FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Gigoni ce posteno odsuditi
sigurni su oni svakako a mi ih uzimamo
sigurni su oni svakako a mi ih uzimamo
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
mojne politike, za 1601 dijete ubijeno samo u Sarajevu nema dana Zalosti. Daj ba Noke, ne treba o politici ovdje pisati ali ih ne brani. U pravu je covjek. Jos danas nasli da bude dan Zalosti, mi smo u zalosti evo 30 godina.
Nije problem se sjetiti, sjetimo se malo sami sebe.. legendo, kad nas dovedu na noz, nemoj se tad sjetiti i reci hejj ja imam vrat.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Talenat je vječan, forma i "krize" su prolazne. Onakve golove Borcu, Lažnim, Listici +asis. može odigrati samo igracina.
Nije Mesi da nema padova, ali od Skore nismo imali prilike većeg talenta.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
e pa odlicno. Samo nek ne glumi MessijaSamozdravlje je napisao/la: ↑05 maj 2023, 14:06
Ti bi kao da ga malo potpis (nije mlad),a onda ga poredis sa Jugovicem koji je imao top karijeru
![]()
Talenat je vječan, forma i "krize" su prolazne. Onakve golove Borcu, Lažnim, Listici +asis. može odigrati samo igracina.
Nije Mesi da nema padova, ali od Skore nismo imali prilike većeg talenta.![]()
- 1 9 4 6 -
Da se razumijemo, dal nije pokazao nikakav talent protiv lištice. Potrefio se na pravom mjestu u pravo vrijeme. I ovo tvrdim potrefio. Protiv zrinjskog je odigrao jednu jedinu dobru tekmu ove godine. Završeno. Svi koji misle drugačije daj statistiku, da vidimo golove, asistenicije, nepotrebne kartone zbog nervoze, nemoći, broj izgubljenih lopti, a da ne pričamo kako mu je potrebno bar 2x više prilika od Hebiba u vakat da zabije go.
Podržavam svakog igraća Sarajeva koji gine, koji se trudi i kad upadne u krizu pokušava s ekipom da se povadi a šupke kao on, koji bi samo svoju statistiku da nabijaju i misle da su face ako guze neku fufaru koja ima više plastike u sebi nego mozga u glavi nabijem i nabijat cu uvijek na k.
Podržavam svakog igraća Sarajeva koji gine, koji se trudi i kad upadne u krizu pokušava s ekipom da se povadi a šupke kao on, koji bi samo svoju statistiku da nabijaju i misle da su face ako guze neku fufaru koja ima više plastike u sebi nego mozga u glavi nabijem i nabijat cu uvijek na k.
prva ljubav rudar, vjecna ljubav sarajevo...
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑05 maj 2023, 14:05mojne politike, za 1601 dijete ubijeno samo u Sarajevu nema dana Zalosti. Daj ba Noke, ne treba o politici ovdje pisati ali ih ne brani. U pravu je covjek. Jos danas nasli da bude dan Zalosti, mi smo u zalosti evo 30 godina.
Nije problem se sjetiti, sjetimo se malo sami sebe.. legendo, kad nas dovedu na noz, nemoj se tad sjetiti i reci hejj ja imam vrat.
Ne pisem ja labudarce o politici, niti me zanima, niti branim bilo koga, ne etiketiraj odma bezveze . Odati pocast i mjesati zrtve djece Sarajeva su dvije stvari koje nemaju veze s vezom. Znaci odajes pocast nekoj tragediji koja se sada desila u tvojoj okolini, a ne mjerljivo je pri tome sa zrtvama djece Sarajeva u toku rata, i to je nesto sto se obiljezava svake godine.
Ne brkajte babe i zabe i ne idi odma na vratove i te debilizme majke ti.
