Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Dobar je bio Cech kad je dosao ali godine cine svoje...
Veliki respect za ovu igracinu i ljudinu i za sve sto je uradio u karijeri, definitivno jedan od najdrazih golmana koje sam gledao iako je igrao za one cigane ali protiv godina se ne moze.
Veliki respect za ovu igracinu i ljudinu i za sve sto je uradio u karijeri, definitivno jedan od najdrazih golmana koje sam gledao iako je igrao za one cigane ali protiv godina se ne moze.
Mudonja se pozdravlja sa navijacima... Sretno ljudino i hvala za sve 

- Marsal
- Kontakt:
Lagano sedmi poraz u sezoni...
Biće ih do kraja sezone najmanje 12.
Biće ih do kraja sezone najmanje 12.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
I možda zvuči ludo, ali kada je Elneny izašao mi smo se raspali.
Jedini je on igrao sredinu neku, neku disciplinovanu poziciju gdje nije griješio sa dodavanjima, pa tužna realnost je da je izmislio fudbal za Ramseya i Xhaku, koji ne bi trebali igrati za Hull City, a ne Arsenal.
Gluho i daleko bilo, 9. na tabeli, pa imamo goru odbranu od Njukastla Allahu dragi
Jedini je on igrao sredinu neku, neku disciplinovanu poziciju gdje nije griješio sa dodavanjima, pa tužna realnost je da je izmislio fudbal za Ramseya i Xhaku, koji ne bi trebali igrati za Hull City, a ne Arsenal.
Gluho i daleko bilo, 9. na tabeli, pa imamo goru odbranu od Njukastla Allahu dragi

Primili ste vise golova od Brightona koji je 16. i od WBA koji je zadnji na tabeli...AA23 je napisao/la:I možda zvuči ludo, ali kada je Elneny izašao mi smo se raspali.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Nema veze dovest ćemo još jednog napadača.SMR187 je napisao/la:Primili ste vise golova od Brightona koji je 16. i od WBA koji je zadnji na tabeli...AA23 je napisao/la:I možda zvuči ludo, ali kada je Elneny izašao mi smo se raspali.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ma ne može ovoj ekipi Bog pomoći iskrenoSMR187 je napisao/la:Primili ste vise golova od Brightona koji je 16. i od WBA koji je zadnji na tabeli...AA23 je napisao/la:I možda zvuči ludo, ali kada je Elneny izašao mi smo se raspali.
3 pobjede od 13 u gostima
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
sudije su kriveBrokula je napisao/la:3 pobjede od 13 u gostima
Jel Miki ista pokazao za onih pola sata? Izgleda da bas i nije bila utakmica za pokazati se, ali eto..
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Male im premije. Nece niko da se znoji za 50 maraka.Brokula je napisao/la:3 pobjede od 13 u gostima
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ovog kurcevog monreala se diže u nebesa,a danas ga silovali kao raspali kurvu,ovoj ekipi treba minimalno 6-7 igrača samo u prvih 11 za neki ****,ali prvo totalna rekonstrucije obrane i defanzive u vezi,samo budala bi kupovala kvazi gabonca na ovakvu obranu i sredinu,pekar u sredini davno zaslužio klupu a ovaj ga forsa kao da je viera i redondo iz najboljih dana,a drugi pekar isto klasa na kvadrat,za golmana dovest onog malog iz bilbao i rješen golman idućih 10-12 godina
igračina koju će kvazi gabonac zabiti za klupicu
Alexandre Lacazette has scored just 2 goals in 13 PL away games, with his last goal being in November's 3-1 loss at Man City. #afc

igračina koju će kvazi gabonac zabiti za klupicu

Alexandre Lacazette has scored just 2 goals in 13 PL away games, with his last goal being in November's 3-1 loss at Man City. #afc
Bio jedan od boljih, ma šta boljih u ovom qrcu od ekipe je izgledao ko Messi kada primi loptu a znaš i sam kakav je igračSMR187 je napisao/la:Jel Miki ista pokazao za onih pola sata? Izgleda da bas i nije bila utakmica za pokazati se, ali eto..
Šta je sa Čehom Seamane? Kakav je on bio večeras?
Cuje se Humberov lavez. Lesi se vraca kuci. 

Monreala su silovali oni a Čeh sam sebe 

"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Live from Cech street...Jack je napisao/la:Monreala su silovali oni a Čeh sam sebe

AA23 je napisao/la:SMR187 je napisao/la:
Šta je sa Čehom Seamane? Kakav je on bio večeras?
bolji od crnog mačka koji plaćen kao neka igračina,a brojke smiješne

Jack je napisao/la:Monreala su silovali oni a Čeh sam sebe
baš me zanima tko mu je vratio loptu na 2 igrača ispred

Zašto da dovodimo malog iz Bilbao? Pa Čeh top3 u ligi

"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
#vratitenamfabianskog
Neka neko kaze Anelu da je zavrsila utakmica, moze ugasiti strim.
Neka neko kaze Anelu da je zavrsila utakmica, moze ugasiti strim.

Ma neću više pogledati utakmicu Arsenala do maja, **** im ja mater.
Čuj ovog invalida, mrš **** te Seamen.Petr Cech
Although mistakes are part of the game I always expect 100 % from myself and I’m not happy with the one I made today ... back to work tomorrow !
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.