Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Jesmol i mi i u zelji slijepi toliko ili ne znam, ne xnam kako ovaj mehremic moze bit ozbiljan igrac a ne u portugalu, ne znam ovdje je bio krampa jedino mu je frizura ozbiljna bila
Kao student propalog fakulteta filozofskih nauka, najlošije rangiranog sveučilišta u regiji nisi kompetentan davati mišljenje o ovakvim stvarima.Giljotina je napisao/la:To bi isto rekao za D. Kordića! Je li tako, kamenjarski papčiću? Heroji su vam zločinci i mafijaši.GoskGabela je napisao/la:
Sta fali Dr.Rebcu, jel ga mozda poznaješ osobno?UBIPITAR je napisao/la:Od 1.Septembra,predsjednik komiteta za suđenje biće Zoran Rebac iz MOSTARA![]()
Cirkus to be continued...
Ako ne,onda ne lupaj bezveze
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Hajde budi malo inventivan. Dosta si se uglibio u tim tupavim doskočicama. Bacit ću ti cenerčića, u tvojim očima cenerčinu, samo se potrudi. Više ti dajem nego HDZ. Velikodušan sam prema jadnicima.Rigoletto je napisao/la: Kao student propalog fakulteta filozofskih nauka, najlošije rangiranog sveučilišta u regiji nisi kompetentan davati mišljenje o ovakvim stvarima.
-
- Kontakt:

Nije tupava doskočica nego fakt.Giljotina je napisao/la:Hajde budi malo inventivan. Dosta si se uglibio u tim tupavim doskočicama. Bacit ću ti cenerčića, u tvojim očima cenerčinu, samo se potrudi. Više ti dajem nego HDZ. Velikodušan sam prema jadnicima.Rigoletto je napisao/la: Kao student propalog fakulteta filozofskih nauka, najlošije rangiranog sveučilišta u regiji nisi kompetentan davati mišljenje o ovakvim stvarima.

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- BosniaBoston
- Kontakt:
Imal aluminija u toj konzervi?Rigoletto je napisao/la:Nije tupava doskočica nego fakt.Giljotina je napisao/la:Hajde budi malo inventivan. Dosta si se uglibio u tim tupavim doskočicama. Bacit ću ti cenerčića, u tvojim očima cenerčinu, samo se potrudi. Više ti dajem nego HDZ. Velikodušan sam prema jadnicima.Rigoletto je napisao/la: Kao student propalog fakulteta filozofskih nauka, najlošije rangiranog sveučilišta u regiji nisi kompetentan davati mišljenje o ovakvim stvarima.

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Koliko ima na Koševu ?
- oldschool72
- Kontakt:
kruh te hebo, moja tv slika je žešća rinaka, jeli ovo upstream s analognim modemom rade,pišam vam se u tehniku debilčine
Velež do groba
- ElCartel11
- Kontakt:
10k, nemoj gledati na broj ulaznica, puno jih je uslo bez skeniranja karte...Convicts1988 je napisao/la:Koliko ima na Koševu ?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
ElCartel11 je napisao/la:10k, nemoj gledati na broj ulaznica, puno jih je uslo bez skeniranja karte...Convicts1988 je napisao/la:Koliko ima na Koševu ?

Ovaj Radnik prava seljačka ekipa fuj ispali da Bog da!!!
- Bazinga12345
- Kontakt:
Sarajevo pomalo rezervisano, čuvaju se za Velež izgleda.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- BosniaBoston
- Kontakt:
Igraju koliko im treba da pobijedeBazinga12345 je napisao/la:Sarajevo pomalo rezervisano, čuvaju se za Velež izgleda.
#Punoljetstvo
Ko da gledam Zizovic ce na kraju jesti g sa nekom izjavom 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Žižović dostojna zamjena za Baku Sliškovića.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Borio se dugo da zamijeni Baku na klupi Zrinjskog, ali ispusio na kraju
- prisonbreak
- Kontakt:
Izjednaci ga Radnik, sasvim zasluzeno.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Ne znam kako ce zavrsiti utakmica i to, ali ovdje se vidi da ove sezone nema ono opusteno vodimo. Protiv svakog moras bas biti skoncentrisan i nasprintan 90 minuta.
- prisonbreak
- Kontakt:
Nema lose ekipe. Zvijezda i Mladost na pocetku lose ekipa, al kada sada pogledas njihovi 11 uopste nisu losi.LjoZee je napisao/la:Ne znam kako ce zavrsiti utakmica i to, ali ovdje se vidi da ove sezone nema ono opusteno vodimo. Protiv svakog moras bas biti skoncentrisan i nasprintan 90 minuta.
Ovdje ce biti ogrmonih oscilacija.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.