Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Sage
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Sage » 13 dec 2014, 14:14

Nisam vidio Susa ni na slikama sa treninga :?:
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 13 dec 2014, 14:17

@shzna;

Ne razumijem zbog čega toliko omalovažavanje Wisdoma...momak je isključivo svojim radom i zalaganjem na terenu zaslužio kod Irvina u West Bromu startno mjesto u prvih jedanaest, iako je tu poziciju trebao da igra Kostarikanac Gamboa, kojeg je klub i kupio ovog ljeta nakon solidnih partija ovog igrača na svjetskom prvenstvu...
Ja zaista ne razumijem ove navijače koji bi radije gledali nekog stranca nedokazanog kvaliteta u momčadi, iako imamo momke koji su odrasli u akademiji kluba i koji svojim radom zaslužuju barem da dobiju priliku da zaigraju za Liverpool :roll:
Jedan od tih je i recimo Suso koji je trebao da dobije više šanse, ali nije i bojim se da će biti još takvih primjera u budućnosti. Sada mi pada na um Jordon Ibe koji je bio ponajbolji u pripremnom periodu već drugu sezonu, ali opet završi na pozajmici, jer je klub odlučio da skupo plati nekog "talenta" koji mora da igra...
Što se tiče sutrašnjeg derbija, mislim, stvar je jasna, a to je da je United veliki favorit u tom duelu...ja bih bio zadovoljan i nekim minimalnim porazom, a neriješen rezultat bi bio premija, imajući u vidu trenutno stanje momčadi Liverpoola...
Sredinom sedmice se igra i duel četvrtfinala liga kupa protiv Bournemoutha i baš me zanima kakav će sastav sutra Rodgers izvesti, odnosno da li će opet krenuti u nekakve rotacije momčadi...kad se sjetim njegovih "genijalnih" rotacija odmah me glava počne boljeti :roll:
Joint_fc

Dalabu
Kontakt:

Post Postao/la Dalabu » 13 dec 2014, 14:32

Još tačno 24 sata do početka derbija, ajmoooo momci samo nemojte izgubit :clap: :clap:
HORDE ZLA SARAJEVO 1987

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 13 dec 2014, 15:57

kumkalesic je napisao/la:@shzna;

Ne razumijem zbog čega toliko omalovažavanje Wisdoma...momak je isključivo svojim radom i zalaganjem na terenu zaslužio kod Irvina u West Bromu startno mjesto u prvih jedanaest, iako je tu poziciju trebao da igra Kostarikanac Gamboa, kojeg je klub i kupio ovog ljeta nakon solidnih partija ovog igrača na svjetskom prvenstvu...
Ja zaista ne razumijem ove navijače koji bi radije gledali nekog stranca nedokazanog kvaliteta u momčadi, iako imamo momke koji su odrasli u akademiji kluba i koji svojim radom zaslužuju barem da dobiju priliku da zaigraju za Liverpool :roll:
Jedan od tih je i recimo Suso koji je trebao da dobije više šanse, ali nije i bojim se da će biti još takvih primjera u budućnosti. Sada mi pada na um Jordon Ibe koji je bio ponajbolji u pripremnom periodu već drugu sezonu, ali opet završi na pozajmici, jer je klub odlučio da skupo plati nekog "talenta" koji mora da igra...
Što se tiče sutrašnjeg derbija, mislim, stvar je jasna, a to je da je United veliki favorit u tom duelu...ja bih bio zadovoljan i nekim minimalnim porazom, a neriješen rezultat bi bio premija, imajući u vidu trenutno stanje momčadi Liverpoola...
Sredinom sedmice se igra i duel četvrtfinala liga kupa protiv Bournemoutha i baš me zanima kakav će sastav sutra Rodgers izvesti, odnosno da li će opet krenuti u nekakve rotacije momčadi...kad se sjetim njegovih "genijalnih" rotacija odmah me glava počne boljeti :roll:
Wisdom je bolji igrač i od ovog lažnog desnog beka sa M i od Glena.
Kocka je bačena

heski
Kontakt:

Post Postao/la heski » 13 dec 2014, 18:04

Hendo je napisao/la:
Laže bibliotekar raju da je povrijeđen a ne da mu da igra. Ide u januaru ili na kraju godine džaba. Treba osloboditi prostor sa Allena i Alberta. Cana nešto ignoriše.
A što bolan izmišljaš? Operisao momak preponu tamo negdje početkom oktobra i nedavno se vratio treningu, izjavio je da će najvjerovatnije ostati. Evo slika sa prvog treninga nakon operacije, prije nekih 10-ak dana je to bilo:
slika

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 13 dec 2014, 18:14

Što se tiče sutrašnje utakmice sa šejtanima, najviše bih volio ovaj sastav:
Mindžo
Glen-Škrts-Kolo-Moreno
Gerrard Can
Hendo
Sterling Lambert Lallana

Imali bi kakvu takvu sigurnost u veznom redu jer bi Can bio osigurač Stevenu koji bi iznosio lopte ( što je bio zadatak Lucasu i Allenu protiv Basela :facepalm: )

