Dvica ko vrata

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ja imam westa, kontam da ce on lagano zabit 14, prije nego hibbert 12, dosta bolju igru u napadu ima, a i trebo bi da ima punu minutazuMirsoNi je napisao/la:Može li Hibbert over večeras, 11.5 granica, protiv Sacramenta.. ?
Hvala na prijedlogu, poslušat ću te..JoseMourinho je napisao/la:ja imam westa, kontam da ce on lagano zabit 14, prije nego hibbert 12, dosta bolju igru u napadu ima, a i trebo bi da ima punu minutazu
pa sto onda ne stavis 2/2?dr.van nostrand je napisao/la:Tokushima Vortis-Gamba Osaka 1p 2 1,43
Znaci jasno je, Gamba pobijedi, osvajaju tiulu.
Domaci su mlada i neiskusna, slaba ekipa koja kod kuce ima svega 3 remija i zabijenih 5 golova. Naravno odavno su ispali. Gamba ih je uvijek dobijala nakon igranih prvih 45 min. (igrali su 4 puta).
Stvarno sumnjam da ce jaki gosti prepustiti ista nekakvom slucaju pa da slabo odigraju prvi dio najvaznije utakmice u sezoni. Prvo pol. ce dobiti, u to ne sumnjam. Na kraju ce to svakako biti komotna gostujuca pobjeda i nova titula za G.Osaku.
KK_Bosna je napisao/la:pa sto onda ne stavis 2/2?
Kod nas u supersportu 2/2 1,35dr.van nostrand je napisao/la:KK_Bosna je napisao/la:pa sto onda ne stavis 2/2?
![]()
2/2 1,59
A evo i iz Max Beta dva listica, nazalost nemam vremena za analizuGuarin14 je napisao/la:Danas sam gadjao kao prstom u go.vnoValjda bude bolje vcs na kosarkasima, evo jedan listic iz Premiera, kasnije postavim i iz Max Beta listic.
Jefferson over 20,5 1,85
Imam poprilicno cudna iskustva sa Big Allom, kada ga svi igraju, ja ga ne igram, kada ga niko ne igra ja ga igram i tako to. Glavni razlog zbog igram Jeffersona preko su prethodne 3 utakmice koje nije odigrao na svom nivou, niti jednom nije presao 20 poena. Prosle godine protiv New Yorka (koji je tada imao Chandlera - defanzivnog specijalistu) je za 31 minutu postigao 25 poena a u drugom mecu za 39 minuta je postigao 35 poena. Ove sezone je postigao 21 poen protiv Knicksa, mislim da Big All veceras ide preko 20.
Beal over 14,5 1,85
Premier i dalje nastavlja sa malom granicom na Beala i nadam se da cemo im se i veceras zahvaliti na tome. U drugim kladionicama je na minimalno 16,5. Protivnik je po mjeri, ekipa Denver, koja igra brzu kosarku, na veliki broj posjeda i puno poena. Mislim da u ovakvoj situaciji Beal moze pogoditi par trojki, koju dvojku i nekoliko slobodnih bacanja i da ce veceras biti minimalno na 15+
Bradley over 12,5 1,85
Glavni razlog zbog kojeg Averya igram preko je margina od 12,5 poena, Premier opet prednjaci sa ovom granicom i ima ubjedljivo najmanju marginu od svih ostalih kladionica, Motiva nece nedostajati, protivnik je druga najveca fransiza poslije Bostona, ekipa Los Angeles Lakersa, najveci derbi koji NBA liga moze da ponudi. Sigurno je da ce se Bradley trositi u odbrani cuvajuci Bryanta, ali sigurno je i da ce par otvorenih suteva koje mu Rondo servira pospremiti u kos, Lakersi igraju pa u najmanju ruku losu odbranu i Bradley bi trebao postici najmanje 13 poena.
Horford over 13,5 1,85
Najsladje za krajKo je pratio moju analizu u srijedu navecer svjestan je sta se desilo.. Horford je za 30 minuta na parketu opucao samo 3 puta, nemam vise sta reci. Njegove kvalitete su neupitne, sigurno je da bi svaku noc bez muke mogao da postze po 17,18 poena, jer covjek ima izrazito jak "napadcki arsenal" ali jednostavno ekipa Atlante se uopste toliko ne bazira na Horforda, valjda se veceras to promjeni..
Sretno svima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.