Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
anell je napisao/la:Ma neću više pogledati utakmicu Arsenala do maja, **** im ja mater.
Čuj ovog invalida, mrš **** te Seamen.Petr Cech
Although mistakes are part of the game I always expect 100 % from myself and I’m not happy with the one I made today ... back to work tomorrow !
moralna veličina za takve poput tebe i ostale voajeroljupce

- Marsal
- Kontakt:
Nije tebe strah bana nego ne smiješ Seamanu ništa.anell je napisao/la:Bolje da ne pišem ništa dobit ću ban.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Napisi mu, mama ti se kupa gola.anell je napisao/la:Bolje da ne pišem ništa dobit ću ban.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Vidi ovog hoće da me odvede u Banoviće ko prošli put.Marsal je napisao/la:Nije tebe strah bana nego ne smiješ Seamanu ništa.anell je napisao/la:Bolje da ne pišem ništa dobit ću ban.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Nisam gledo tekme ko i sve zadnjih mj gdje igra cech..pogleda se snimka i dobro..
(L)acazette (M)khitaryan (A)ubameyang (O)zil.

"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.
IN DELUSION WE TRUST.
IN DELUSION WE TRUST.
Okrenes slova i dobijes jedno veliko MALOUK_Gee je napisao/la:(L)acazette (M)khitaryan (A)ubameyang (O)zil.![]()

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Marsal
- Kontakt:
Ako im je Žika najdraži igrač u Čelziju, onda mogu.anell je napisao/la:Mogu li ovdje navijači Čelzija pisati ?
- Marsal
- Kontakt:
Eto, zvanično je.
https://www.arsenal.com/news/weve-got-ozil-mesut-ozil
https://www.arsenal.com/news/weve-got-ozil-mesut-ozil
Momak je srcem odlucio,
za 350hiljada sedmicno
Doduse, treba biti realan i reci da se poprilicno trznuo u posljednje vrijeme. Da li je to zbog ugovora ili neceg drugog, ostaje da vidimo.
za 350hiljada sedmicno

Doduse, treba biti realan i reci da se poprilicno trznuo u posljednje vrijeme. Da li je to zbog ugovora ili neceg drugog, ostaje da vidimo.
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Pa imao je ponude Barse, Junajteda i PSG-a, kao i ogromne iz Kine..
Uostalom, rekao je i sam da voli klub i da mu je lijepo ovdje, prva stvar kod Ozila koju sam zapamtio kada je tek stigao, da je ustvari ispunio obećanje dato Wengeru. Kada je išao u Madrid, rekao je da će javiti Wengeru ako dođe situacija da napusti Real, jer ga je Arsenal želio u ta doba. Javio je Wengeru, mi ga pokupili uslijed onog slijeda događaja - Bale, Lamela, Gervinho, Ozil itd. I stigao je ovdje.
Naš najbolji igrač, kojeg ne vole samo oni koji ne znaju prepoznati pravu fudbalsku elitu i kvalitet
Uostalom, rekao je i sam da voli klub i da mu je lijepo ovdje, prva stvar kod Ozila koju sam zapamtio kada je tek stigao, da je ustvari ispunio obećanje dato Wengeru. Kada je išao u Madrid, rekao je da će javiti Wengeru ako dođe situacija da napusti Real, jer ga je Arsenal želio u ta doba. Javio je Wengeru, mi ga pokupili uslijed onog slijeda događaja - Bale, Lamela, Gervinho, Ozil itd. I stigao je ovdje.
Naš najbolji igrač, kojeg ne vole samo oni koji ne znaju prepoznati pravu fudbalsku elitu i kvalitet

Hoćete li ti i onaj drugi forumaš opet početi pljuvati po Ozilu ako bude loše igrao ?Jack je napisao/la:Momak je srcem odlucio,
za 350hiljada sedmicno
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Arsenal have submitted an updated squad for the knockout stages of the Europa League...
Santi Cazorla and Henrikh Mkhitaryan have been included, the latter wearing no.77
Santi Cazorla and Henrikh Mkhitaryan have been included, the latter wearing no.77
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Umjesto da istakneš da je grčki Franco Baresi uključen, ti spominješ španskog Tomu Zdravkovića.anell je napisao/la:Arsenal have submitted an updated squad for the knockout stages of the Europa League...
A čudno mi što je Tomu ubacio kad svi znamo da taj neće zaigrati ove sezone. Jedino ako nije nabavio kakvu dobru rakiju pa obloge pomažu.Artetitis je napisao/la:Umjesto da istakneš da je grčki Franco Baresi uključen, ti spominješ španskog Tomu Zdravkovića.anell je napisao/la:Arsenal have submitted an updated squad for the knockout stages of the Europa League...
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
A sta konkretno Cazorla predstavlja na tom spisku kad ne znamo ni dal je ziv? 

"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.