E svasta,Dal ima 60 odigranih utakmica u seniorskom fudbalu sa 22 godine..Djokanovic npr ima 130 a isto su godiste,pa i Trako sa 20 godina ima vise odigranih seniorskih utakmica..OK igrac i nista vise,kakav ba talenat...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
evo vlada i vlada se promijenilo. 5 maj jos nije upisan kao dan Zalosti. A obiljezavamo ga redovno sto sam podebljao tvoju recenicu iznad. I danas ce neko doci i donijeti odluku da je Dan Zalosti na nivou BiH radi nesretnog slucaja u susjednoj drzavi koja nicim nije pokazala ni mrvicu kajanja za ono u cemu je ucestvovala. Aposlutno sam za to da se obiljezi, oda pocast ali pocinjemo da pretjerujemo. Mogli su taj dan Zalosti prebaciti sutra.nokee je napisao/la: ↑05 maj 2023, 14:24Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑05 maj 2023, 14:05mojne politike, za 1601 dijete ubijeno samo u Sarajevu nema dana Zalosti. Daj ba Noke, ne treba o politici ovdje pisati ali ih ne brani. U pravu je covjek. Jos danas nasli da bude dan Zalosti, mi smo u zalosti evo 30 godina.
Ne pisem ja labudarce o politici, niti me zanima, niti branim bilo koga, ne etiketiraj odma bezveze . Odati pocast i mjesati zrtve djece Sarajeva su dvije stvari koje nemaju veze s vezom. Znaci odajes pocast nekoj tragediji koja se sada desila u tvojoj okolini, a ne mjerljivo je pri tome sa zrtvama djece Sarajeva u toku rata, i to je nesto sto se obiljezava svake godine.
Neke druge igre se igraju prijatelju. Jesi li pogledao sinoc film? Sta ti on govori? 500 momaka nam poslali u smrt.. Zato kazem. A ne znam koju sam ti etiketu zalijepio.
Nemoj dozvoliti da te zbune, oni hoce da nam pobrkaju zabe i babe. A sto se tice tog debilizima, dobro ga upamti. Vrijeme je da SVI budemo svjesni toga. Necu vise o ovoj temi
- 1 9 4 6 -
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Da sam ja neko, ovako bih poredao stvari oko rostera:
- Dzafic i Vrsajevic - hvala i prijatno. Može se biti najkorisniji u PL,ali nisi za kosevski teren i obratno naravno.
- Anicicu i Tomasevicu nek iscure ugovori, ako nema bolje opcije
- Mustaficu, Cirjaku (ipak polivalentan ) i Musi bi ponudio 2-godišnje ugovore. Hoće,neće ok. Cao
- Avramovskom, Balti, Radovicu, Martinovicu i Vrancicu bi ponudio od 6-12 mj., bolje 12
- krila imamo(Ikic se vjv.vraća )za izvoz , dva dobra špica. Pojačanja, max 2-3, ako produze ovi pod (3).
Problem FKS je što ne može da uveze 2-3 dobra prelazna roka. Jedan dobar, pa dva loša.
Npr. Rahmanovic, Derac Dresa (mogao bi nam biti problem u BL), pa poslije DK havarija i ovaj s Dudicem katastrofa.
Ovaj zadnji TOP. Gro igrača sa karakterom za "sarajevske ulice"
- Dzafic i Vrsajevic - hvala i prijatno. Može se biti najkorisniji u PL,ali nisi za kosevski teren i obratno naravno.
- Anicicu i Tomasevicu nek iscure ugovori, ako nema bolje opcije
- Mustaficu, Cirjaku (ipak polivalentan ) i Musi bi ponudio 2-godišnje ugovore. Hoće,neće ok. Cao
- Avramovskom, Balti, Radovicu, Martinovicu i Vrancicu bi ponudio od 6-12 mj., bolje 12
- krila imamo(Ikic se vjv.vraća )za izvoz , dva dobra špica. Pojačanja, max 2-3, ako produze ovi pod (3).
Problem FKS je što ne može da uveze 2-3 dobra prelazna roka. Jedan dobar, pa dva loša.
Npr. Rahmanovic, Derac Dresa (mogao bi nam biti problem u BL), pa poslije DK havarija i ovaj s Dudicem katastrofa.
Ovaj zadnji TOP. Gro igrača sa karakterom za "sarajevske ulice"
- BordoBBoja
- Kontakt:
Da se udari po ziljkicu ti bi kmecaoSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑05 maj 2023, 14:41
Pola ovog foruma 24/7, popustite momka sta vam je vise jbt
Pa bolje po dalari ipak
malibega je napisao/la: ↑05 maj 2023, 14:09Da se razumijemo, dal nije pokazao nikakav talent protiv lištice. Potrefio se na pravom mjestu u pravo vrijeme. I ovo tvrdim potrefio. Protiv zrinjskog je odigrao jednu jedinu dobru tekmu ove godine. Završeno. Svi koji misle drugačije daj statistiku, da vidimo golove, asistenicije, nepotrebne kartone zbog nervoze, nemoći, broj izgubljenih lopti, a da ne pričamo kako mu je potrebno bar 2x više prilika od Hebiba u vakat da zabije go.
