RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Samo je danas mogao potpisati, jučer nema šanse jer je cijeli dan se vozikao s Kadrom na motoru. A vjeruj mi, da i taj Drakul i nije vrijedan neke priče, eno ga ko vješalica a pričalo se da je i neku bolest imao. Mislim da se Željo bezveze zaletio i da će zažaliti što ga je doveo, a Velež iz ovog svega treba neku nadoknadu tražiti za treniranje dečka i to je to. Nimalo mi nije žao što je otišao. Korisniji je Riki od njega 5 puta.
Who dares, wins !
slazem se s tobom ! HAHA i ja sam ga vidio jucer s kadrom na motoru citav dan se vozaliNeToBoLa je napisao/la:Samo je danas mogao potpisati, jučer nema šanse jer je cijeli dan se vozikao s Kadrom na motoru. A vjeruj mi, da i taj Drakul i nije vrijedan neke priče, eno ga ko vješalica a pričalo se da je i neku bolest imao. Mislim da se Željo bezveze zaletio i da će zažaliti što ga je doveo, a Velež iz ovog svega treba neku nadoknadu tražiti za treniranje dečka i to je to. Nimalo mi nije žao što je otišao. Korisniji je Riki od njega 5 puta.

Ma nije bitno kako momak izgleda ali poslije bolesti,ja mu zelim svu srecu svijeta pa sta bude.Nece se Velez ugasit ako Drakul potpise ugovor za drugi klub ali isto tako,po meni,Velez je ispao posten jer ga je pustio da trenira sa ekipom a nema ugovora.Mozda je to malo glupo sa strane Drakula ali Zeljo mu je vjerovatno ponudio vise i momak prisato i to je to.Ja sam pisao da je dosta igraca pod lupom drugih klubova,kako domacih tako i stranih i ostanci i dolasci su sastvani dio ovog posla ali po meni,uprava koja je u Velezu mora biti puno vise agilnija sto se tice igraca i danas sam napisao,trebat ce se otvorit kesa para malo vise kako bi Velez igrao znacajniju ulogu u ligi jer nece niko doci dzabe u Velez a drugi nude po par hiljada maraka sto plate sto rata na ugovor
- Megamon
- Kontakt:
U kakvom sastavu vas mozemo sutra ocekivati na Kosevu.Imal' suspendovanih,povredjenih i da li ce RA dolaziti ?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
- Kontakt:
uvijek ispadnem dousnik, ali prenosim tacno onako kako sam slusao svojim usima, jer sam sjedio metar od stola gdje je premijer razgovarao sa prijateljima i telefonom. Covjek hoda bez pratnje. Igracima su podijeljene plate. Sa dejanom je sve bilo dogovoreno. Proba u francuskoj, ako ne prodje igra za velez. Pitao je nekoga iz kluba je li nas izradio i dogovorio da veceras razgovaraju jer nije jos nista potpisao. A ovo je ekskluziva. Mislim da ga je zvao sin. Nakon razgovora samo je rekao kako nakon svega niko iz mostara osim tri covjeka prstom ne mrda da pomogne klubu a onda im psuju po portalima, kako su u pravu oni koji ga pitaju sto mu to treba i da mu je pored svega dosta. Otici ce na utakmicu sutra da se pozdravi i da pozovu ove sto psuju neka izvole bar nesto uraditi. Kako je rekao ova uprava je isplatila cak i neke ranije dugove, plate, skoro sve ugovore... Necu da baksuziram... Nadam se da ce ovo neko provjeriti i da ce ipak nastaviti jer sam prije cuo da su dogovorili s vladom i drakulom, isplatili dugove i poceli pregovore sa igracima. Steta bi bilo, ali je i nerko bio prilicno razocaran.
kakav crni drakul, kakva crna grbavica ? Ja covijeka prije 2 sata vidio u Mostaru kod Santica parka :S
- Titova-Juga
- Kontakt:
Sta je taj Drakul, Baggio ?!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
a i to sto kazesTitova-Juga je napisao/la:Sta je taj Drakul, Baggio ?!

