Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

shzna
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la shzna » 14 dec 2014, 09:30

Eto ga, derby day. Šta god kažem biće subjektivno i tražiću bar zrno nade da pobijedimo danas. Oni jesu jači od nas, ako ništa u boljoj su formi od naših pulena u ovom trenutku, ali ta razlika nije ni blizu one koju smo mi napravili nad njima prošle sezone.

Naravno, sve nanizane pobjede prije ove utakmice padaju u vodu, kao što će i najvećem superstaru danas zaklecati noge na terenu, jer derbi se igra 2 puta u sezoni i nikad ne znaš šta može donijeti. Nama sve zavisi od formacije i početnog sastava. Nema potrebe da idemo defanzivno, idemo igrati fudbal, vršiti pritisak na njihovu zadnju liniju koja je očajna kao i naša, pa kom opanci, kom obojci.

Postoji i ta mogućnost da meni naš Brendan ubije želju za derbijem i ubije vjerovatno svaku nadu za pobjedu ako na teren izvede svoja dva havera Lucasa i Allena. Tu nam je kraj.

Čujemo se poslije derbija, YNWA :njanjanja:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 14 dec 2014, 10:51

Dmf- Gerrard/Can
Cmf - Henderson/Gerrard
Amf - Coutinho
Lmf - Srerling
Rmf - Lallana
Cf - Borini, brzi od Lamberta.
To su moje zelje... zadnju liniju ne bih :facepalm:
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Dalabu
Kontakt:

Post Postao/la Dalabu » 14 dec 2014, 11:01

Ako Lucas i Allen budu u sastavu prognoziran laganih 2:0 za domace, ako ove dvojice ne bude :pray:
onda danas uzimamo lakse od ocekivanog :opaopa: sta god da bude naravno YOU'LL NEVER WALK ALONE! :kafa:
WE ARE LIVERPOOL NA NA NA NA NA ajdeeeeeeeeee :beba:
HORDE ZLA SARAJEVO 1987

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 14 dec 2014, 11:04

Jesil normalan, da cujem jesil normalannn?
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Dalabu
Kontakt:

Post Postao/la Dalabu » 14 dec 2014, 11:08

Nas nije strah nikoga moj paranoja, strah je danas ipak na vasoj strani, vi ste pod vecim pritiskom, domaci teren, ko fol dobra forma, ubijedjeni ste u pobjedu ko da igrate sa Goškom iz Gabele, zaboravili ste i kad ste nas zadnji put dobili ne racunajuci onaj kup, a mi smo vala kolko tolko rastereceni, nasa sezona je i ovako i onako losa i to se vec sad vidi, pa i ako izgubimo i ako pobijedimo kako god okrenes nece nas poraz zabolit kao vas budi siguran :wave: budi opusten DOLAZIMO :kafa:
HORDE ZLA SARAJEVO 1987

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 14 dec 2014, 11:09

A vala bilo bi bas iznenađenje kad bi pobjedili. Samo sad kad se pogleda nas sastav ne mozes naci neku nadu za pobjedu ovdje, da ne spominhem ovu nasu odbranu koja se znala dobro prosuti protiv slabih protivnika.

FukareTuzla1987
Kontakt:

Post Postao/la FukareTuzla1987 » 14 dec 2014, 11:12

ma kakav man utd i onaj glavonja van gal nemaju pojma razbit ce te ih
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB

CAREFREE SINCE 1905.

John Terry-Captain,Leader,Legend

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 14 dec 2014, 11:14

Paranoja se ponaša kako vjetar puše, razočaran sam :thumbdown:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 14 dec 2014, 11:23

Ajd liverpoolovci sretno danas mada cemo vas pobjedit,pruzila vam se nada jer nema anhelita al i bez njega moze pobjeda,nije sto smo jaki vec sto ste vi nesto slabiji,mada mi se kvpta ne svidja ipak derbi je ne igramo protiv stokea

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 14 dec 2014, 11:24

Ne ponasam topnice moj.Prosle sam sezone prije tekmw ako se neko sjeca dosao i cestitao pobjedu prije neg je poceka tekma.Al kume onaj Liverpool sa Suarezom.je mogao razbit i Reala,al ovo sad sa LLLLLx5vise nije ozbiljan.Lalana,Lambert,Lucas Lazar,Lovren?..Ma daj neko se sali

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 14 dec 2014, 11:38

danas slavite u derbiju, GO Liverpool ;)

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 14 dec 2014, 11:50

Da ih hoćemo otrest samo zbog ovih neandertalaca :|
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 14 dec 2014, 11:50

FukareTuzla1987 je napisao/la:ma kakav man utd i onaj glavonja van gal nemaju pojma razbit ce te ih
De ti nama reci šta misliš o Canu i Allenu jesul' oni DMF-ovi ili btb veznjaci?

AKo je miky rekao da uzimamo, onda 90% pobjeđujemo, čovjek je najbolji "tiper" na forumu, hvala druže :thumbup:

Paranoja najjačči momak na forumu, samo nemoj tražiti poslije utakmice lične podatke, pošto sam čuo da se biješ sa drugima kad ti tim izgubi :urnebes:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 14 dec 2014, 11:57

Daj boze da grijesim al nas ocekuje poraz dansas sa plus dva..Daj boze da "Mr. pogledajmo pozetivno igraci su dali sve od sebe aka Muhamed Konjic" ode sa klupe, unazadio nas je back to Hodgson days, sad imamo toliko govana od igraca i na klupi i u prvih 11..
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 14 dec 2014, 12:00

Fudo je napisao/la:Daj boze da grijesim al nas ocekuje poraz dansas sa plus dva..Daj boze da "Mr. pogledajmo pozetivno igraci su dali sve od sebe aka Muhamed Konjic" ode sa klupe, unazadio nas je back to Hodgson days, sad imamo toliko govana od igraca i na klupi i u prvih 11..
Relax, popuši dzoju :crazy:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 14 dec 2014, 12:04

Gastone jel te hastra Robinaa.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 14 dec 2014, 12:12

MrParanoic je napisao/la:Gastone jel te hastra Robinaa.
slika

Jel tebe strah nje ?

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 14 dec 2014, 12:15

shzna je napisao/la:
FukareTuzla1987 je napisao/la:ma kakav man utd i onaj glavonja van gal nemaju pojma razbit ce te ih
AKo je miky rekao da uzimamo, onda 90% pobjeđujemo, čovjek je najbolji "tiper" na forumu, hvala druže :thumbup:
hvala brate ali ima puno boljih tipsera od mene, ja sam nekako uvjeren da će united biti prizemljen danas, nisam navijač ni jednih ni drugih, ne mrzim ni jedne ni druge samo želim dobru tekmu pa bolji neka dobije a ja mislim da će liverpool uzeti, nešto slično kao United kod Arsenala i onda će i redsi u seriju pobjeda baš kao United, samo moje mišljenje...

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 14 dec 2014, 12:16

zgmiky je napisao/la:
shzna je napisao/la:
hvala brate ali ima puno boljih tipsera od mene, ja sam nekako uvjeren da će united biti prizemljen danas, nisam navijač ni jednih ni drugih, ne mrzim ni jedne ni druge samo želim dobru tekmu pa bolji neka dobije a ja mislim da će liverpool uzeti, nešto slično kao United kod Arsenala i onda će i redsi u seriju pobjeda baš kao United, samo moje mišljenje...
Hoćeš li i na kladzi odigrat 2 da i ja pratim :mrgreen:

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 14 dec 2014, 12:35

A ja tebi da odgovorim.Ni najmanje ti dodjes kod mene da me ucis pravopis a ja pustim Youtube i berbu.probas me istjerat sa casa a na kraju ti budes istjeran

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.