FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- inacefindecko
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
treba ovog Saida uštopat u derbiju, bez njega su mrtva rinaka!
- The Maniacs '87
- Kontakt:
NIsam upucen,
Oce li u srijedu ako pobjedimo biti dizanje pehara ili protiv kozare??
i ima li navijanja u srijedu ?
Usput hvala
Usput hvala

Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
Ma šta će debeli...Nije isto igrat' protiv Zrinjskog ili Travnika... i Želje gdje valja dobro zapet' da bi pretrčao igrača. Pa od Svrake neće moći dahnut', ima da mu salo na uši isparava.inacefindecko je napisao/la:treba ovog Saida uštopat u derbiju, bez njega su mrtva rinaka!

- The Maniacs '87
- Kontakt:
Buu je napisao/la:Kozare.
Nema.
OK, hvala

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
Bravo!spielführer_21 je napisao/la:Svi ljudi su jednaki i život svakog čovjeka je jednako vrijedan, ipak postoje pojedinci koji svojom posebnošću i genijalnošću oblikuju i vuku naprijed cijelo čovječanstvo ili neke njegove dijelove. Tako je i kroz Želju prošlo na hiljade igrača, trenera, navijača, radnika i svi su dali manji ili veći dio sebe, te svi zaslužuju našu zahvalnost, ali ono po čemu se Željo izdvaja od drugih i što ga čini prepoznatljivim su djela i ideje nekolicine posebnih. Te ideje su navijači prepoznali i prihvatili kao svoje zvijezde vodilje, ta djela stoje kao primjer za buduće generacije. Željo, kakvog znamo i volimo danas, je mozaik od bezbroj dijelića, no najblještaviji i najveći se zove Ivan Ivica Osim- genije koji je Želji dao i daje toliko toga dobroga, da se može i treba povući znak jednakosti između njegovog i Željinog imena, tako da sve buduće generacije izgovarajući "Željo" misle na Ivicu Osima i obratno. To je, možda, i najbolji način da iskažemo našu zahvalnost za sva njegova djela i ideje koje je podijelio s nama.
biće njemu ko pritarskom messiju što je igro lijevo, desno i tako to.Kad ga Nyema zaganja, gotov je, čak i ako ga izbaci nekim driblingom, garo će ga stići u sekundi jer Said nije u top formi.voltron30 je napisao/la:inacefindecko je napisao/la:treba ovog Saida uštopat u derbiju, bez njega su mrtva rinaka!
DRUG NEBI TI PUNCA
kako nema navijanja !? Navijanja je bilo i proslu tekmu samo ne organizovanoThe Maniacs '87 je napisao/la:NIsam upucen,
Usput hvala

Željeznicar za život cijeli !
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Pa pitam za organizovano, valjda se podrazumjevalikusa je napisao/la:kako nema navijanja !? Navijanja je bilo i proslu tekmu samo ne organizovanoThe Maniacs '87 je napisao/la:NIsam upucen,
Usput hvala

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
- rastafarian
- Kontakt:
Nemoj govoriti o nekim stvarima u koje nisi upućenBuu je napisao/la:Kozare.
Nema.

Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
suskaju se,suskaju neke stvariThe Maniacs '87 je napisao/la:Pa pitam za organizovano, valjda se podrazumjevalikusa je napisao/la:kako nema navijanja !? Navijanja je bilo i proslu tekmu samo ne organizovanoThe Maniacs '87 je napisao/la:NIsam upucen,
Usput hvala

Evo vec ti je rasta rek'orastafarian je napisao/la:Nemoj govoriti o nekim stvarima u koje nisi upućenBuu je napisao/la:Kozare.
Nema.

