Usak forsira brzu košarku što ne odgovara Feneru.. maloprije čim je Fener smirio malo utakmicu prišli su na -4 (30:26 gubili).. zeznuto će biti ako nastave igrati brzim tempom.Bihac96 je napisao/la:nije humano stta ovaj fener radinista sacekat jos malo da predje kvotu 2 na antaliju i sve trpat na 3+ yebem ti familiju i kladionici
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Ja tek sad skonta da sam u raspravu uso sa debilcinom i jbnim balavcem aman
Kinsey na poluvremenu imao 7 poena i u drugom poluvremenu samo 2 poena ubaci. Pa fuuuj

Ma pusti ga brate, imaš opciju da staviš nekoga na ignore, pa njegove postove ne moraš čitati..Paletar22 je napisao/la:Ja tek sad skonta da sam u raspravu uso sa debilcinom i jbnim balavcem aman

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
bogdane bogdanovicu drag si mi igrač, al nemoj otići na 13+ ko boga te molim, eto
nema potpisa
Paletar22 je napisao/la:Ja tek sad skonta da sam u raspravu uso sa debilcinom i jbnim balavcem aman
pa daj odigraj jedan tiket za 5 minuta pa postavi (citav)..
Maik Cirbes! 

Ma nek ti mama odigra pa da njoj postavimLaDecima je napisao/la:Paletar22 je napisao/la:Ja tek sad skonta da sam u raspravu uso sa debilcinom i jbnim balavcem aman
pa daj odigraj jedan tiket za 5 minuta pa postavi (citav)..

šta vas boli k... nečije stanje na računu i jesu li listići validni ili nisu, tako me zaboli za to, ako netko laže laže sebe mene sigurno ne, niti iz džepa niti u džep, opterećeni ste jbt
Paletar22 je napisao/la:Ma nek ti mama odigra pa da njoj postavimLaDecima je napisao/la:Paletar22 je napisao/la:Ja tek sad skonta da sam u raspravu uso sa debilcinom i jbnim balavcem aman
pa daj odigraj jedan tiket za 5 minuta pa postavi (citav)..Cuskija sabane
Dovoljno si mi rekao

HVALA PUNO..

-
- Kontakt:
kakvih jazavaca sve ima, to je strašno ..
Antalya - Tuzlaspor trenutno 1-0, oba daju gol 2,00
Infarkt,ma kakav je,od srca je.
yebem ti bekire mamicu u picku sta je covjek sve skinuo trebalo je 3+ vec proci.valjda ulete jos dva u drugom pol inacce osta 0 na racunu
bekir je golman tuzlaspora

bekir je golman tuzlaspora

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
http://www.dobij.ga/ - FORUM, spreman sam za ban XD
@LaDecima debilu hajde kad si takva faca. Budi gospodin ko Paletar pa počasti par ljudi sa foruma barem sa dvije marke.
Ne prosim ali kažem ti sa Paletarom na ovom pdf-u slabo ko može ući u raspravu, jer je veliki čovjek prije svega
Ne prosim ali kažem ti sa Paletarom na ovom pdf-u slabo ko može ući u raspravu, jer je veliki čovjek prije svega

Tako blizu, a tako daleko.
Civa je napisao/la:@LaDecima debilu hajde kad si takva faca. Budi gospodin ko Paletar pa počasti par ljudi sa foruma barem sa dvije marke.

jel i dalje trazis..

Ma uredu je civa druze samo znam da bi forum procvjeto bez ovakvihCiva je napisao/la:@LaDecima debilu hajde kad si takva faca. Budi gospodin ko Paletar pa počasti par ljudi sa foruma barem sa dvije marke.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.