FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BlueTiger
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BlueTiger » 06 maj 2012, 16:16

Prije derbija :D :D

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Zagrijavanje pred derbi :lol: :lol:

[youtube][/youtube]

a onda iz pravog ugla :D :D

[youtube][/youtube]

Na kraju svega :D :D :D

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: BlueTiger, dana/u 06 maj 2012, 16:40, ukupno mijenjano 1 put.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 06 maj 2012, 16:33

inacefindecko je napisao/la:kakvih samo trulih mozgova ima danas, čitam na fb, svaki treći pitar piše nešto pogrdno za Ivicu, te umro na rođendan, te ne dočkeo 72. :oops: :oops: :shock: :shock: :shock: :shock:
ne mogu da vjerujem da živim sa takvim u istom gradu koji drugim žele smrt i toliko zla, a čovjek ništa loše nije učinio :roll:
ima takvih i sa naše strane!
Ne treba to da te cudi i nije prvi put a i nasi pojedinci su svasta pisali o rahmetli Hasetu,i na ovom forumu ovdje pojedini navijaci Sarajeva(mislim oni normalni) se cude kako pojedini nasi navijaci pisu o njima i kako se raduju njihovim teskim trenucima(sto i ja ne podrzavam) a dovoljno je samo da procitaju postove mnogih njihovih navijaca na ovoj nasoj temi od prije nekoliko godina u vremenu nase krize i sve ce im se samo kazati.Budala je uvjek bilo i bit ce na obadvije strane i nikada ih nece nestati.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

TM OLOVO
Kontakt:

Post Postao/la TM OLOVO » 06 maj 2012, 16:36

Kada cemo slavit titulu,prical se sta na tu temu???

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 06 maj 2012, 16:42

amerosm je napisao/la:
AboveTheLaw je napisao/la:
Blagoje Bratić je napisao/la:Da li nam pehar uručuju odmah nakon Slavije u srijedu ako slavimo ??
Zadnje kolo..
Nadam se da ovo nije istina i da ce nam pehar uruciti nakon utakmice protiv Kozare. Jer svim normalnim zemlajma kada je prvak vec poznat pehar urucuju na posljednjoj domacoj utakmici.
Pa to je to, ja sam na to i mislio samo se nisam izrazio bas najbolje..

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 06 maj 2012, 16:46

Zeljo je u ovoj sezoni postavio neke nove standarde u domacoj ligi,i da bi neko bio bolji od Zelje mora zaista imati jak tim,to je dobro,jer ce i Siroki i Borac pa i Sarajevo u buducnosti htjeti biti prvi,i liga ce nam biti sve kvalitetnija!samo treba raditi na infrastrukturi,konacno poceti sa izgradnjom zapadne tribine i za koju godinu imati funkcionalan i moderan stadion,bar za nase balkanske prilike...Zeljo je poslije Dinama i Partizana najjaci tim na ovim prostorima!

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 06 maj 2012, 16:57

bosnas_ je napisao/la:Zeljo je u ovoj sezoni postavio neke nove standarde u domacoj ligi,i da bi neko bio bolji od Zelje mora zaista imati jak tim,to je dobro,jer ce i Siroki i Borac pa i Sarajevo u buducnosti htjeti biti prvi,i liga ce nam biti sve kvalitetnija!samo treba raditi na infrastrukturi,konacno poceti sa izgradnjom zapadne tribine i za koju godinu imati funkcionalan i moderan stadion,bar za nase balkanske prilike...Zeljo je poslije Dinama i Partizana najjaci tim na ovim prostorima!
Ne bih se ja još zalijetao, nismo ni po čemu pokazali da smo bolji od Crvene Zvezde ili Hajduka, dok ne napravimo veći iskorak u Evropi najbolje bi bilo da se previše ne rasipamo velikim izjavama van naše lige, zasad smo samo tu pokazali da smo dominantni, ostalo tek treba da pokažemo, nadam se već ovo ljeto.

