Sad prvo čekaš najezdu provokatora da malo oćejfe i ti im prešutiš bez reagovanja jer nisu vrijedni banane.nerkolfc je napisao/la:I sta dalje?
To je prvo i najbitnije

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Sad prvo čekaš najezdu provokatora da malo oćejfe i ti im prešutiš bez reagovanja jer nisu vrijedni banane.nerkolfc je napisao/la:I sta dalje?
ma trebaju samo doci i reci hvala na bodovimagaston je napisao/la:Sad prvo čekaš najezdu provokatora da malo oćejfe i ti im prešutiš bez reagovanja jer nisu vrijedni banane.nerkolfc je napisao/la:I sta dalje?
To je prvo i najbitnije
Nazalost duga je lista takvih koji su placeni, a odmazu klubu, suti jos Mario nije bio najgori, ima gorihtajger je napisao/la:Kome vi platu dajete baloteliiiiiiiiiiiiiiiiiiii
To provociraš ljude maloRooney88 je napisao/la:Up. Fulih temu s onim postom gor ali ne mogu ga izbrisati. Nek` to odradi jedan od moderatora.
Znas da ja nisam od tog posla, a i ne trebam. Evo @Belmin vec ko zapeta puska ceka da reseta.rio_Ferdy88 je napisao/la:To provociraš ljude maloRooney88 je napisao/la:Up. Fulih temu s onim postom gor ali ne mogu ga izbrisati. Nek` to odradi jedan od moderatora.
Ma nema veze, opklada je opklada, baci avatar i potpis, ne mrzim ja Sarajevo toliko bolan, nismo mi kao oni, mi smo gospodštinaBelmin6 je napisao/la: Drug, znam da ti je teško nakon poraza, mogu misliti kako bi ti bilo još da dobiješ avatar od FK Sarajeva, a u potpisu da stoji nešto još gore. Ti si barem znao za šalu, ostale kolege su daleko od toga.
Moram malo yebemu, pa vi bi da se ljubimo pred derbi. Ne ide to tako.Marcus je napisao/la:Inače Belmin vam je doživio još jednu od svojih famoznih transformacija iz dosadnog trolla u uglađenog gospodina i tako svaka dva tjedna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.