Jesmo jezivi ovako

-
- Kontakt:
Nije mi jasno sada kada nam klub igra najbolje do sada kada smo konacno stali na noge, kada smo postavili neke nove standarde, zbog pojedinaca nema organizovanog navijanja ili neke koreografije treba da nas bude stid. Uostalom ko je sada tzv vodja na jug ??? ako nije sposoban organizovati nesto u dogovoru sa svima onda neke preda nekom drugom ko moze. Takodjer treba neku akciju napraviti sada prije tekme da na ulazu budu neke kutije za pare gdje bi navijaci mogli dati nesto neki doprinos kako bi mogli kvalitetno napraviti docek igracima po povratku it Trebinja tj zadnjeg kola.
Nije niko veci od kluba i prema tome sada u srijedu svi na jug i pokazati kako se navija i kako se bodri klub.
Nije niko veci od kluba i prema tome sada u srijedu svi na jug i pokazati kako se navija i kako se bodri klub.
A o kojim to stvarima nisam upucen ?rastafarian je napisao/la:Nemoj govoriti o nekim stvarima u koje nisi upućenBuu je napisao/la:Kozare.
Nema.
NO PYRO NO PARTY
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Respekt brate slazem se u potpunostiDARE_DEVIL_SA je napisao/la:Nije mi jasno sada kada nam klub igra najbolje do sada kada smo konacno stali na noge, kada smo postavili neke nove standarde, zbog pojedinaca nema organizovanog navijanja ili neke koreografije treba da nas bude stid. Uostalom ko je sada tzv vodja na jug ??? ako nije sposoban organizovati nesto u dogovoru sa svima onda neke preda nekom drugom ko moze. Takodjer treba neku akciju napraviti sada prije tekme da na ulazu budu neke kutije za pare gdje bi navijaci mogli dati nesto neki doprinos kako bi mogli kvalitetno napraviti docek igracima po povratku it Trebinja tj zadnjeg kola.

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
-
- Kontakt:
Nista hajmo svi u srijedu biti plavo bijeli tj. na jugu ja mislim da svaki od nas ima barem jednu majicu ili dres iz fan shopa, fino da licimo na nesto i svi ko jedan!!!
- The Maniacs '87
- Kontakt:
DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Nista hajmo svi u srijedu biti plavo bijeli tj. na jugu ja mislim da svaki od nas ima barem jednu majicu ili dres iz fan shopa, fino da licimo na nesto i svi ko jedan!!!
Bas slazem se, ne mora da bude iz fan shopa ako neko nema al' da bude plavo ili bijelo.
A na kosevo uzmemo njihov bar sal i nas sal stavimo u njihov udjemo na stadion onda njihov zapalimo i navijamo kao pravi navijaci

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
-
- Kontakt:
The Maniacs '87 je napisao/la:DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Nista hajmo svi u srijedu biti plavo bijeli tj. na jugu ja mislim da svaki od nas ima barem jednu majicu ili dres iz fan shopa, fino da licimo na nesto i svi ko jedan!!!
Bas slazem se, ne mora da bude iz fan shopa ako neko nema al' da bude plavo ili bijelo.
A na kosevo uzmemo njihov bar sal i nas sal stavimo u njihov udjemo na stadion onda njihov zapalimo i navijamo kao pravi navijaci
Nema potrebe za takvim nesto al normalno se obuci i na zapad i laganu a njih ko j...!!!
Ja da sam na mjestu Amara ja bi poslao drugu ekipu na kosevu ionako nam nece trebati.
TO NIKAKO !! ipak je derbi derbiDARE_DEVIL_SA je napisao/la:The Maniacs '87 je napisao/la:DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Nista hajmo svi u srijedu biti plavo bijeli tj. na jugu ja mislim da svaki od nas ima barem jednu majicu ili dres iz fan shopa, fino da licimo na nesto i svi ko jedan!!!
Nema potrebe za takvim nesto al normalno se obuci i na zapad i laganu a njih ko j...!!!
Ja da sam na mjestu Amara ja bi poslao drugu ekipu na kosevu ionako nam nece trebati.

Na obraz svima. Amar ako niko drugi mora insistirati na dostojnoj proslavi. Pitari, kad jednom u 10-20 godina osvoje koji trofej proslave u Titovoj a mi ne mozemo jel? Nidje veze, ima da bude ispred Vjecne, da se pjeva cijelu noc !rastafarian je napisao/la:Ako bude kao i prije 2 godine, neka bude na obraz našoj bahatoj upravi.
@zaboljisportubih - ODLIČAN POST!
Osim - drugo ime za Želju !