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 06 maj 2012, 17:17

Cuvaru bosanskog ponosa, ideal sarajevskog mangupluka, spasiocu BH fudbala, legendi Zelje i Jugoslavije.
Mom idolu, inspiraciji, covjeku kojem toliko ja osjecam da dugujem...
Ivici Osimu, sretan rodjendan.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 06 maj 2012, 17:39

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Zeljo je u ovoj sezoni postavio neke nove standarde u domacoj ligi,i da bi neko bio bolji od Zelje mora zaista imati jak tim,to je dobro,jer ce i Siroki i Borac pa i Sarajevo u buducnosti htjeti biti prvi,i liga ce nam biti sve kvalitetnija!samo treba raditi na infrastrukturi,konacno poceti sa izgradnjom zapadne tribine i za koju godinu imati funkcionalan i moderan stadion,bar za nase balkanske prilike...Zeljo je poslije Dinama i Partizana najjaci tim na ovim prostorima!
Ne bih se ja još zalijetao, nismo ni po čemu pokazali da smo bolji od Crvene Zvezde ili Hajduka, dok ne napravimo veći iskorak u Evropi najbolje bi bilo da se previše ne rasipamo velikim izjavama van naše lige, zasad smo samo tu pokazali da smo dominantni, ostalo tek treba da pokažemo, nadam se već ovo ljeto.
Baš tako @Nedozvoljena. Iskreno naši malo čuvaju informacije vezane za stadion kao i za Bubamarin kamp u Butmiru. Definitivno nam treba da pravimo stadion. Moramo jer je raja pomalo zasićena uspjeha. Dobro je to obajsnio jedan forumaš na stranicama ranije. Naša raja u usponima dolazi na stadione a čim je normala da Željo dobija onda jbg što će dolaziti ako je sigurno da ćemo dobiti GOŠK. Ja sam to objašnjavao na primjerima KK Bosna i RK Bosna a isto je i bilo i sa nama i sa pitarima od 96-te pa naovamo. Također, nadam se da će stanje na tribini smiriti i isto tako se nadam da ćemo početi da se furamo na Engleze što se navijanja tiče a ne da nas onaj što vodi navijanje ubije u pojam (npr protiv Travnika). Trebaju nam momci iz kopa ali moraju malo korigovati način navijanja. Raju koja dođe da gleda tekmu i kojoj je isfuralo skakanje u kopu čitavu utakmicu ne može vođa maltretirati ustani sjedni itd itd.Već sam i o otme pisao ali mi izbrisaše a onda Aco pita raju prije neki dan što se ne piše o stanju na tribini. Mora klub raditi sa navijačima a to ne radi i zbog toga nam treba tribina za raju koja će navijati s vremena na vrijeme kao protiv GOŠK-a. Uh svašta nam nešto treba ali ne mogu o tome pisao bi dva sata. Gužva na ulazima me isto tako nervira (ulazi na Jug). Imamo mi još dosta toga do velikog kluba. Ja sam zadovoljan kako to do sada ide ali ovo su kritike koje trebaju služiti da unaprijede Želju.
Sad ruge strane Amarom i ekipom sa preprezadovoljan. Svaka čast. Neću ponavljati sve što je rečeno na stranicama ranije pogotovo od strane pa dobrih forumaša.Samo polako korak po korak idemo naprijed. Ponovo ću reći moramo se sad još više držati zajedno i bodriti Želju jer u narednih godinu dvije je prekretnica. Ruše nas sa svih strana zato ako sad izdržimo dići ćemo se iznad ove lige. Naravno svaki klub ima i padove i ja se bojim da sad raja ne počne očekivati duplu svake godine a to ni Partizan ni Dinamo ne uspjevaju iako su najdominantnije ekipe u svojim prvenstvima u Evropi. Amar je većini raje svojim izjavama usadio realnost ali to je još uvijek kod nas katastrofa (mislim na državu cijelu) i nadam se da ćemo biti sve realniji i relaniji.
I samo još da našem Ivici poželim puno zdravlja i sreće!!!

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 06 maj 2012, 17:41

tu i tamo je napisao/la:Cuvaru bosanskog ponosa, ideal sarajevskog mangupluka, spasiocu BH fudbala, legendi Zelje i Jugoslavije.
Mom idolu, inspiraciji, covjeku kojem toliko ja osjecam da dugujem...
Ivici Osimu, sretan rodjendan.
Uh druže kako si ovo dobro rekao. Svaka čast. Prepisujem sve od riječi do riječi.

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 06 maj 2012, 18:07

Po ovome vidim ko od kada prati Želju: Svijet voli pobjednike, voli zlatno znamenje, kada si prvi svega si vrijedan na tronu može biti samo jedan...[/quote]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
baš se vidi ko od kada prati Želju ;) Ti bi coloniu zvao pored Zabranjenog Pušenja, Tife, Bombaj Štampe.
svašta.[/quote]

Ti bas lud il ti noge smrde :lol: Pjesma Colonie je bila nasa pjesma u Osimovom prvom mandatu ali ti si premlad da se toga sjećaš zato ti ne zamjeram, '98 su bile furke Seje i onih pokušaja hip-hopa sa nabrajalicom,a što se Tife, Pušenja i Bombaj štampe svakako a ja bih volio i kada bi mi neko rekao šta je sa Valterom i pjesmom Blue Song koja je po meni jedna od najljepših pjesama o Želji i šta Željo znači

