Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Već me hvata euforija i vidim njih kao defanzivno limitiraniju ekipu. De Gea ih vadi. Krila im igraju bekove, štoperi slabi, a sredina troma i spora. Možemo ovo uzeti
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Sanjaš previše.Pogledaj njihovu ofanzivnu liniju i našu odbranu koja je odavno u qrcu.Barem 2 gola moramo primiti.Sreća pa nema Di Marie.shzna je napisao/la:Već me hvata euforija i vidim njih kao defanzivno limitiraniju ekipu. De Gea ih vadi. Krila im igraju bekove, štoperi slabi, a sredina troma i spora. Možemo ovo uzeti
Naša jedina šansa je Sterling,ali pitanje je kako će lopta doći do njega.

Bekovi im jesu krila,ali su brzi.
Teško,teško.Bod nam ne znači puno,ali bar ćemo njih uskratit za 2 boda pa to i ne bi bilo loše.Pobjeda bi legla ko budali šamar.Poraz najrealniji,bar neće biti bolan toliko jer se očekuje.
You'll never walk alone.
Čudna postava, još čudnija formacija... ili pukovnik ili pokojnik... 

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
rodgers tika taka
meni ovo i nije toliko lose osim sto se kocka sa jonesom lik zadnju odigro 2012

meni ovo i nije toliko lose osim sto se kocka sa jonesom lik zadnju odigro 2012

To je ono o cemu sam pricao, Allen u prvoj - poraz!
Makar nema Lucasa, ali opet i ovaj Jones na golu nit smrdi nit mirise isto ko i Mindzo...ne znam, sve u svemu malo bolji sastav nego u dosadasnjim utakmicama, Coutinho i Lallana u prvoj, nije lose, valjda ne izgubimo
K urac ima i Lovren hooojj majko
Makar nema Lucasa, ali opet i ovaj Jones na golu nit smrdi nit mirise isto ko i Mindzo...ne znam, sve u svemu malo bolji sastav nego u dosadasnjim utakmicama, Coutinho i Lallana u prvoj, nije lose, valjda ne izgubimo

K urac ima i Lovren hooojj majko

HORDE ZLA SARAJEVO 1987
Uzimamo ovo, Fellaini i Carrick, dva kloca u sredini, Mata nije toliko defanzivan, trebamo ocekivati malo istureniju ulogu Hende a Allen da nazad pomaze Gerrardu. Krila su im i bekovi, i tu imamo sansi jer igramo sa ofanzivnim bekovima Glenom i Morenom, koji ce pomagati Coutinhou i Lallani. Nisu nepobjedivi, odbrana im je na nivou naše
Očekujem utakmicu Jonesa kao protiv Evertona nekada 

At the end of the storm there's a golden sky..
Al ja kad vidim Jonesa zalizanog sve mi se okrene u stomaku 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Baš sam jučer mislio pisati o momku iz Palerma, da bih ga volio vidjeti u Liverpoolu i danas pročitam info da smo zainteresovani za njeg. Iako je skup, a s obzirom koliko smo mi para bacili, ne vjerujem da će vlasnici dozvoliti njegovu kupovinu 

Idemo ovo uzeti danas, ako nista minimalnom pobjedom.
Sretno momci!
IN BRENDAN WE TRUST!

Sretno momci!
IN BRENDAN WE TRUST!
Neka igra počne
Ako Liverpool pobijedi, to će biti radi Rodgersa i njegove postavke ove utakmice, gdje cilja slabost Unitedove odbrane brzinom tria Sterling, Coutino i Lallana.

3-4-3
Ima se muda
Ima se muda

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Promasis 100% sansu i onda primis gol

Eto Sterling fula 100 posto sansu i odma go primamo kazna je brza 

HORDE ZLA SARAJEVO 1987
Joj Sterling sine pa to se zakucava i odmah slijedi kazna 

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Yebi mater glupu svoju rahime
Gdje je Mignolet kreno pobogu 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- BeyKopites
- Kontakt:
Pa popravi malo završnicu Sterlinže, djeca ti se smiju.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Pa dragi Allene polomi ga odma cim ti je kroz noge provuce, fuj...
Nije Mignolet na golutopnik1 je napisao/la:Gdje je Mignolet kreno pobogu
Zadnja izmjena: nummaLFCŽ, dana/u 14 dec 2014, 14:44, ukupno mijenjano 1 put.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Onu trojicu što ih je Valencia oplodio odmah potjerati iz kluba. Kakvi mentoli 

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT