofejnijem engleskom klubu na noge i ocekuje neko cudo a cuda se rijetko desavaju..osim u liverpulu gdje je pravo cudo da su ljudi nicim izazvani doveli bruku totalnih anonimusa koje su sve do jednog platili sa 20 i preko miliona...e svasta u Bozijoj basci.....i sa LP ste zavrsili za narednih 5 godina..do nekog novog ludogoreca i bazela

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ovo je nepovjerovat koliko je ova vasa ekipa retardirana,pa mi sa foruma da se skupimo bi dali ovom mom unitedu gol,dok ovi levati ne mogu za 90min ovakom ocaju od odbrane da zabiju,treba se onda zapitat koliko je los liverpool
Proklet bio dan kada je Joe Allen potpisao za Liverpool, za njega je Shelvey Yaya Toure, njega i Johnsona kad vidim na terenu bude mi zlo, na osnovu cega njih dvojica igraju, jasno je samo onom slijepcu na klupi...
A taj slijepac je posebna prica, sta lik uradi za nekoliko mjeseci, bolje bi mu bilo da vrati onu nagradu za menadzera godine, **** ga Joe Allen, kakve transfere je odradio
, davno ja napisa da nama ni Silva ne bi pomogao, da nisu problem stoperi, nego su problem **** bekovi, **** golman, i **** taktika, prosle godine je to prolazilo, jer su u napadu bile zivotinje koje su trpale, pa nije bio problem sto primis gol, kad ce oni zabiti vise, ali prodao si jednu zivotinju, i to onu bolju, znaci moras mijenjati taktiku, ne moze **** glen igrati vise, lik je drvo, u defanzivi ga nikad nije bilo, a sad ga nema ni u ofanzivi, znaci taj na teren bi rebao uci samo u CC, jer ga se ne mozes rijesiti, ali normalno da ce igrati kad nisi doveo zamjenu...prodaja Aggera i kupovina Lovrena, koji genijalni potez
i apsolutno nepotreban, jer kao sto reko nisu problem stoperi...
Ne mozes vise kapiten igrati, pogotovo ne ono sto je igrao prosle sezone, pa dovoljno je bilo vidjeti englesku reprezentaciju na SP da skontas da kapiten ne moze igrati vise onu ulogu, jadni stoperi ispred kojih igra kapiten, pa i slijepcu bi bilo jasno da on ne moze tu igrati, samo BR nije jasno, jer njemu je zamjena za kapitena igrac kojeg je pokusao otjerati, ali nece ga niko, jer ko ce uzeti igraca koji je propao a ima toliku platu...znaci morao se dovesti kako treba zadnji vezni
Apsolutno nepotrebno dovođenje Lallane, nikad mi nije bilo jasno sta pojedinci vide u tom igracu
i po ko zna koji put pravimo istu gresku, toliku lovu bacili na precijenjenog britanca, kako im ne dosadi vise
Toliko je teska situacija da i nakon svega sto sam napisao, nisam siguran da bi otkaz BR-u bio dobar potez, jer koga dovesti
A taj slijepac je posebna prica, sta lik uradi za nekoliko mjeseci, bolje bi mu bilo da vrati onu nagradu za menadzera godine, **** ga Joe Allen, kakve transfere je odradio

Ne mozes vise kapiten igrati, pogotovo ne ono sto je igrao prosle sezone, pa dovoljno je bilo vidjeti englesku reprezentaciju na SP da skontas da kapiten ne moze igrati vise onu ulogu, jadni stoperi ispred kojih igra kapiten, pa i slijepcu bi bilo jasno da on ne moze tu igrati, samo BR nije jasno, jer njemu je zamjena za kapitena igrac kojeg je pokusao otjerati, ali nece ga niko, jer ko ce uzeti igraca koji je propao a ima toliku platu...znaci morao se dovesti kako treba zadnji vezni
Apsolutno nepotrebno dovođenje Lallane, nikad mi nije bilo jasno sta pojedinci vide u tom igracu

Toliko je teska situacija da i nakon svega sto sam napisao, nisam siguran da bi otkaz BR-u bio dobar potez, jer koga dovesti

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Vidjet ćemo, uglavnom oba daju je siguricaMarcus je napisao/la:To su i Unitedovci govorili za svoju pa kada su danas vidjeli našu bili su sretni s onim šta imaju, tako ćete i vi.anell je napisao/la:Ne brini, nije ni u nas odbrana ništa boljaMarcus je napisao/la:
Mislim da je bolje pitati hoće li Lovren igrati protiv Arsenala.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
I koga bi postavio za trenera?Hendo je napisao/la:Ima li kakvih vjesti? Obradujte me molim vas.
Luzeru,gdje si bio prošle sezone?staragarda je napisao/la:klub koji je zadnju titulu osvojio dok se igralo krpenjacom dolazi na noge najtrofejnijem engleskom klubu na noge i ocekuje neko cudo a cuda se rijetko desavaju..osim u liverpulu gdje je pravo cudo da su ljudi nicim izazvani doveli bruku totalnih anonimusa koje su sve do jednog platili sa 20 i preko miliona...e svasta u Bozijoj basci.....i sa LP ste zavrsili za narednih 5 godina..do nekog novog ludogoreca i bazela![]()
Izgleda da si jednostavno nestao na jednu sezonu pa onda se opet vratio.
Bit će bolje jer gore ne može.

Sada je najbitnije dobiti u kupu,polufinale je polufinale,makar ovog Capital One kupa.
Onda protiv Arsenala ne treba očekivati dobar rezultat,ali sve je moguće jer i kod njih ne funkcioniše baš sve dobro.
You'll never walk alone.
Woy HodgsonHendo je napisao/la:Ima li kakvih vjesti? Obradujte me molim vas.
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Sve ih na klupu staviti i pustiti djecu da igraju malo,pa neka se ove "zvijezde" i ove umisljenje"zvijezde" dobro zapitaju sta rade pogresno,koliko se zalazu i kako igraju u ovoj sezoni....
Uvjek ce biti Rodgers vaki,Rodgers naki.....
Uvjek ce biti Rodgers vaki,Rodgers naki.....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Danas ostavlja Allena koji ima zuti i zadatak mu prekidat napade, vadi Lallanu. Balotelli je trebo od pocetka, a Cana ni na mapi. Doduse jednu izmjenu potrosi na Johnsona. I ja, Johnson igra stopera, Toure na klupi. Nisam nikad bio protiv nikoga vezanog za LFC al moje dijete ne bi tako nesto uradilo sa izmjenama. Ne znam samo kakav je stav vlasnika ka klubu, da bar znam da gledam ono bas rastereceno utakmice. Ali ko sto neko napisa, ja mislim da ne moze gore. Da hoce barem Sakho zaigrat da Lovren preseli na klupu ali i to je izgleda na dugom stapu.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...