Vidio i ja jucer Marciana u Sarajevu gleda kopacke u Skenderiji,al to neznaci da ce se vratit u Sarajevo(a mozda i znacivm22 je napisao/la:kakav crni drakul, kakva crna grbavica ? Ja covijeka prije 2 sata vidio u Mostaru kod Santica parka :S

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ja cu samo reci da sam dobio provjerenu informaciju kako se u klubu radi,kako nema govora o odlasku Niksica i kako je jos nesluzbeno da je otisao Drakul a po meni,ako i jeste otisao pa sta...Evo igramo bez njega 2 godine pa smo zivi i ostali smo tako da je za mene ova tema suvisna.
Raduje me sto mi je receno kako se radi u klubu i da nece niko iz uprave davat ostavke
Raduje me sto mi je receno kako se radi u klubu i da nece niko iz uprave davat ostavke
meni je ovo postalo luda kuća oko drakula, jer su sarajevski mediji večeras objavili da je on potpisao za Želju i da se pojavio navodno u sarajevu..
-
- Kontakt:
Drakul je dobar talenat koji je imao nesretnu karijeru do sada. Igrac je stvarno solidan za nase uslove. Nemojmo ga omalovazavat. Ali sto jes jes mediji prave buku oko njega - mora da im je dosadno pa nemaju sta pisat sada, nista se ne desava. A s druge strane netreba ga omalovazavat - momak nije nista lose uradio nikome.
Sretno mu u Zelji i sve mu naj. Mislim da u ovom momentu Velez realno nije mogao nista tu uciniti i ako nista nije gotovo jos navodno. Ja bi se zacudio da Velez pocne sredjivat igrace za sljedecu sezonu jos i za mjesec dana - daj Boze... imamo mi i vecih problema trenutno. Bitno je samo da se rjesava sve ono sto se godinama talozilo a raja i ne zna.
Sretno mu u Zelji i sve mu naj. Mislim da u ovom momentu Velez realno nije mogao nista tu uciniti i ako nista nije gotovo jos navodno. Ja bi se zacudio da Velez pocne sredjivat igrace za sljedecu sezonu jos i za mjesec dana - daj Boze... imamo mi i vecih problema trenutno. Bitno je samo da se rjesava sve ono sto se godinama talozilo a raja i ne zna.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Na šta konkretno misliš?MostaracVelezovac je napisao/la:Drakul je dobar talenat koji je imao nesretnu karijeru do sada. Igrac je stvarno solidan za nase uslove. Nemojmo ga omalovazavat. Ali sto jes jes mediji prave buku oko njega - mora da im je dosadno pa nemaju sta pisat sada, nista se ne desava. A s druge strane netreba ga omalovazavat - momak nije nista lose uradio nikome.
Da se razumijemo, ne želim momku ništa loše i drago mi je da se izliječio, ustvari nadam se da jeste ali mislim da to nije neki igrač oko kojeg se treba stvarati velika frka.cunami je napisao/la:Ma nije bitno kako momak izgleda ali poslije bolesti,ja mu zelim svu srecu svijeta pa sta bude.Nece se Velez ugasit ako Drakul potpise ugovor za drugi klub ali isto tako,po meni,Velez je ispao posten jer ga je pustio da trenira sa ekipom a nema ugovora.Mozda je to malo glupo sa strane Drakula ali Zeljo mu je vjerovatno ponudio vise i momak prisato i to je to.Ja sam pisao da je dosta igraca pod lupom drugih klubova,kako domacih tako i stranih i ostanci i dolasci su sastvani dio ovog posla ali po meni,uprava koja je u Velezu mora biti puno vise agilnija sto se tice igraca i danas sam napisao,trebat ce se otvorit kesa para malo vise kako bi Velez igrao znacajniju ulogu u ligi jer nece niko doci dzabe u Velez a drugi nude po par hiljada maraka sto plate sto rata na ugovor
Who dares, wins !
Ne vidim razlog zasto bi iko iz Uprave davao ostavke. Ljudi su fino, na dvije odrzane Skupstine rekli, da, ako osiguramo opstanak picimo dalje sa planovima, ne znam zasto tako ne bi bilo? Sad, to sto je nekome dosadno pa naprdiva po gradskim kafanama, jbg, ima toga svugdje...
