presao u Slaviju na polusezoni nije nastupa upisaoHeller je napisao/la:U sredinu bi volio Daria Purića.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
presao u Slaviju na polusezoni nije nastupa upisaoHeller je napisao/la:U sredinu bi volio Daria Purića.
Ma svejedno teško da ih možemo dovesti, ali bi to isto bila pojačanja u rangu džidića dakle prejakafukaratz je napisao/la:nisu vise u ZrinjskomTzXHc je napisao/la:Pff to bi bilo to, ali teško da će bilo ko iz zrinjskog preći kod nas.fukaratz je napisao/la:Zakaric i Nikolic iz Zrinjskog![]()
Spominju i drugi klubovi nas. Ne vidim problem druže...merak je napisao/la:Ljudi ba sta vam je pa uopste spominjete druge klubove na nasoj temi ?
Nemamo rezervnog deanog i ljevog beka treba nam u to..znaci et jis 4 5 igraca jedan za prvu postavu krilo ostali rotacija znaci nebi trebali biti nesto skupiTaRgEt_ je napisao/la:Doce jos jedan napadac i dva veznjaka i to je toMada....
U Čeliku je, prije odlaska u inostranstvo, bio izraziti špic napadač. Davao golove. Kasnije ga u karijeri pomjerili na zadnjeg veznog, pa na štopera.wobly92 je napisao/la:Mog'o bi komotnoSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Dzidic je doveden da igra u napaduKakva je ono mrcina, kad se zaleti ne smije mu niko prići
Nadavao se i on golova, a znamo i kakav šut ima. Daje golove skoro često kao i Kostić.
on i Todorovic su fino u Zrinjskom pokrivali te dvije pozicije (lijevo i desno krilo) i vise puta se u toku utakmice mijenjaliThranduil je napisao/la:Ne treba nam Zakarić uopšte jer lijevo imamo Veselinovića i Govedaricu, bilo bi to bespotrebno gomilanje a još bi došao na posudbu.
Ja navijam za Livančića iz Viteza kao desnog beka
I ja sam za Livancica ako je ikako moguće... Odličan i polivalentan igrač...wobly92 je napisao/la:Također sam za Livančića, i njemu ugovor sad ističe. Efe i on nek se bore za tu poziciju, zdrava konkurencija.
Dovoljno da sam skoro suzu pustio, nabacio kiseli osmijeh i vec u glavi sklopio sliku sta bih sve pokupov'o i na kojim otocima profuro.Rimes87 je napisao/la:What did you see? Spill it outBeduin je napisao/la: Never say that.
Lazaru Marjanoviču ističe ugovor ako se ne varam?TzXHc je napisao/la:Iz Borca bi se mogao ko dovesti...
Znam i u tome samo vidim jad i cemer.Rimes87 je napisao/la:Spominju i drugi klubovi nas. Ne vidim problem druže...merak je napisao/la:Ljudi ba sta vam je pa uopste spominjete druge klubove na nasoj temi ?
Inostranstvo.dzeno_tz je napisao/la:a Marin Popović? da i on oprosti dugove?
Kiso?TzXHc je napisao/la:Iz Borca bi se mogao ko dovesti...
Zvali bi me po Karibima White MadnessBeduin je napisao/la:Dovoljno da sam skoro suzu pustio, nabacio kiseli osmijeh i vec u glavi sklopio sliku sta bih sve pokupov'o i na kojim otocima profuro.Rimes87 je napisao/la:What did you see? Spill it outBeduin je napisao/la: Never say that.
Nego, jos Zec, Pokrivac, lijevi bek za zamjene i kvalitetan veznjak da nekad Zeba odmori i nema brige. Ili ako Ordagic uleti umjesto Zebe, onda Grahovac moze uletiti i kaliti se. Svakako u kupu ocekujem da igraju igraci sa klupe.
DoeTz je napisao/la:Kiso?TzXHc je napisao/la:Iz Borca bi se mogao ko dovesti...
A da se kockamo sa Jovićem ako nije povezan sa nekom ekipom? Već mu je istekao ugovor...NYKnicks Fan je napisao/la:DoeTz je napisao/la:Kiso?TzXHc je napisao/la:Iz Borca bi se mogao ko dovesti...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.