FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Шајин
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Шајин » 13 maj 2010, 14:04

BrigateBL je napisao/la:Ajd ljudi ohladite malo :)
To sta ste i ko ste vam niko ne moze oduzeti i imate milion drugih foruma istorijskih i politickih pa tamo ostavljajte argumente..

OVo je tema FK Borac pa je red da podijelim nekoliko info oko igrackog kadra . Vraticemo nekoliko nasih igraca Banjalucana za narednu sezone, vec su poceli razgovori sa pojedincima i za cudo vecina ih je sad voljna da se vrati.
Ima i jedan interesantan spic pravo osvjezenje za napad ali konkretno cu kad bude kakvog dogovora :lol: da ne bi bilo kakvog prozivanja kako sam pisao gluposti :P
' & ?, ' " " ", па & " $ $ % о " " " ? / :)

" $ се % ? " па је & ' $ ;)

а $ & $ " - у & $ се " за $ & " $ ? у Јевропу :)

$: $ " ', - " " ? $ " :twisted: :mrgreen:
"" ПУТ ""

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 13 maj 2010, 14:06

Nantess je napisao/la:@ suntu jeu
@ rba 1987

dok je takvih kao vas dvojica vazda cemo bit u banani, sto bi edo majka rekao,

meni licno moje kolega iz Banjaluke molili da im kupim karte da idemo gledati zajedno spaniju i tursku u zenici,
licno sam otisao s njima i to radi njih, jer u Zenicu ne idem na tekme radi nekih drugih stvari,
malo je falilo da navedem i njihova imena i banku u kojoj rade, al nije to to,
samo iz razloga da znate da nije fora u pitanju,

zatim kolege druge i prijatelji iz Mostara i to naravno zapadnog dijela, mada to nikad tako ne govorim, al sad je
u toj konstelaciji rijeci, takođe maksuzije dosli da gledamo tursku na AFH stadionu,

i ovi i oni su rekli samo zivimo za dan kad ce BIH igrati pod bijelim brijegom i u BL,
jer trebam napominjati vam da su bili pripadnici druga dva konstitutivna naroda,
ma ko zna mozda su i slagali imena :roll: :evil:

u svakom narodu ima betera i nacija manje vise,
pustite normalne ljude da zive svoj zivot
doviđenja i prijatno

izvinjavam se adminima sto nije tema za toga i ostalim normalnim navijacima
jednog velikog kluba kao sto je Borac .. al nisam mogao presutiti ..

pozz
To sam ja sada ispao nenormalan???
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Nantess
Kontakt:

Post Postao/la Nantess » 13 maj 2010, 14:09

RBA 1987 je napisao/la:
@ rba 1987

meni licno moje kolega iz Banjaluke molili da im kupim karte da idemo gledati zajedno spaniju i tursku u zenici,
licno sam otisao s njima i to radi njih, jer u Zenicu ne idem na tekme radi nekih drugih stvari,

zatim kolege druge i prijatelji iz Mostara i to naravno zapadnog dijela, mada to nikad tako ne govorim, al sad je
u toj konstelaciji rijeci, takođe maksuzije dosli da gledamo tursku na AFH stadionu,

i ovi i oni su rekli samo zivimo za dan kad ce BIH igrati pod bijelim brijegom i u BL,
jer trebam napominjati vam da su bili pripadnici druga dva konstitutivna naroda,

doviđenja i prijatno

pozz
ne, nego si bukvalan .. jer si od citavog posta vidjeo samo jednu rijec i uhvatio se toga ko dijete ..

sretno u Mostaru !!
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 13 maj 2010, 14:12

Nantess je napisao/la:
RBA 1987 je napisao/la:
@ rba 1987

doviđenja i prijatno

pozz
ne, nego si bukvalan .. jer si od citavog posta vidjeo samo jednu rijec i uhvatio se toga ko dijete ..

sretno u Mostaru !!
U čitavom postu je ta riječ dominantna, sve ostalo su bezvezarije...
Hvala za Mostar...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 13 maj 2010, 14:16

Ko hoce da masta o imenima nije problem,jer Banjaluka nema hiljadu fudbalera po drugim klubovima......Vranjes jedan i drugi,Maletic,Memisevic,Teinovic,Grujic,Zlatan Muslimovic (nerealno),Bilbija,Raspudic,Vukovic,Vedran Jeshe....

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 13 maj 2010, 14:32

Iskerno ja se nadam Grujicu

Teinovic i Maletic spadaju vec u fantaziju.

