FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BlueTiger
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BlueTiger » 07 maj 2012, 14:57

Baltazar je napisao/la:ne bi bilo lose da se za derbi postavi platno na grbavici kao sto je vec jednom bilo ranije, mislim da je bolje to nego da pola ide na zapad a pola da gleda po kaficima ili kucama
Ja podrzavam ovo. Ako treba, bolje nasim dati pare nego njima :!: Ovo za slagirani, oni to pjevaju od kada je Svabo preuzeo savez za normalizaciju. Takoder, i za Amara imaju pjesama koje oni mogu samo pjevati. Samo glupo se vise raspravljati o tome, kada znamo tko su nama najveci dusmani zapravo. Ima tu cast izuzetaka, ali vecina njih je upravo orijentisana da vise mrze Zelju nego sto vole Sarajevo :!:

EDIT: Zna li neko sta se dogada sa http://www.fkzeljeznicar.com" onclick="window.open(this.href);return false;, nije se azuriralo jos od Goska, sto do sada nije bio slucaj? Hvala
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 07 maj 2012, 15:00

zeljeznicar1 je napisao/la:Mislim da bi marketing sluzba trebala uraditi kakvu reklamu i dati je na televiziju za to povodom proslave titule protiv kozare.Ako ne mogu na drzavnu neka onda daju barem na tv sa

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 07 maj 2012, 15:02

Historija se ponavlja, desni klik, view image...

slika
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 07 maj 2012, 15:11

Iz koje je godine ovaj clanak ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 07 maj 2012, 15:12

SarajlijaTM je napisao/la:
bavarac95 je napisao/la:Imal neki manijak da se kladimo da nas Željo neče pobijediti na derbyu ? Sad trenutno možda i jeste malo kvalitetniji dok slijedeče sezone ni blizu ekipe nećete biti . Pored toga što su vam sve opanci stari koji su 30 + godina u Europi če vas ekipe razmontirat i još jedne godine moramo gledati kako neki klub koji predstavlja našu svetu državu prima 6,7 golova od tamo nekih koji neznaju šta je fudbal , il če Amar opet da na poluvremenu moli da stanu na 5 .

Kako ste smiješni bolan pa vi provocirate nekog a znate da ste gori . Osvajate titulu 10 ljudi vam na jugu i pričate kako ste bolji navijači ? Željo uspješniji u Europi izuzvev uspjeha kad ste dogurali do igranja s Njukastlom na to svaka čast , nigdje vas nije bilo .
Gdje ti nadje tako zestoku robu,daj na pp,pa da se kladimo hahahahahahahaha
:lol: :lol:
Javi i meni ako ti posalje :lol:

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 07 maj 2012, 15:14

MinjonKocka je napisao/la:
Pitar sa Kariba je napisao/la:Ma ja pjevalo se k`o "reisu", de ba.

vjerovatno nisi vidio stadiona sinoc, pjevalo se divu moj 90 minuta o Želji, a na momente o Osimu. No znamo svi mentalitet divova, ne znam što nas to čudi.
Majka mu stara sta ste vi pjevali na derbiju , majke mi da je neki stranac dosao pomislio bi da navijaju navijaci Sarajeva ,a ne zelje... I nemoj o navijacima majke ti , tu smo svjetlosnim godinama ispred vas , tu nema rasprave.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 07 maj 2012, 15:17

[youtube][/youtube]

2:12 hahahahahahahahaahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol:

AVDEN ARBINJA .. Velid Spaho u elementu

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 07 maj 2012, 15:19

vidiš ti šta je pitarski kompleks, uvijek moraju bit ispred nas u bilo čemu, ako nisu plaču i pjevaju pjesmice..
da su oni kojim slučajem (teoretski naravno :mrgreen: ) prvi niko navijače ne bi spomenuo, prozivali bi se igrači, pričalo bi se o divovskom evropskom torpedu, sad kad su iza Želje 12 BODOVA, onda "mi smo bolji na tribinama", "vama je komitet namjestio ligu", "zakinuti smo protiv leotara i širokog, inače bi mi vama bježali isto toliko", "vi ste ekipa centaršut", a to što oni ne mogu da povežu tri pasa na utakmici to nikom ništa, kriv je Željo što je Sarajevo rinaka!
i evo vam, zaslužili ste
slika
plave su da bi vam oči opekle.
Zadnja izmjena: inacefindecko, dana/u 07 maj 2012, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 07 maj 2012, 15:20

Vi ste divovi u svakom slucaju, dicite se svojim navijanjem i dalje, haj vozdra, pravite na sjeveru spicu,

Sarajevo, horde bog i seljadija

nanek

Post Postao/la nanek » 07 maj 2012, 15:20

svjetlosnim godinama ? Sa onakvim jadnim kopom od 200 ljudi ? Na sjeveru ?

