FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zasluzena pobjeda i ruku na srce trebala je biti i visocija al' o tom po tom...
Utakmicu smo otvorili muski,svaki duel smo dobili i stvarali sanse(Bekric,Mesanovic),poslije cistog penala smo poveli,i nakon toga opet imamo izvrsne sanse preko Mesanovica za 2-0 ali nista,onda Kerla pravi kiks i penal/gol za Leotar,poslije toga ponovo napadi i sanse a najbolju propustio Bekric a ponisten je i cist gol Alenu.Drugo pocelo kao i prvo,mi napadamo oni se brane,imali smo sansu preko Culuma i Bucana cini mi se,nakon toga odlicna lopta za Alena i vodstvo i onda skoro isti gol za 3-1...
Sve u svemu sto se tice veznog reda najbolja utakmica sezone,ne pamtim kada je napad imao ovoliko upotrebljivih lopti kao danas,da je realizacija bila bolja svasta je moglo biti,Stanic na beku i kerla umjesto Bajica su malo rasklimali odbranu.Sada je na upravi da iskoristi izrazito povoljan raspored na proljece i na vrijeme obezbijedi igrace s kojima mozemo u Europu...
Utakmicu smo otvorili muski,svaki duel smo dobili i stvarali sanse(Bekric,Mesanovic),poslije cistog penala smo poveli,i nakon toga opet imamo izvrsne sanse preko Mesanovica za 2-0 ali nista,onda Kerla pravi kiks i penal/gol za Leotar,poslije toga ponovo napadi i sanse a najbolju propustio Bekric a ponisten je i cist gol Alenu.Drugo pocelo kao i prvo,mi napadamo oni se brane,imali smo sansu preko Culuma i Bucana cini mi se,nakon toga odlicna lopta za Alena i vodstvo i onda skoro isti gol za 3-1...
Sve u svemu sto se tice veznog reda najbolja utakmica sezone,ne pamtim kada je napad imao ovoliko upotrebljivih lopti kao danas,da je realizacija bila bolja svasta je moglo biti,Stanic na beku i kerla umjesto Bajica su malo rasklimali odbranu.Sada je na upravi da iskoristi izrazito povoljan raspored na proljece i na vrijeme obezbijedi igrace s kojima mozemo u Europu...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Onaj na radiju rece da je colic igrao kao krilo i da je dobro odigrao? il mene temp drmabistrikboy je napisao/la:Zasluzena pobjeda i ruku na srce trebala je biti i visocija al' o tom po tom...

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

najbolji detalj sa utakmice

- bistrikboy
- Kontakt:
Meni se cini da nije to igrao,vec beka!Seyo_TM je napisao/la:Onaj na radiju rece da je colic igrao kao krilo i da je dobro odigrao? il mene temp drmabistrikboy je napisao/la:Zasluzena pobjeda i ruku na srce trebala je biti i visocija al' o tom po tom...
Seha,Stanic,Kerla,Mesic,Colic,Culum,Selimovic,Serdarevic,Bekric,Bucan,Mesanovic!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
zvizdati sehi stvarno nisko
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
serdarevic i bucan krila, a stanic i colic bekove...
po meni je ponisten gol mesanovica zasluzeno ponisten a i penal mi je sumnjiv jer je igrac leotara prvo izbio loptu, ali bilo je par drugih situacija gdje je penal bio ocigledan ali nije sviran tako da...
po meni je ponisten gol mesanovica zasluzeno ponisten a i penal mi je sumnjiv jer je igrac leotara prvo izbio loptu, ali bilo je par drugih situacija gdje je penal bio ocigledan ali nije sviran tako da...

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
ima li ko slika one koreografije
dobro igra nako ali nam fali ubojica u napadu mesa od 8 stopostotnih 2
dobro igra nako ali nam fali ubojica u napadu mesa od 8 stopostotnih 2
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
- TheManiacs
- Kontakt:
[quote="tax"]ima li ko slika one koreografije
dobro igra nako ali nam fali ubojica u napadu mesa od 8 stopostotnih 2[/quote]
Sta su ovi sa Ss.ba slikali nema ni ljiljana ni 2 bakljade stvarno prevrsili svaku mjeru ..
ALENNNNN MESAAAANOVICCCC ZVJERRR
dobro igra nako ali nam fali ubojica u napadu mesa od 8 stopostotnih 2[/quote]
Sta su ovi sa Ss.ba slikali nema ni ljiljana ni 2 bakljade stvarno prevrsili svaku mjeru ..