Koju druze statistiku ,kad je statisticki prvi strijelac ekipe ovu sezonu za sada on i Catakovic isto golova
Ni jednog U21 igraca lige nema ni blizu sa takvom statistikom u ligi ovu sezonu. Mogu ga i ja ne volit ali evo ni ovu statistiku mu nemogu oboriti,mogu imati drugacije misljenje ali evo pobija me jbg
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa samo idiotu (izvini na izrazu) moze neko pobrkati 1601 ubijeno dijete i tragediju koja je sa neuporedivo manje zrtava, okolnosti itd. A nemoj se ljutiti ti si spomenuo, tj uporedio ove dvije stvari.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑05 maj 2023, 14:43evo vlada i vlada se promijenilo. 5 maj jos nije upisan kao dan Zalosti. A obiljezavamo ga redovno sto sam podebljao tvoju recenicu iznad. I danas ce neko doci i donijeti odluku da je Dan Zalosti na nivou BiH radi nesretnog slucaja u susjednoj drzavi koja nicim nije pokazala ni mrvicu kajanja za ono u cemu je ucestvovala. Aposlutno sam za to da se obiljezi, oda pocast ali pocinjemo da pretjerujemo. Mogli su taj dan Zalosti prebaciti sutra.nokee je napisao/la: ↑05 maj 2023, 14:24Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑05 maj 2023, 14:05
mojne politike, za 1601 dijete ubijeno samo u Sarajevu nema dana Zalosti. Daj ba Noke, ne treba o politici ovdje pisati ali ih ne brani. U pravu je covjek. Jos danas nasli da bude dan Zalosti, mi smo u zalosti evo 30 godina.
Neke druge igre se igraju prijatelju. Jesi li pogledao sinoc film? Sta ti on govori? 500 momaka nam poslali u smrt.. Zato kazem. A ne znam koju sam ti etiketu zalijepio.
Nemoj dozvoliti da te zbune, oni hoce da nam pobrkaju zabe i babe. A sto se tice tog debilizima, dobro ga upamti. Vrijeme je da SVI budemo svjesni toga. Necu vise o ovoj temi![]()
![]()
![]()
![]()
Ja nisam ovdje govorio o danu zalosti nego o minuti sutnje na utakmicama sljedeceg kola nase lige. Zasto ne? Toliko otkazivanja nastupa, predstava itd a kao mi ne mozemo odati pocast minutom sutnje? Ne vidim problem fakat. Vidim problem kad tako neko stavi u kontekst u koji si ti stavio.. Kao mi smo ginuli, sta me boli qurac za tamo neku tragediju. Time si se izjednacio sa njihovim razmisljanjem.
On o filmu sinosnjem... Ti drug bas pobrkas sve zivo. Koncentrisi se na temu o kojoj pricamo, stavljas u pogresne kontekste. Ne znam sta ti je film o Vedranu rekao i kakve veze ima, a mozemo i o toj temi nije problem, samo ne mjesaj stvari.
Ok, zavrsavam s ovom temom. Da ne budem Niksicev bot, advokat itd
-
Istinasamo123
- Kontakt:
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Tebi respect, ali nam se mišljenja razilaze. Ne treba zaboraviti da se momak vratio iz teške povrede.
Slučajno ili ne, ali vjv.bi imali 4-5 bodova manje bez njegovog doprinosa u zadnje 2 tekme.
Da gubio se,ali da nije bilo trpljenja Kove , Nihada, Djokanovica, Pidre, Sabanovica....ne bi bil ni $ ?
receno je da 250 navijaca moze doci i vec su popunjena mjesta
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Nemoj ga braniti, samo se potrefio na pravom mjestu.miky_hz je napisao/la: ↑05 maj 2023, 14:52malibega je napisao/la: ↑05 maj 2023, 14:09Da se razumijemo, dal nije pokazao nikakav talent protiv lištice. Potrefio se na pravom mjestu u pravo vrijeme. I ovo tvrdim potrefio. Protiv zrinjskog je odigrao jednu jedinu dobru tekmu ove godine. Završeno. Svi koji misle drugačije daj statistiku, da vidimo golove, asistenicije, nepotrebne kartone zbog nervoze, nemoći, broj izgubljenih lopti, a da ne pričamo kako mu je potrebno bar 2x više prilika od Hebiba u vakat da zabije go.
