Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

mirzatele
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la mirzatele » 13 sep 2013, 21:54

milomlat je napisao/la:Do sada apsolutno svaki susret s loptom greska. Nista nije uradio kako treba do sada. Mora da ce ga zabit, jer ako ne zabije, kod ovog trenera bi mogao uskoro na klupu.
kakvu bolan klupu ? ccc

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 13 sep 2013, 21:56

milomlat je napisao/la:Do sada apsolutno svaki susret s loptom greska. Nista nije uradio kako treba do sada. Mora da ce ga zabit, jer ako ne zabije, kod ovog trenera bi mogao uskoro na klupu.
Kakvu crnu klupu ? :lol:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 sep 2013, 21:57

Bundesliga: 4 utakmica / 5 golova
DFB Pokal: 1 utakmica / 2 gola
Europa Liga: 4 utakmice / 2 gola

Klupa? :roll: :lol:

guber
Kontakt:

Post Postao/la guber » 13 sep 2013, 21:58

vidi se da je izmoren od utakmice u utorak ko usporeni snimak je
pare nisu problem para NEMA

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 13 sep 2013, 22:02

mirzatele je napisao/la:
kakvu bolan klupu ? ccc
Pa gledate li tekmu? Kazem vam, nijednu loptu do sad nije primio, gubi svaki duel, pada , eto, na to mu se svela igra. Znam da je nakon onakve tekme protiv slovaka umor ucinio svoje, samo kazem da se mora cuvati od ovako pasivne igre. Neprepoznatljiv je.

elansa
Kontakt:

Post Postao/la elansa » 13 sep 2013, 23:19

milomlat je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:
kakvu bolan klupu ? ccc
Pa gledate li tekmu? Kazem vam, nijednu loptu do sad nije primio, gubi svaki duel, pada , eto, na to mu se svela igra. Znam da je nakon onakve tekme protiv slovaka umor ucinio svoje, samo kazem da se mora cuvati od ovako pasivne igre. Neprepoznatljiv je.
jesi dobar sine, na cemu si, gledas li ti kad stuttgart, ahahahahahahahahhahahahahahahahaah

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 13 sep 2013, 23:32

Pa gledate li tekmu? Kazem vam, nijednu loptu do sad nije primio, gubi svaki duel, pada , eto, na to mu se svela igra. Znam da je nakon onakve tekme protiv slovaka umor ucinio svoje, samo kazem da se mora cuvati od ovako pasivne igre. Neprepoznatljiv je.[/quote]
jesi dobar sine, na cemu si, gledas li ti kad stuttgart, ahahahahahahahahhahahahahahahahaah[/quote]

Ti i ne zasluzujes odgovor jer si bezobrazni cyber manijak, ovo cu napisati iskljucivo radi druge, one normalne raje.

Dakle, jedino sto je Vedo veceras dobro uradio je onaj prekrsaj na njemu , nakon cega je igrac Herte zaradio zuti. Sve ostalo, ali bas sve i ne salim se nimalo, bilo je ocajno. Nijednu loptu nije uspio primiti i smiriti. Svi pokusaji dodavanja na prvu su propali. U 16 je bio neprimjetan.

zasto ovo pisem. Pa ja za razliku od vecine vas pratim utakmice svakog naseg reprezentativca. Znam kako je Vedo igrao prosle sezone, a kako igra ove, bez obzira na golove o kojima svi priocate, a necete da kazete da su to golovi koje bi dao i bilo koji drugi igrac na Vedinom mjestu. Ni jedan od tih golova nije bio nista spektakularno. Covjek nije u formi, i zasto to ne reci? Zasto ne obratiti paznju na to? Zar je ono protiv Slovacke sve sto ocekujemo od napadaca njegovog kalibra? Dakako, Dzeko je bio jos i gori, ali tim je nas problem veci. Spicevi nam zakazuju, kako na klupskom, jos gore i na reprezentativnom planu. Ako neko misli da cemo protiv Litve iimati laku tekmu, grdno se vara. Ima da se namucimo rudarski, a uz ovakvu formu nasih glavnih igraca, mene je strah. Dakle, licno mi se yebe za bilo kojeg naseg igraca pojedinacno, imam pravo i da ga hvalim i da ga kudim kada to zasluzi. Medjutim, kada se radi o repki, jako mi je bitno kako nasi igraju u prvenstvima. Ovo Vedino veceras je bilo dno dna, pa kome bilo pravo kome krivo. Onaj ko ima argumente za raspravu , neka izvoli, a onaj ko pocne sa ''patriotskom'' spikom, slobodno moze odustati. Na takve postove ja ne odgovaram.

williams
Kontakt:

Post Postao/la williams » 13 sep 2013, 23:53

Kakve ti gluposti valjas to je za nepovjerovati ;)

Kao prvo Ibisevic je do sada odigrao sve utakmice za Švabe.
Kao drugo on je imao 2 prejake utakmice od po 90 minuta za repku...
Kao trece da imalo pratis cuo bi da je i sam Susic kada ga je Marijan htio intervjuisati rekao "Vedo nam je premoren"...
Kao cetvrto da su Svabe imalo normalna ekipa i da mogu bez njega on veceras ne bi ni igrao...dobro je da je ovo predeverao bez povrede..neka odmori do iduce hefte...