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 06 maj 2012, 18:14

rastafarian je napisao/la:slika

BABUKA, NEK JE SRETAN !
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 06 maj 2012, 18:16

Kada otvorim prozor i gledam u plavo,
jer plavo je sve što me zanima,
Kada otvorim prozor i nebo je plavo,
i plave su boje do svemira
Jer plave su boje uvijek bile moje i tvoje
tebe Željo volim ja Bez tebe ništa mi ne treba,
Kada začujem pijesmu sa Željinog Juga u srcu je radost nikada tuga
bez Želje moj život nebi bio bajka ko ne voli Želju jadna mu majka
Ref. x2 Jer Željo je moj tim, Jer Željo je moj tim, Jer Željo je moj tim,
s njim se ponosim
Kada otvorim prozor samo gledam u plavo jer plavo je sve što me zanima,
Sa Željom do groba života mi moga,
Željo se voli, istina boli
Ref. x2 Jer Željo je moj tim, Jer Željo je moj tim,
Jer Željo je moj tim s njim se ponosim Manijaka ima i božija sila
S manijacima i nebeska vila Sa Grbavice pa sve do Brazila
Ništa kao ime sa juga, hiljade grla I slušaj vamo:
Ref. x2 Jer Željo je moj tim, Jer Željo je moj tim, Jer Željo je moj tim s njim se ponosim...

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 06 maj 2012, 18:20

BlueBoy1921 je napisao/la:Po ovome vidim ko od kada prati Želju: Svijet voli pobjednike, voli zlatno znamenje, kada si prvi svega si vrijedan na tronu može biti samo jedan...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
baš se vidi ko od kada prati Želju ;) Ti bi coloniu zvao pored Zabranjenog Pušenja, Tife, Bombaj Štampe.
svašta.[/quote]

Ti bas lud il ti noge smrde :lol: Pjesma Colonie je bila nasa pjesma u Osimovom prvom mandatu ali ti si premlad da se toga sjećaš zato ti ne zamjeram, '98 su bile furke Seje i onih pokušaja hip-hopa sa nabrajalicom,a što se Tife, Pušenja i Bombaj štampe svakako a ja bih volio i kada bi mi neko rekao šta je sa Valterom i pjesmom Blue Song koja je po meni jedna od najljepših pjesama o Želji i šta Željo znači[/quote]

Bit ce ko i prije 2 god. :roll:
NO PYRO NO PARTY

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 06 maj 2012, 18:23

Ako bude kao i prije 2 godine, neka bude na obraz našoj bahatoj upravi.
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 06 maj 2012, 19:29

znači protiv slavije titula osigurana, još kup i dupla :mrgreen:
Odlazi Safete.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 06 maj 2012, 19:48

anonimni je napisao/la:u kol'ko je sati utakmica protiv Slavije ?
niko ne zna odgovor ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

edin26
Kontakt:

Post Postao/la edin26 » 06 maj 2012, 19:50

anonimni je napisao/la:
anonimni je napisao/la:u kol'ko je sati utakmica protiv Slavije ?
niko ne zna odgovor ?

U 20h.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 06 maj 2012, 19:51

hvala ;)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 06 maj 2012, 19:55

edin26 je napisao/la:U 20h.
Odakle ti to?
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 06 maj 2012, 20:18

Svi ljudi su jednaki i život svakog čovjeka je jednako vrijedan, ipak postoje pojedinci koji svojom posebnošću i genijalnošću oblikuju i vuku naprijed cijelo čovječanstvo ili neke njegove dijelove. Tako je i kroz Želju prošlo na hiljade igrača, trenera, navijača, radnika i svi su dali manji ili veći dio sebe, te svi zaslužuju našu zahvalnost, ali ono po čemu se Željo izdvaja od drugih i što ga čini prepoznatljivim su djela i ideje nekolicine posebnih. Te ideje su navijači prepoznali i prihvatili kao svoje zvijezde vodilje, ta djela stoje kao primjer za buduće generacije. Željo, kakvog znamo i volimo danas, je mozaik od bezbroj dijelića, no najblještaviji i najveći se zove Ivan Ivica Osim- genije koji je Želji dao i daje toliko toga dobroga, da se može i treba povući znak jednakosti između njegovog i Željinog imena, tako da sve buduće generacije izgovarajući "Željo" misle na Ivicu Osima i obratno. To je, možda, i najbolji način da iskažemo našu zahvalnost za sva njegova djela i ideje koje je podijelio s nama.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, ristagrad i 56 gostiju.