Za Raspudica nevjerujem, kao ni za Vranjese, Bilbiju to bi vec bilo previse. Raspudic i Vranjes su defanzivci a toga imamo na pretek, Biki je tek otisao i nevjerujem da ce da ga vrate, pogotovo sto je Sadik Adams napustio Vosu, Mozda njega da dovedu:D:D.

Ma nama treba sve, od bekova(mada oni i mogu da prodju, i lijevi nam je bitniji), do Desnog veznog, plejmejkera, pakera, do ekstra kvalitetnog napadaca koji je u stanju da razbije bunker

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 13 maj 2010, 14:35

subzero81 je napisao/la:Iskerno ja se nadam Grujicu

Teinovic i Maletic spadaju vec u fantaziju.

Za Raspudica nevjerujem, kao ni za Vranjese, Bilbiju to bi vec bilo previse. Raspudic i Vranjes su defanzivci a toga imamo na pretek, Biki je tek otisao i nevjerujem da ce da ga vrate, pogotovo sto je Sadik Adams napustio Vosu, Mozda njega da dovedu:D:D.

Ma nama treba sve, od bekova(mada oni i mogu da prodju, i lijevi nam je bitniji), do Desnog veznog, plejmejkera, pakera, do ekstra kvalitetnog napadaca koji je u stanju da razbije bunker
Ajoj brate, Gruja i Marko, kako će taj vezni red da melje...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 13 maj 2010, 14:46

Ma necu vise da mastam, godinama se ja nalozim na ekipu za ligu sampiona i svake godine po popisan gledam levate. Kad ga vidim na utakmici tek onda vjerujem, kontao sam napisati kad potpise, ali onda sam se sjetio nesretog Cukica ili kako bi, pa sam odustao

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 13 maj 2010, 14:47

subzero81 je napisao/la:Ma necu vise da mastam, godinama se ja nalozim na ekipu za ligu sampiona i svake godine po popisan gledam levate. Kad ga vidim na utakmici tek onda vjerujem, kontao sam napisati kad potpise, ali onda sam se sjetio nesretog Cukica ili kako bi, pa sam odustao
Pa ostaje nam da uvijek maštamo, bar to nam nemogu oteti, baš nas briga...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 13 maj 2010, 15:06

Znas sta ja mastam. Mastam, da dignemo prvenstvo zelji ispred nosa, toliko su poletili da bi sve dao samo da tresnu glavom od zemlju, takav bezobrazluk prepotentnost, bahatost jos nisam vidio u svom zivotu. E hvale se mangupi na njihovom forumu kako su namjerno izbacili Borac. A ne znaju da cime se budala ponosi toga se pametan stidi. Sta bi dao da im se sve vrati istom mjerom pa da im od Borca zavisi hoce li ostati u ligi ili ne. pa da dodju ovde i da nas moljakaju kao sto sada rade na velezovim stranicama. Ali ne znaju da se u zivotu sve vraca i sve se placa...

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 13 maj 2010, 15:16

subzero81 je napisao/la:Znas sta ja mastam. Mastam, da dignemo prvenstvo zelji ispred nosa, toliko su poletili da bi sve dao samo da tresnu glavom od zemlju, takav bezobrazluk prepotentnost, bahatost jos nisam vidio u svom zivotu. E hvale se mangupi na njihovom forumu kako su namjerno izbacili Borac. A ne znaju da cime se budala ponosi toga se pametan stidi. Sta bi dao da im se sve vrati istom mjerom pa da im od Borca zavisi hoce li ostati u ligi ili ne. pa da dodju ovde i da nas moljakaju kao sto sada rade na velezovim stranicama. Ali ne znaju da se u zivotu sve vraca i sve se placa...
Da da, to smo vam vratili kada ste se u BL sklanjali od lopte i pustili da Leotar dobije 3-0 a da se ne oznoje.
Ti mi se naso o postenju pricati, cccc.

Zbog toga je pusteno Zepcu i to je to, ne znam sta ti nije jasno u svemu tome. 1-1 u zajebima i uzivaj a ako hocete opet pustati nekome ne zaboravi da se sve placa i sve vraca bas kao sto kazes i bas kao sto sam ti potvrdio.
Cuva Bog Zelju svog!