Ali, poznavajući našeg velikog znalca sa klupe, onda očekujem nešto ovako:
Mindžo
Glen-Škrts-Lovren-M/Enrique
Allen-Lucas-Hendo
Gerrard Sterling
Lambert

Svaka formacija sa Lucasom i Allenom sutra, rezultiraće porazom. Dva najlimitiranija igrača na Svijetu. Ne mogu da vjerujem da je jedna ubleha Allen plaćena 15 miliona funti :tokralju:

Što se tiče priče o Montoyi i Wisdomu, to ne možete porediti nikako. Wisdom je fizički snažniji, ali je isto tako smonta, nespretan i nerijetko je on direktni krivac za gol protivnika, što smo se uvjerili prošle i pretprošle sezone kada je dobijao šansu. Montoya je koliko-toliko tehnički potkovan i po meni definitivno bolji bek od bilo kojeg našeg. Glen ima znanja, ali čovjek je spavao na mrvama, i trebamo ga se riješiti pod hitno
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

JFH9
Kontakt:

Post Postao/la JFH9 » 13 dec 2014, 18:25

Šta se vi još niste riješili tog Lucasa? :x Za Allena ne treba trošiti tastaturu, ali što se tiče bh. legende Muhameda Konjića, on je jedan od najboljih igrača Walesa. Rame uz rame sa Baleom i Ramsyem. :rol: :rol:
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 13 dec 2014, 18:50

Liverpool have made a £3.2million offer to sign Uruguayan striker Jaime Baez, who has been dubbed the new Luis Suarez.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 13 dec 2014, 19:45

Što se tiče sutrašnje utakmice sa šejtanima
:rol: :tokralju:

7 bodova iza trećeg na tabeli prije sutrašnje utakmice. Ovo se mora iskoristiti. :hmmmmm:
Kocka je bačena

Liverbird
Kontakt:

Post Postao/la Liverbird » 13 dec 2014, 19:46

" onclick="window.open(this.href);return false;

I think the players have shown a great character for twelve minutes during the game
Simon's been training with under 9's. They were a bit physical to Simon :mrgreen:

Šta se desilo s onim timom od prošle sezone :sick:
Above all, I would like to be remembered as a man who was selfless, who strove and worried so that others could share the glory, and who built up a family of people who could hold their heads up high and say - WE ARE LIVERPOOL! - Bill Shankly

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 13 dec 2014, 20:09

Vi se to kao nekoj pobjedi nadate?joj mogu mislit sutra na ovom.pdf pljuvanja po treneru i igracima bit c3 milina doc i samo citat

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 13 dec 2014, 20:11

MrParanoic je napisao/la:Vi se to kao nekoj pobjedi nadate?joj mogu mislit sutra na ovom.pdf pljuvanja po treneru i igracima bit c3 milina doc i samo citat
Uvijek se tebi i @Belminu ovakve stvari vrate a vi nikada da naucite... ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 13 dec 2014, 20:22

MrParanoic je napisao/la:Vi se to kao nekoj pobjedi nadate?joj mogu mislit sutra na ovom.pdf pljuvanja po treneru i igracima bit c3 milina doc i samo citat
menibi milina bila doc i nac malo gramatike u tvoj pravo pis
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 13 dec 2014, 21:50

Gledam kvotu na United i malo nerealno stvarno. Ocekujem dobar mec kao i uvijek ,neka pobjedi bolji !

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 13 dec 2014, 22:06

Rooney88 je napisao/la:
Druze, popusti ti nas dvojicu. ;)

Ja sutra ocekujem demoliranje Skauzera, da vam sta drugo napisem, slagao bih. ;)

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 13 dec 2014, 23:01

Belmin6 je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:
Druze, popusti ti nas dvojicu. ;)

Ja sutra ocekujem demoliranje Skauzera, da vam sta drugo napisem, slagao bih. ;)
Ja ocekujem da nemas konekcije, makar 2-3 godine... ye.beni bh telecom :facepalm:
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 14 dec 2014, 00:30

Sve osim demoliranja za mene je neuspjeh

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 14 dec 2014, 00:39

Idemo ako Bog da pobjediti sutra. Lambert i Allen neka odmore malo.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Dalabu
Kontakt:

Post Postao/la Dalabu » 14 dec 2014, 00:50

Sto neko rece, ako budu lucas i allen u pocetnoj, poraz nam ne gine, ako BR dodje pameti sto se tice formacije onda bi mogli vrlo lako i do pobjede...kad vidim pocetni sastav znacu unaprijed hocu li izgubiti i ovo malo zivaca sto mi je ostalo, ili cu mozda ostati pribran i uzivat ko insan u tekmi :facepalm:
ako sutra pobijede kolko tolko ce se izvaditi za ovu sramotu u LP, pa onda prelazimo na operaciju Arsenal :D joj rasporeda hahaha harakiri :urnebes: :urnebes:
HORDE ZLA SARAJEVO 1987

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 14 dec 2014, 08:14

---------Mignolet------------
-Glen-Skrtel-Toure-Enriqe-
------------Can---------------
-Henderson-Gerrad-Lallana-
-----Raheem-----Borini------

slika
:rol:
Kocka je bačena

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.