Support Velez, It's logical! ★
Ma kakve ostavke, od toga nema ništa, baš suprotno sam pročitao na zvaničnoj stranici kluba, kaže se, dok se igrači pripremaju da odrade ovu današnju tekmu, uprava već užurbano radi na pripremama za novu sezonu, i za njih sad zasad, nema odmora..
Neznam sto ce ovi juniori na klupi, odmah ih treba u vatru ubaciti, taman na nas najveci stadion, da dobiju malo samopouzdanja i iskustva. Nek se okanu Skaljica i Gadza, ovome drugom je ovo zadnja utakmica u Velezu, a ja bi volio da je i ovom prvom isto tako zadnja, ali nazalost cisto sumnjam.
Dobro se držimo, s obzirom da je dosta juniora otišlo u Sarajevo.
Prvo poluvrijeme, 0:0.

Prvo poluvrijeme, 0:0.

Who dares, wins !
-
- Kontakt:
jos jedna lijepa vijest od najmladjih rodjenih
Predpioniri Veleža danas su u završnom turniru play off-a za prvaka Hercegovačko – neretvanskog kantona pobjedili ekipu Neuma i tako postali prvaci HNK za sezonu 2010/2011. Za mlade fudbalere oba tima, uzrasta 1998-1999 i mlađi bilo je to po svemu viđenom ravno večerašnjem finalu Lige prvaka. Naravno, usporedba nije realna u fudbalskom smislu, ali toliko uzbuđenja, želje, htijenja, pa i poteza za ovu uzrasnu kategoriju, ali i suza radosnica i pjesme nakon pobjede mogli smo vidjeti danas u Vrapčićima.
Do finala Velež je došao i više nego ubjedljivom pobjedom nad ekipom Rame. „Rođeni“ su sa 6:0 (3:0) torpedovali Prozorake. Golove su postigli Seid Behram (4.), Benjamin Ćesir (12. i 18.), Elvis Gološ (45. i 50.) i Deni Brkan (56.). Bila je to simultanka „Rođenih“, a svojim potezima i asistencijama uz strijelce dojmio je sve prisutne Adnan Kalajdžić, koji je „prodavao lažnjake“ u stilu mnogo starijih fudbalera.
U drugom polufinalnom meču, Neum je nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca savladao Zrinjski. U regularnom dijelu je bilo 1:1.
U pauzi snage su odmjerili, u utakmici 2 puta po 20 minuta na polovici terena, igrači Veleža i Zrinjskog, 2000-ta godišta i mlađi. Zrinjski je bio bolji i slavio rezultatom 3:0.
Nakon toga odigrana je utakmica za treće mjesto. Fudbaleri Rame slavili su rezultatom 2:0, golovima Kristijana Križanca u 7. minuti i kapitena Marijana Čavara u 39. Posebno je dojmljiv bio je gol Čavara, koji je iz kornera pogodio suprotne rašlje gola Zrinjskog.
predpioniri_2U finalu su se sastali Velež i Neum. Pulenima mladog trenera Enesa Šunje jednostavno ništa nije polazilo za nogom, a da stvar bude još teža po „Rođene“ gosti su pogodkom Mislava Matuška došli i u vodstvo. U drugom dijelu sasvim drugačija utakmica. „Rođeni su krenuli uraganski i preko Seida Behrama i Benjamina Ćesira preokrenuli rezultat i poveli sa 2:1. Nakon toga bilježe još nekoliko stopostotnih šansi, a kulminacija izuzetno uzbudljivog drugog poluvremena bile su dvije stopostotne šanse Neuma, te pogođena prečka. U tim trenutcima malo sreća, a malo mladi golman Mirza Tanović spasili su gol „Rođenih“. Treba istaći da je iz Neuma došlo 15-tak navijača, koji su uz bubnjeve i gromoglasno navijanje bodrili svoje pulene.
Na kraju, nakon što je sudija odsvirao kraj utakmice nastupilo je veliko slavlje, pjesma zagrljenih igrača, ali i suze radosnice. Zaista emocije kakve se rijetko viđaju na našim terenima, te je zbog toga ovaj meč, bar po tome, zaslužio da ga barem na milimetar usporedimo sa večerašnjim spektaklom.
