mikki21 je napisao/la:prvo da se pridruzim i svabi cestitam rodjendan! istinska legenda bh i i ex-yu fudbala, dabogda nam jos 100 godina zivio!
onda da vam cestitam na pobjedi! cisto tvrdim da nas niko nikad nije nadigrao ni kuci ni u gostima kao zeljo juce u vrapcicima! realno da je bilo 1-4, 1-5 nebi rezultat lagao! sudjenje u sustini vrlo dobro, mada je sudija svirao za bukvalno sve i nije dopustavao tecnu igru, a to je kako je stanje na terenu bilo mozda vama skodilo vise nego nama! jedino bi dvi situacije izvukao kao greske ili moguce greske! prva, kod 0-1 kad vas adilovic puca glavom i kajtaz blokira, moguce je da je onde i ruke bilo, drugim rijecima penal! ali nevidi se dobro iz kojeg je god ugla kamera pokazala mada se meni cini da je onde bilo i malo ruke! druga situacija faul kod gola za 1-2, ono za mene licno nije faul a i igrao sam i sudio tekme i onde faul nebi odsvirao, vise je se colic sam spetljao nego ista drugo ali eto nek bude!
sto je i dzafic sam rekao poslje tekme vrlo zasluzena pobjeda zelje koji je jednostavno u ovom trenutku puno bolja ekipa od veleza!
da za kraj samo dodam, cestitam vam na vrlo zasluzenoj tituli, vjerovatno nikad do sad nije bila ekipa u PL koja je odskakala toliko od ostali!
Takoder i od mene kapa dole za ovaj post!
EDIT: Zna li neko hoce li biti kakve proslave povodom osvojene titule? Hvala

(Ja bi volio veliku proslavu u Titovoj kao nekada, ali izgleda ce cemo ove godine rakijati pojedinacno iz veoma dobro poznatih razloga)
Takoder ako neko zna, zanima me kada se igra derbi, je li subota ili nedjelja? Vecina raje mi govori da je Nedjelja, jer oni igraju svoje domace upravo nedjeljom, da li neko zna nesta sirugno o ovome? Hvala
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!