Koju druze statistiku ,kad je statisticki prvi strijelac ekipe ovu sezonu za sada on i Catakovic isto golovaZnaci prvi strijelac FK Sarajevo ekipe koja je iza Zrinjskog dala najvise golova je Dal Varesanovic.
Ni jednog U21 igraca lige nema ni blizu sa takvom statistikom u ligi ovu sezonu. Mogu ga i ja ne volit ali evo ni ovu statistiku mu nemogu oboriti,mogu imati drugacije misljenje ali evo pobija me jbg![]()
Za nadat se da supci nece vratiti HZ kuci, kao sto se desi sa konama.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Nemam problema s minutom sutnje, i podrzavam da se ispostuje. Ja ne kazem da me briga za neku tragediju tamo, ali se treba imati neki red i postovati valjda svoja licna tragedija. Tako da to ne stavljam u isti kontekst niti se izjednacavam s njihovim misljenje. Imam samo svoj stav. Zasto sam pobrkao sve zivo? Jer ne vidis perifidne igre, ili te ne doticu, ili si i dalje mozda za bratstvo i jedinstvo. (koje su ti isti sahranili). Zasto sam spomenuo film? Jer se i u tom filmu radi, u vecini o nasoj sarajevskoj omladini, koja je svjesno prepustena razjarenoj, nacionalizom zadojenoj rulji. Ako si pregledao, mozes cuti izjave aktera, da je dogadjaj bio ispolitiziran. Bas kao sto pokusavaju da ispolitiziraju danas ove tragedije.nokee je napisao/la: ↑05 maj 2023, 14:55Pa samo idiotu (izvini na izrazu) moze neko pobrkati 1601 ubijeno dijete i tragediju koja je sa neuporedivo manje zrtava, okolnosti itd. A nemoj se ljutiti ti si spomenuo, tj uporedio ove dvije stvari.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑05 maj 2023, 14:43evo vlada i vlada se promijenilo. 5 maj jos nije upisan kao dan Zalosti. A obiljezavamo ga redovno sto sam podebljao tvoju recenicu iznad. I danas ce neko doci i donijeti odluku da je Dan Zalosti na nivou BiH radi nesretnog slucaja u susjednoj drzavi koja nicim nije pokazala ni mrvicu kajanja za ono u cemu je ucestvovala. Aposlutno sam za to da se obiljezi, oda pocast ali pocinjemo da pretjerujemo. Mogli su taj dan Zalosti prebaciti sutra.nokee je napisao/la: ↑05 maj 2023, 14:24
Nemoj dozvoliti da te zbune, oni hoce da nam pobrkaju zabe i babe. A sto se tice tog debilizima, dobro ga upamti. Vrijeme je da SVI budemo svjesni toga. Necu vise o ovoj temi![]()
![]()
![]()
![]()
Ja nisam ovdje govorio o danu zalosti nego o minuti sutnje na utakmicama sljedeceg kola nase lige. Zasto ne? Toliko otkazivanja nastupa, predstava itd a kao mi ne mozemo odati pocast minutom sutnje? Ne vidim problem fakat. Vidim problem kad tako neko stavi u kontekst u koji si ti stavio.. Kao mi smo ginuli, sta me boli qurac za tamo neku tragediju. Time si se izjednacio sa njihovim razmisljanjem.
On o filmu sinosnjem... Ti drug bas pobrkas sve zivo. Koncentrisi se na temu o kojoj pricamo, stavljas u pogresne kontekste. Ne znam sta ti je film o Vedranu rekao i kakve veze ima, a mozemo i o toj temi nije problem, samo ne mjesaj stvari.
Ok, zavrsavam s ovom temom. Da ne budem Niksicev bot, advokat itd![]()
- 1 9 4 6 -
Nece jer su rekli tacan broj koji smije biti
FC United Of Manchester !