Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Sta je sa Bicakcicom? Pored Kolasinca njega bi najvise voleo vidjeti u reprezentaciji. Sta se vec sve zna uvezi njegovog nastupa u repci? Jel sredjuje papire itd.?
Koliko ja znam sredio je sve papire, sad čeka na pasoš.AlenHalilovic je napisao/la:Sta je sa Bicakcicom? Pored Kolasinca njega bi najvise voleo vidjeti u reprezentaciji. Sta se vec sve zna uvezi njegovog nastupa u repci? Jel sredjuje papire itd.?
U međuvremenu se pojavio ovaj problem sa JMBG, tako da ćemo morati još malo pričekati na do njegovog poziva.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Namjerno Bevanda serenda s tim zakonom i odlaže ga stalno sa dnevnog reda. Kreten.
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Sporazum fasista Dodik -Covic, na zalost ovo nas Bosnjacki sljam nikako da skonta. Genocidnoj dozvoljeno izdavanje maticnih brojeva od strane Bevande, u Federaciji to svakako ne dotice Hrvate, jer ih 99% ima i dobija HR pasos, tako da je opet sve po Bosnjacima. Tihicu,Lagumdzija,Radoncicu, se redovno familije sjetim zbog ovoga.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Namjerno Bevanda serenda s tim zakonom i odlaže ga stalno sa dnevnog reda. Kreten.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Marsal
- Kontakt:
Ma ja bih najviše volio Horića.bhsport je napisao/la:Drama Zenicani, odlucite se Kajkut ili Vrske, ne mogu obojica brate dragi.
Zaha je institucija njega ne racunam jer je van konkurencije, ali od ovih padobranaca dosta nam je jedan.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
A sta mislis dal bi isto to radio kad bi ga Seo malo povukao za uho?FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Namjerno Bevanda serenda s tim zakonom i odlaže ga stalno sa dnevnog reda. Kreten.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
zaboravljen

sead kolašinac
momak je rušilac a evo i slika koja to dokazuje

inače momak je legenda voli puno sudžuke mislim na sea

sead kolašinac
momak je rušilac a evo i slika koja to dokazuje

inače momak je legenda voli puno sudžuke mislim na sea
-
- Kontakt:
jbg brate, ne mozemo im nistaemir79 je napisao/la:Sporazum fasista Dodik -Covic, na zalost ovo nas Bosnjacki sljam nikako da skonta. Genocidnoj dozvoljeno izdavanje maticnih brojeva od strane Bevande, u Federaciji to svakako ne dotice Hrvate, jer ih 99% ima i dobija HR pasos, tako da je opet sve po Bosnjacima. Tihicu,Lagumdzija,Radoncicu, se redovno familije sjetim zbog ovoga.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Namjerno Bevanda serenda s tim zakonom i odlaže ga stalno sa dnevnog reda. Kreten.

bolje mu je da do toga ne dolazi.Sabinho je napisao/la:A sta mislis dal bi isto to radio kad bi ga Seo malo povukao za uho?FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Namjerno Bevanda serenda s tim zakonom i odlaže ga stalno sa dnevnog reda. Kreten.

momak je rušilac i evo gore imamo sliku koja to dokazuje
šta mislite o seada sea rušilca kolašinca onako iskreno
ja mislim da je momak legenda i najjači igrač u svijetu
sead kolašinac nadimak seo rušilac tenk glavonja glavata ima 19 godina i igrač za schalke 04 kao defansivni igrac njegovi hobiji van terena su boks i hrana najviše voli sudžuka suhog mesa ovčavine i da se bije i da polomi noseve na sandžački način
da vas podsjetim ko je i šta je

sead kolašinac nadimak seo rušilac tenk glavonja glavata ima 19 godina i igrač za schalke 04 kao defansivni igrac njegovi hobiji van terena su boks i hrana najviše voli sudžuka suhog mesa ovčavine i da se bije i da polomi noseve na sandžački način

Šta nam je sa @Majstorom? Je li se to reinkarnirao, dok čeka pravi povratak ratnika?
Hvala vam što ga držite živim, i njega i Seu s tim postovima.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Zna da ce izdrzat max. mjesec dana bez novog bana, pa ceka sa novim accountom dok se ne priblizi debi Kole za BiH.BaDa12 je napisao/la:Šta nam je sa @Majstorom? Je li se to reinkarnirao, dok čeka pravi povratak ratnika?

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Suze me obliseviKK je napisao/la:šta mislite o seada sea rušilca kolašinca onako iskreno

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
-
- Kontakt:

inače nosi broj 35 na dresu zbog tenka T-35 iz Drugog svjetskog rata koji je ujedno jedini je tenk sa pet kupola koji je proizveden u većem broju. Najviše T-35 tenkova korišteno je tijekom operacije Barbarossa u kojoj su uništeni u većini slučajeva zbog mehaničkog kvara, a manje od neprijateljskih njemačkih tenkova.
momak je legenda i rušilac, vrlo često bude sparing partner Felixu Sturmu jer je boks njegov omiljeni hobi, i najvise voli da jede sudzuku, i još je rekao da će poslati Miretu svoje omiljene sudžuke da se više ne povrijeđuje tako često..
aferim momčinoFOURTHOFFICIAL je napisao/la: inače nosi broj 35 na dresu zbog tenka T-35 iz Drugog svjetskog rata koji je ujedno jedini je tenk sa pet kupola koji je proizveden u većem broju. Najviše T-35 tenkova korišteno je tijekom operacije Barbarossa u kojoj su uništeni u većini slučajeva zbog mehaničkog kvara, a manje od neprijateljskih njemačkih tenkova.
momak je legenda i rušilac, vrlo često bude sparing partner Felixu Sturmu jer je boks njegov omiljeni hobi, i najvise voli da jede sudzuku, i još je rekao da će poslati Miretu svoje omiljene sudžuke da se više ne povrijeđuje tako često..
nedavno su njemački mediji objavili nešto vezano za kolašinac da je ozlijeđen ali je to na kraju ispalo laž i da je zdrav, ne znaju njemci odakle je kolašinac , on ima sandžačke čelične ligamente i kolašinac voli da razbije nosove i da se udara na sandžački način inače hobiji su mu boks jedenje voli momak sudžuke suhog mesa momak je rušilac i legenda
Ne može se on povrijediti? 

Smoke Weed Everyday!
Al najjace kad neko kaze nesto protiv Sea a on se javi s komentarom reci mu to u facu ako smijes.

1946
momak je inace legenda

Rusilac je legenda. najvise voli meso s raznja poliveno s saftom i gulasom. Inace momak je legendcina.
To otezanje sa JMBovim stvarno više nema smisla. Nekima je baš stalo da najbolji odbrambeni igrač bundeslige još od vremena Beckenbaurea pa naovamo ne zaigra za zmajeve. Ako se to brzo ne riješi sa Bevandom treba razgovarati ovako:

-
- Kontakt:
Bevanda će prvom priliku dobiti izvučene uši od strane rušioca, niko se ne smije tako igrati s tenkom, inače momak je legenda, a evo i slika koja to dokazuje