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: slika

:lol: :lol: :lol: :lol:

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 07 maj 2012, 15:21

Cemu ta ljudi sad prepucavanja nisam u toku? :roll:
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 07 maj 2012, 15:22

HZ_ilidzaa je napisao/la:

vjerovatno nisi vidio stadiona sinoc, pjevalo se divu moj 90 minuta o Želji, a na momente o Osimu. No znamo svi mentalitet divova, ne znam što nas to čudi.
Majka mu stara sta ste vi pjevali na derbiju , majke mi da je neki stranac dosao pomislio bi da navijaju navijaci Sarajeva ,a ne zelje... I nemoj o navijacima majke ti , tu smo svjetlosnim godinama ispred vas , tu nema rasprave.
:lol: :lol: :lol:

Pa koji si ti kralj majke mi. :mrgreen:
Kažeš nemojte više o navijačima,a onda potenciraš novu svađu govoreći da se Hz bolji. :mrgreen:

FCZ Stari Grad
Kontakt:

Post Postao/la FCZ Stari Grad » 07 maj 2012, 15:22

]
uvijek kukate za derbi a sve dobijete..od komocije da mozete cak i disati :roll: do WC a karte prava sitnica :mrgreen: :mrgreen:

Wc sigurno, pliva sve, a struje nema.

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 07 maj 2012, 15:23

nanek je napisao/la:svjetlosnim godinama ? Sa onakvim jadnim kopom od 200 ljudi ? Na sjeveru ?

Molicu lijepo sta je sad sa vama?
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

Mashke

Post Postao/la Mashke » 07 maj 2012, 15:24

Ljudi zna li neko tacan termin utakmice sa Slavijom,hitno mi je,ako znate,napisite
Ko ne voli Želju,ne voli ni ljude

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 07 maj 2012, 15:24

HZ_ilidzaa je napisao/la:

na derbiju???? vi 90 minuta pjevate o Želji na utakmici sa Zrinjskim! Lijepite po gradu naljepnice MRZIM ŽELJEZNIČAR!

A to da ste bolji navijači to samo vi mislite.

Izvinjavam se za offtopic, nema potrebe uopšte odgovarati ovoj dječurliji po forumu ali me neke stvari izbace iz takta :?
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 maj 2012, 15:25

HZ_ilidzaa je napisao/la: Majka mu stara sta ste vi pjevali na derbiju , majke mi da je neki stranac dosao pomislio bi da navijaju navijaci Sarajeva ,a ne zelje... I nemoj o navijacima majke ti , tu smo svjetlosnim godinama ispred vas , tu nema rasprave.
reče momak čija grupa je na prošlom derbiju umjesto udarnog transparenta imala parolu MRZIM ŽELJEZNIČAR. :roll:

i nemoj ti bgt pričati o navijačima, kad nas bude interesovalo ko je bio u ježu, onda se javi ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 07 maj 2012, 15:25

nanek je napisao/la:svjetlosnim godinama ? Sa onakvim jadnim kopom od 200 ljudi ? Na sjeveru ?

a vas je u kopu zadnju tekmu bilo :?: :?:
ajde me samo podsjeti,mislim ako igrate najjacu sezonu poslije rata..izgubiti ne mozete..
vasu zadnju tekmu u kopu vas je bilo oko 3 milje minimalno ,mislim s obzirom na igre koje pruzate.. :D to ja lupam,al mislim da vas nije bilo ispod tog broja u kopu.. :?
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 07 maj 2012, 15:26

Mashke je napisao/la:Ljudi zna li neko tacan termin utakmice sa Slavijom,hitno mi je,ako znate,napisite
Isti slučaj, uze mi riječ iz usta! Ako neko ima info hitno je i meni fkt!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 maj 2012, 15:27

pinki je napisao/la:
Mashke je napisao/la:Ljudi zna li neko tacan termin utakmice sa Slavijom,hitno mi je,ako znate,napisite
Isti slučaj, uze mi riječ iz usta! Ako neko ima info hitno je i meni fkt!
najvjerovatnije da je tekma u 8.
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, lev77 i 35 gostiju.