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 13 maj 2010, 15:20

mirzza je napisao/la:
subzero81 je napisao/la:Znas sta ja mastam. Mastam, da dignemo prvenstvo zelji ispred nosa, toliko su poletili da bi sve dao samo da tresnu glavom od zemlju, takav bezobrazluk prepotentnost, bahatost jos nisam vidio u svom zivotu. E hvale se mangupi na njihovom forumu kako su namjerno izbacili Borac. A ne znaju da cime se budala ponosi toga se pametan stidi. Sta bi dao da im se sve vrati istom mjerom pa da im od Borca zavisi hoce li ostati u ligi ili ne. pa da dodju ovde i da nas moljakaju kao sto sada rade na velezovim stranicama. Ali ne znaju da se u zivotu sve vraca i sve se placa...
Da da, to smo vam vratili kada ste se u BL sklanjali od lopte i pustili da Leotar dobije 3-0 a da se ne oznoje.
Ti mi se naso o postenju pricati, cccc.

Zbog toga je pusteno Zepcu i to je to, ne znam sta ti nije jasno u svemu tome. 1-1 u zajebima i uzivaj a ako hocete opet pustati nekome ne zaboravi da se sve placa i sve vraca bas kao sto kazes i bas kao sto sam ti potvrdio.
Jeste, namjestili smo to da nam Krunic zavali sa 30 metara pod raslje. :mrgreen:
U drugom poluvremenu igraci se posaketali kao zvijeri. I to smo namjestili. :mrgreen:
Da bi spominjao taj "zajeb" moras biti upoznat sa tim u kakvim smo odnosima mi i Leotar!
HAJ FAJV

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 13 maj 2010, 15:21

Sta ce bit cuce se. I nema potrebe da ti ovde ista pises, idi na temu FK Velez, pa tamo malo placi i moli da pobjede u subotu, jer ipak su oni vasa filijala, kako neko od vas mangupcica velikih rece.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 13 maj 2010, 15:23

Pricam o sezoni 2002/2003 a ne znam o kojoj ti sezoni pricas :roll:

Gledo sam izvjestaj sa te tekme i sam komentator govori da ste se sklanjali od lopte sto je neko na vasem PF prizno.

Nemam sta da molim, sa vasom igrom u gostima nemate sanse protiv nikad goreg Veleza a to za filijalu pitaj Mostarce na koga su mislili.
Cuva Bog Zelju svog!

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 13 maj 2010, 15:27

mirzza je napisao/la:Pricam o sezoni 2002/2003 a ne znam o kojoj ti sezoni pricas :roll:

Gledo sam izvjestaj sa te tekme i sam komentator govori da ste se sklanjali od lopte sto je neko na vasem PF prizno.

Nemam sta da molim, sa vasom igrom u gostima nemate sanse protiv nikad goreg Veleza a to za filijalu pitaj Mostarce na koga su mislili.
Pa ja sam bio na toj utakmici. Schlager je to pominjao kao mogucnost, nista nije "priznao". Takodje, Schlager nije bio na 2. poluvremenu te utakmice i nije vidio makljazu. Cisto sumnjam da bi se neko ko se dogovorio onako pesnicio. Ili se ti mozda vodis onom: "Ko se tuce, taj se voli." :mrgreen:
HAJ FAJV

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 13 maj 2010, 15:30

Simpatizer je napisao/la:
mirzza je napisao/la:Pricam o sezoni 2002/2003 a ne znam o kojoj ti sezoni pricas :roll:

Pa ja sam bio na toj utakmici. Schlager je to pominjao kao mogucnost, nista nije "priznao". Takodje, Schlager nije bio na 2. poluvremenu te utakmice i nije vidio makljazu. Cisto sumnjam da bi se neko ko se dogovorio onako pesnicio. Ili se ti mozda vodis onom: "Ko se tuce, taj se voli." :mrgreen:
Pa saketali se jer je pustanje 0-1 a one sivonje navalile pa tricu nabile, da se niste saketali bilo bi 5 :P
Cuva Bog Zelju svog!

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 13 maj 2010, 15:32

Nije ti ta teorija losa. :mrgreen:
HAJ FAJV

jos bolji
Kontakt:

Post Postao/la jos bolji » 13 maj 2010, 18:05

mirzza je napisao/la:
Simpatizer je napisao/la:

Pa saketali se jer je pustanje 0-1 a one sivonje navalile pa tricu nabile, da se niste saketali bilo bi 5 :P
..............sta se sve moze procitati na forumima....j.bes milana tarota... :D

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 13 maj 2010, 18:18

a to vi jeste milan tarot?

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 13 maj 2010, 21:10

Mogu te zamisliti kako maštaš i još onanišeš u tim fantazijama :mrgreen: nocne polucije kako Želji otimate trofej.
Ali ujutro kad se probudiš, ošamari te surova realnost...ali nastavi ti sa tim maštarijama ,nije ti to loše ;)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.