P.S. Razmisli o svemu prije nego sto valjneš neku dubiozu.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 13 sep 2013, 23:58

Da bio razumio fudbalsku igru trebaš je nekad malo dublje pogledati, a da bi je odlično razumio treba se baviti njome.A @milomlatu je kao što mu i nick sam kaže milo mlatiti, pa on mlati plaho u zadnji vakat.
DRUG NEBI TI PUNCA

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 14 sep 2013, 04:24

amerosm je napisao/la:
Miske10 je napisao/la:Vedade slabo,nisi imao lopti a ono sto si imao upropastio si.Zasto?
Bar nije setao po terenu kao njegov kolega u napadu, bar je trcao i radio dosta stvari za ekipu tj. vrsio presing na posljednju liniju protivnika, dok njegov kolega iz napada nakon izgubljene lopte jednostave stane i pocne razgledati.
Bar nije imao skrtela 90+ minuta na ledjima,i uvijek jos jednog pord skrtela za nedaj boze ako ovom pobjegne,pa opet jedva je uspio da primi koju loptu. ;)
=\_1921_/=

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 sep 2013, 04:32

Ispada sada da su samo Edina čuvali :)

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 14 sep 2013, 09:54

Ibizevic je napisao/la:Na bilo koji način da gledaš, da Vedada nije bilo ne bi bilo ni gola, a ni pobjede protiv Slovaka ;)
U pravu si, isto kao ova fenomenalna asistencija odbranbenog igraca na 0:02:

[youtube][/youtube]

Na bilo koji nacin da gledas, da njega nije bilo nebi bilo ni gola. :lol:

Hajde bolan nemoj da se provaljujes. "Asistencija" Vede je bio najobicnije dodavanje lopte u zivoj igri koji bi svaki ziv igrac uradio. Jedinu pohvalu oko te "asistencije" zasluzuje sto se barem suzdrzo i nije opuco po golu kao u situaciji ranije u igri kada je opuco na gol iz samog mrtvog ugla umjesto da proba da nadje nekog.

Vedo, Dzeko i Miske su bila bruka ove dvije igre protiv Slovaka. Od Misimovica se moze ocekivat radi njegovih godina i lige u kojoj igra, ali Vedo i Dzeko nam trebaju da budu zvijezde. Ona prva igra im se i donekle moze oprostit, svi su bili opusteni i neozbiljni, Dzeko kasni nekoliko dana, Pape najavljuje 2-3 gola, ovo ono... Ali kada smo izgubili prvu i kada je ozbiljnost situacije postala jasna, da onako lose igraju u drugoj igri i da ih odbranbeni igrac i zamjena sa klupe (obadvoje novajlije) moraju izvlacit je stvarno tesko oprostit. Ti ovo slobodno mozes vidit kao "pljuvanje" i "ismijavanje", ali samo znaj da ta tvoja "logika" uopste ne popravlja Vedinu losu igru.

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 14 sep 2013, 09:57

Nije imo Škrtela, al ga je Hubočan pretuko i haman kako je Škrtel bi na Džeki ovaj je čuvo Vedu, mogli su tako jer su se svi vraćali i svi su igrali odbranu. Pa vidjelo se koja je to borba bila i po tome što su se nekoliko puta pogurali i zamalo pošamarali Vedo i Hubočan koji, da vas podsjetim, uopšte nije loš igrač.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 14 sep 2013, 15:24

Ima li ko video Vedine asistencije ?
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 sep 2013, 19:11

Vedade brate sta si promasio... bio bi gol kola...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ibish1995
Kontakt:

Post Postao/la ibish1995 » 22 sep 2013, 19:14

Virtu4l je napisao/la:Vedade brate sta si promasio... bio bi gol kola...
Vedo ko Messi :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 sep 2013, 19:15

ibish1995 je napisao/la:
I onda klasika, puca pod precku, umjesto da spusti loptu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 22 sep 2013, 19:21

kakav glupan :oops: :oops:

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 22 sep 2013, 19:21

Ojjjjj

Sent using Tapatalk2
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

ibish1995
Kontakt:

Post Postao/la ibish1995 » 22 sep 2013, 19:22

Virtu4l je napisao/la:
ibish1995 je napisao/la:
I onda klasika, puca pod precku, umjesto da spusti loptu.
jaooo

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz, kardanodfapa i 35 gostiju.