FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Romariooo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Romariooo » 14 avg 2010, 16:51

Primijetio sam i ja, bas tako nekako poslije tog kupa nacija nikako da se vrati u staru formu, al hajd konto sam da je zato sto nije puno prili dobivao kod Pepa. I ja mislim da nismo pogrijesili sto smo ga prodali, imamo adekvatnu zamjenu, a dobili smo velike pare.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 14 avg 2010, 16:56

Utromio se nekako , ali ima pass zato :D to je Barca naucila , i napravila od njega :)
Zao mi je sto je otisao ali podrzavam Pepov nacin i viziju igre ! sSam kaze da vjerujem ovoj djeurliji i da se ponosi njima i da ih zna u dusu , sto fkt ohrabruje i naravno cini nas mocnim :D

La Masia dominira :)

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 14 avg 2010, 20:51

postava za veceras :Miño, Alves, Milito, Sergi Gómez, Abidal, Oriol Romeu, Keita, Dos Santos, Maxwell, Bojan, Ibrahimovic.

Bice ovo zanimljivo, Maxwel ce igrati krilo izgleda, ne znam zasto Pep nije stavio Abidala na stopera, a Adriana na lijevog beka, al hajd, i zao mi je sto Tiaga nema ood pocetka. Bice ovo zanimljivo gledati, dobro bi bilo da izvucemo neki aktivan rezultan i ako izgubimo, nije neki bitan trofej, al onako radi reda da se pocne s titulama.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 14 avg 2010, 20:55

Dobar sastav,moze se ovdje dobar rezultat izvuci.Ocekujem od JDS-a da se dokaze,da Bojan nastavi sa dobrom igrom,a Ibra da nastavi dobru formu.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 14 avg 2010, 21:04

Jeste, bice ovo prilika za dokazivanje JDS-a, kao i ovog Gomeza koji je mislim stoper, a kasnije ce vjerovatno ako zapne uci i Messi i nadam se Tiago , da vidimo i njega kako se snalazi. Mladi stoper, JDS i Tiago ako se pokazu veceras i u ostatku priprema i ostat ce u 1. timu sigurno i imat ce dosta prilike za igru. Svake sezone tako dobijali smo tako sjajne mlade igrace iz drugog plana (Pique, Sergio, Pedro), valjda i neko od ovih momaka expolidira.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 14 avg 2010, 21:06

Ima li gdje tekma da vas vidim pred iduću sezonu platio mi Mou da vas špijuniram :lol: :P ?
Po mogućnosti na satelitskoj ili ti ga digitalnoj :mrgreen: ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 14 avg 2010, 21:07

Romariooo je napisao/la:Jeste, bice ovo prilika za dokazivanje JDS-a, kao i ovog Gomeza koji je mislim stoper, a kasnije ce vjerovatno ako zapne uci i Messi i nadam se Tiago , da vidimo i njega kako se snalazi. Mladi stoper, JDS i Tiago ako se pokazu veceras i u ostatku priprema i ostat ce u 1. timu sigurno i imat ce dosta prilike za igru. Svake sezone tako dobijali smo tako sjajne mlade igrace iz drugog plana (Pique, Sergio, Pedro), valjda i neko od ovih momaka expolidira.
I ja takodje bi volio da udje i Thiago mozda u drugom poluvremenu da vidimo i njega.Mislim,oni su veoma dobri igraci i strasni potencijali,bilo bi lijepo da barem jedan od njih ove godine dobije sansu u prvom timu i da lagano pored ovih majstora stasaju i oni sami u takve.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 14 avg 2010, 22:20

Evo 0-1 nakon prvog polvremena,strijelac Ibrahimovic nakon odlicne asistencije Maxvella.Igra je zadovoljavajuca s obzirom na okolnosti,uglavnom smo napadali i drzali loptu u svom posjedu.Sevilla bezopasna,nisu nista uradili,a nadam se i da nece :D

Blaugrana

Mes Que Un Club

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 14 avg 2010, 22:25

Smiri te se, Glory Hunters
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 14 avg 2010, 22:26

nidjo_barca je napisao/la:Evo 0-1 nakon prvog polvremena,strijelac Ibrahimovic nakon odlicne asistencije Maxvella.Igra je zadovoljavajuca s obzirom na okolnosti,uglavnom smo napadali i drzali loptu u svom posjedu.Sevilla bezopasna,nisu nista uradili,a nadam se i da nece :D
sta sam rekao ibra i messi dosta :D :D :D :D
.

zlatan.edvin
Kontakt:

Post Postao/la zlatan.edvin » 14 avg 2010, 22:27

Ibrakadabra i 1-0, solidno prvo poluvrijeme, dobra i ova djeca.
Treba ući i Mesi da ubrza igru i da se pobjeda ovjeri još jednim golom.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 14 avg 2010, 22:29

ma netreba nista mjenjat , ova nama igra odgovara :D Umrtvili smo ih , onda 1 kontra ili duga lopta za IBrahima i pasce i drugi gol Insallah

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 14 avg 2010, 22:31

Volio bih da u nastavku udje Thiago,da i njega malo vidimo.Mozda i Messia malkice da vidimo na djelu.Zabice on ko da gledam,samo ako dobije 10tak minuta :D

Blaugrana

Mes Que Un Club

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 14 avg 2010, 22:52

1-1 L fabiano 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 14 avg 2010, 22:55

PWNED
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 14 avg 2010, 23:03

2-1 Kanute 8-) ovaj Cigarini ce biti ljepo pojacanje za Sevillu :)
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 14 avg 2010, 23:06, ukupno mijenjano 3 puta.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 14 avg 2010, 23:04

ako je ko usro ovu tekmu onda je to Pep ! Idiot lik pravi !
Ibra ne da je dominiro , nabijes loptu Ibra je primi i stvori sansu ! On se qrci i izvodi ga ! Neka mu se obilo kad glumi vele strucnjaka !
IDIOT

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 14 avg 2010, 23:09

Ma nije ni bitno to toliko.Ovo je po meni dobar rezultat s obzirom na ekipu koja je igrala.Dobre sanse imamo u revansu gdje bi trebali igrati i ostali igraci,mislim na Spanske reprezentativce.Valjda ce biti spremni.

Qrac 3-1,satrase nas :D

Blaugrana

Mes Que Un Club

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 14 avg 2010, 23:10

vjerovatno messi ne igra

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 14 avg 2010, 23:11

3-1 opet Kanute :D Grande Sevilla 8-)kako su samo ljepo Biris norte docekali Adrijana svaka im cast ! a ova pobjeda ce Sevilli dobro doci za duele sa Bragom radi samopouzdanja
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 14 avg 2010, 23:15, ukupno mijenjano 2 puta.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.