I to treba, na dijeti + trening ?likusa je napisao/la:ubi me traka za trcanje
@gio ja se preznojio, a sve živo bilo otvoreno, umro bukvalno spavajući
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
I to treba, na dijeti + trening ?likusa je napisao/la:ubi me traka za trcanje
I to treba, na dijeti + trening ?Dex je napisao/la:likusa je napisao/la:ubi me traka za trcanje
 fin nakav osjecaj kad crknes i oznojis se
 fin nakav osjecaj kad crknes i oznojis se  
Ja sam jutros u 2 išo trčatlikusa je napisao/la: dafin nakav osjecaj kad crknes i oznojis se

Zaboravio sam taj osjećaj kad se trči, bukvalno sva negativna energija ispari

ja veceras kontam malo biciklo krug napravitDex je napisao/la:Ja sam jutros u 2 išo trčatlikusa je napisao/la: dafin nakav osjecaj kad crknes i oznojis se

Aj forum sanjogio10 je napisao/la:Koliko sam ja napaćen, sanjao sam forum, lafo ustao u 4 poslije podne i bilo mi smjesno da napisem ovdje na chat dobro jutro a ono 16

koji sam ja bolesnik

Ja sam neku noć fb, i jučer deja vu, ono bi što sam sanjo
Deja vu je najzayebaniji osjećajDex je napisao/la: Aj forum sanjo

likusa je napisao/la: ..ja imam traku u kuci kupili u Robotu prije 3 god i samo sluzila za haljine da stavim

Ja sam imo biciklo ono sobno, 5 godina služilo da se penjem na onaj krevet na sprat, nije bilo ljestvilikusa je napisao/la: ja veceras kontam malo biciklo krug napravit
..ja imam traku u kuci kupili u Robotu prije 3 god i samo sluzila za haljine da stavim

She is so hotgio10 je napisao/la:#SexySenorita

Jedva sam se nagovorio da pustim, ne mogu ovog levata Juicea nikakogio10 je napisao/la:
Pogledaj plavke

gio10 je napisao/la:Ma dobar je Juice, meni je gotivan

Smanji samozadovoljavanje i bices izdrzljivijiiVar je napisao/la:Kako izdržat'?

to ni pod razno!
 to ni pod razno!   
 Ja znam cesto dozivit dobar Deja Vu, stojim kraj zidica (na Jali mjesto) i gledam dobre guzove i sise i imam Deja VuDex je napisao/la:Ja sam imo biciklo ono sobno, 5 godina služilo da se penjem na onaj krevet na sprat, nije bilo ljestvilikusa je napisao/la: ja veceras kontam malo biciklo krug napravit
..ja imam traku u kuci kupili u Robotu prije 3 god i samo sluzila za haljine da stavim
Večeras opet kontam đir po kraju, jedno 5 kilometara, valjda mur'ju niko neće zvat
@gio Koliko sam samo puta Deja vu doživio, pa to nije normalno