Inače, prvenstvo HNK za ove najmlađe takmičarske kategorije igrano je po sistemu dvije grupe, sjever i jug, u kojem je učestvovalo ukupno 17 ekipa. U ovoj konkurenciji se ne igra nikakva završnica na državnom nivou, te je današnjom pobjedom praktično okončana sezona za „Rođene“. Predpioniri Veleža okitili su se titulom prvaka HNK.
CESTITAM MOMCI!!!
DOLAZE BOLJI DANI ZA NASE RODJENE!
Predpioniri Veleža danas su u završnom turniru play off-a za prvaka Hercegovačko – neretvanskog kantona pobjedili ekipu Neuma i tako postali prvaci HNK za sezonu 2010/2011. Za mlade fudbalere oba tima, uzrasta 1998-1999 i mlađi bilo je to po svemu viđenom ravno večerašnjem finalu Lige prvaka. Naravno, usporedba nije realna u fudbalskom smislu, ali toliko uzbuđenja, želje, htijenja, pa i poteza za ovu uzrasnu kategoriju, ali i suza radosnica i pjesme nakon pobjede mogli smo vidjeti danas u Vrapčićima.
Do finala Velež je došao i više nego ubjedljivom pobjedom nad ekipom Rame. „Rođeni“ su sa 6:0 (3:0) torpedovali Prozorake. Golove su postigli Seid Behram (4.), Benjamin Ćesir (12. i 18.), Elvis Gološ (45. i 50.) i Deni Brkan (56.). Bila je to simultanka „Rođenih“, a svojim potezima i asistencijama uz strijelce dojmio je sve prisutne Adnan Kalajdžić, koji je „prodavao lažnjake“ u stilu mnogo starijih fudbalera.
U drugom polufinalnom meču, Neum je nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca savladao Zrinjski. U regularnom dijelu je bilo 1:1.
U pauzi snage su odmjerili, u utakmici 2 puta po 20 minuta na polovici terena, igrači Veleža i Zrinjskog, 2000-ta godišta i mlađi. Zrinjski je bio bolji i slavio rezultatom 3:0.
Nakon toga odigrana je utakmica za treće mjesto. Fudbaleri Rame slavili su rezultatom 2:0, golovima Kristijana Križanca u 7. minuti i kapitena Marijana Čavara u 39. Posebno je dojmljiv bio je gol Čavara, koji je iz kornera pogodio suprotne rašlje gola Zrinjskog.
predpioniri_2U finalu su se sastali Velež i Neum. Pulenima mladog trenera Enesa Šunje jednostavno ništa nije polazilo za nogom, a da stvar bude još teža po „Rođene“ gosti su pogodkom Mislava Matuška došli i u vodstvo. U drugom dijelu sasvim drugačija utakmica. „Rođeni su krenuli uraganski i preko Seida Behrama i Benjamina Ćesira preokrenuli rezultat i poveli sa 2:1. Nakon toga bilježe još nekoliko stopostotnih šansi, a kulminacija izuzetno uzbudljivog drugog poluvremena bile su dvije stopostotne šanse Neuma, te pogođena prečka. U tim trenutcima malo sreća, a malo mladi golman Mirza Tanović spasili su gol „Rođenih“. Treba istaći da je iz Neuma došlo 15-tak navijača, koji su uz bubnjeve i gromoglasno navijanje bodrili svoje pulene.
Na kraju, nakon što je sudija odsvirao kraj utakmice nastupilo je veliko slavlje, pjesma zagrljenih igrača, ali i suze radosnice. Zaista emocije kakve se rijetko viđaju na našim terenima, te je zbog toga ovaj meč, bar po tome, zaslužio da ga barem na milimetar usporedimo sa večerašnjim spektaklom.
Inače, prvenstvo HNK za ove najmlađe takmičarske kategorije igrano je po sistemu dvije grupe, sjever i jug, u kojem je učestvovalo ukupno 17 ekipa. U ovoj konkurenciji se ne igra nikakva završnica na državnom nivou, te je današnjom pobjedom praktično okončana sezona za „Rođene“. Predpioniri Veleža okitili su se titulom prvaka HNK.
CESTITAM MOMCI!!!
DOLAZE BOLJI DANI ZA NASE RODJENE!
Evo gubimo 1:0 ali eto, nema veze, kraj sezone je, nije bitno to toliko.
Who dares, wins !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.