ALENNNNN MESAAAANOVICCCC ZVJERRR

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Cudi li te Leotarov go iz penala ..adisg je napisao/la:Cudi me, gol iz penala, sad ce Paradzik crveni i to je to..........

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- blueman-TM87
- Kontakt:
Haj ja cu,samo da nađem sta iz arhivesamir_tm87 je napisao/la:blueman-TM87
ko ce promjenit avatar ja ili ti ??

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
Ni meni nije jasno sto nisu stavili nijednu sliku koreografije sta to ljiljani fasisticka obiljezja ne kontam.Odlicna igra cijelu utakmicu smo konstantno napadali.Alen najbolji svaka mu cast isto tako Cola pravi igrac igra ko da mu je 30 godina,a ne 18.
Oni isfrustrirani papci sto zvizde Sehi djetetu Zelje nisu normalni.
Oni isfrustrirani papci sto zvizde Sehi djetetu Zelje nisu normalni.
AMAR OSIM!
utakmica ni malo nije bila losa uzimajuci u obzir kakaw je teren bio...u prvom poluvremenu trebali smo voditi 5:1 najmanje...3 prilike mesanovica, 1 bekrica, 1 culuma al dobro je....bitno je da se napada i prilike stvaraju....nije mi jasno nikako kako da stanic igra lijevog beka...ccc...u drugom poluvremenu mesanovic se napokon raspucao i mirno zavrsili tekmu...dobra pobijeda....
navijanje nije lose, al zvizdanje sehicu stvarno ponizavajuce....pa ja bi prije zvizdao mesanovicu ( mada netreba nikom) lik me toliko iznerrvirao u prvom poluvremenu pa da onakwe prilike fula ne mogu da vjerujem....opet krivo mi je prawo sto su sehicu zvizdali, nisu trebali ipak je to nas igrac!!!
navijanje nije lose, al zvizdanje sehicu stvarno ponizavajuce....pa ja bi prije zvizdao mesanovicu ( mada netreba nikom) lik me toliko iznerrvirao u prvom poluvremenu pa da onakwe prilike fula ne mogu da vjerujem....opet krivo mi je prawo sto su sehicu zvizdali, nisu trebali ipak je to nas igrac!!!
- blueman-TM87
- Kontakt:
Morao sam sam sebe citirati, nije da se falim al' eto.blueman-TM87 je napisao/la:Stvarno što ih ikako spominjete na našoj temi.eliminator je napisao/la:j.ebale vas i delije i grobari ne znam sto uopste pisete o njima kad je tema FK ŽELJEZNIČAR
Danas 3 bobe uz 3 gola u mreži Leotara.

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
Evo da i ja osudim zviždanje Šehiću. U većini normalnih zemalja bio dobio dodatnu podršku nakon greške. A kod onog penala je mnogo više kriva odbrana koja je pustila lika da se ubaci.
Penal nam nije sudija svir'o na Bekriću, pa nam je onda jedan poklonio i poništio regularan velemajstorski gol Mešanovića. Ramenom je primio loptu.
Igrači igraju nazor, ne daju ni blizu maksimuma i najidealnije bi bilo dovesti dvadesetak pojačanja na polusezoni. Bekrić se opet vratio u nevidljivost, Stanić ugušen na beku i da dalje ne komentarišem. Sram da ih bude za onakvo nezalaganje. Pola godine već nemamo nikakve igre. Jedino da nekako zamolimo Bekrića da igra sve utakmice k'o derbi. Možda neku peticiju da pišemo... Trebalo bi i Bučana i Serdarevića zamoliti da potrče uvijek kad mogu doći do lopte. Kerli saopštiti da igra u zadnjoj liniji gdje nije poželjno dugo čuvati loptu u nogama.
Penal nam nije sudija svir'o na Bekriću, pa nam je onda jedan poklonio i poništio regularan velemajstorski gol Mešanovića. Ramenom je primio loptu.
Igrači igraju nazor, ne daju ni blizu maksimuma i najidealnije bi bilo dovesti dvadesetak pojačanja na polusezoni. Bekrić se opet vratio u nevidljivost, Stanić ugušen na beku i da dalje ne komentarišem. Sram da ih bude za onakvo nezalaganje. Pola godine već nemamo nikakve igre. Jedino da nekako zamolimo Bekrića da igra sve utakmice k'o derbi. Možda neku peticiju da pišemo... Trebalo bi i Bučana i Serdarevića zamoliti da potrče uvijek kad mogu doći do lopte. Kerli saopštiti da igra u zadnjoj liniji gdje nije poželjno dugo čuvati loptu u nogama.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Peto mjesto na tabeli i 25 prikupljenih bodova sa igrackim kadrom koje imamo je VELIKI USPJEH!
AMAR OSIM
-
- Kontakt:
Zbog primitivaca sa sjevera nekad mi dodje da i ne idem na utakmice. Sehic jeste pravio greske, ali s obzirom sta je vadio u Laktasima, Zenici, u Travniku gdje smo izvukli bodove pa i u Lukavici iako je onaj go mogao bolje da odreaguje decko zasluzuje sve vrste pohvale a ne neke primitivne zvizduke... Pa sta mi ocekujemo da igramo napadacki a da ne primimo go na utakmici, a svjesni smo da se na Grbavici dolaze svi braniti a ne napadati, i svjesni smo toga kako je Rudar dosao do boda, kako Zrinjski i ostali, klasicnim bunkerom i kontrom. Po meni je momak broj 1 u nasoj ligi, a dokaz je i to da brani u mladoj repki... Ibrahime svaka cast i sretno na te terapije i operaciju prepona ako ( ne daj boze ) dodje do toga...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
O cemu pricas ti? Ti izgleda nisi cuo masu zvizduka sa juzne tribine, svaki put kad Seha uzme loptu ..Pirke_TM87 je napisao/la:Zbog primitivaca sa sjevera nekad mi dodje da i ne idem na utakmice. Sehic jeste pravio greske, ali s obzirom sta je vadio u Laktasima, Zenici, u Travniku gdje smo izvukli bodove pa i u Lukavici iako je onaj go mogao bolje da odreaguje decko zasluzuje sve vrste pohvale a ne neke primitivne zvizduke... Pa sta mi ocekujemo da igramo napadacki a da ne primimo go na utakmici, a svjesni smo da se na Grbavici dolaze svi braniti a ne napadati, i svjesni smo da kako je Rudar dosao do boda, kako Zrinjski i ostali... Po meni je momak broj 1 u nasoj ligi, a dokaz je i to da brani u mladoj repki... Ibrahime svaka cast i sretno na te terapije i operaciju prepona ako ( ne daj boze ) dodje do toga...

Zadnja izmjena: Stole iz Bora, dana/u 29 nov 2009, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM
- TheManiacs
- Kontakt:
NaravnooStole iz Bora je napisao/la:Peto mjesto na tabeli i 25 prikupljenih bodova sa igrackim kadrom koje imamo je VELIKI USPJEH!
ali zamislite da nismo kiksali 3 kuci zrinjski,rudar,sarajevo :S znaci jos 7 bodova
sa tih 7 bodova 32 ..znaci prvi bi bilii

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
-
- Kontakt:
Ma prijatelju bez obzira odakle zvizduci dolazili, to je krajnje bezobrazno i nekorektno! Pa treba se staviti u njegov polozaj i razmisliti kako ce on uopste braniti na narednim utakmicama a u podsvjesti razmisljati da li ce mu neko sa tribine nesto dobaciti ili ga zvizdukom ispratiti. On je mlad i treba ga podrzati. Njegovih greski sam se nagledao i nagledao, bodovi su se prosipali u zadnjim sekundama utakmica, ali opet sam sutio i nije mi ni na kraj pameti bilo da zviznem ili opsujem...I budimo realni sa sjevera je zvizduk bio gromoglasan dok je to na jugu radila nekolicina...Stole iz Bora je napisao/la:O cemu pricas ti? Ti izgleda nisi cuo masu zvizduka sa juzne tribine, svaki put kad Seha uzme loptu ..Pirke_TM87 je napisao/la:Zbog primitivaca sa sjevera nekad mi dodje da i ne idem na utakmice. Sehic jeste pravio greske, ali s obzirom sta je vadio u Laktasima, Zenici, u Travniku gdje smo izvukli bodove pa i u Lukavici iako je onaj go mogao bolje da odreaguje decko zasluzuje sve vrste pohvale a ne neke primitivne zvizduke... Pa sta mi ocekujemo da igramo napadacki a da ne primimo go na utakmici, a svjesni smo da se na Grbavici dolaze svi braniti a ne napadati, i svjesni smo da kako je Rudar dosao do boda, kako Zrinjski i ostali... Po meni je momak broj 1 u nasoj ligi, a dokaz je i to da brani u mladoj repki... Ibrahime svaka cast i sretno na te terapije i operaciju prepona ako ( ne daj boze ) dodje do toga...
ne znam jel fer sto se zvizdalo sehi...ali brate mili ja mu se zahvaljujem na svim utakmicama u kojim nas je vadio ali brate sto je dosta dosta...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA