Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
ovo više nema opcije da rezervišeš pare preko premierove mobilne aplikacije
kao da je to prije mjesec dana bilo

nema potpisa
- exorciiist
- Kontakt:
Ma Messi će osvojit, nema u ponudi a i da ima kvota bi bila sigurno mizerna.Cane09 je napisao/la:Ljudi ima li se gdje igrat ko osvaja zlatnu loptu ?
- SlevinKelevra
- Kontakt:
To je sve ok i slazem se, ali pogledaj svoj prvi post.QUARTERBACK je napisao/la:[
Kako to mislis nepoznata, samo sam prokomentarisao to da je glupo da ne prekines listic koji ti donosi sigurnih 7-8 hiljada AKO MOZES da to uradis, a ne rizikovat jednu utakmicu zbog 2 hiljade vise dobitka. Ne mislim da nas prave budalama jer te listice sve mozes provjeriti u poreznoj upravi BiH sto znaci da su uplaceni stvarno i vise me nerviraju ovi sto govore nemoguce je ovo namjesta premier ovo ono. Zato sam i rekao mozda nije ni igrao na racunu pa nije mogao ni prekinut listic i morao je cekati ovu zadnju utakmicu, ili sto ti kazes mozda je i kontrirao i tako se ogradio. U svakom slucaju volim da vidim kad bilo ko dobije samo da se smradovima uzme bilo sta, iako su sve ove cifre sto se uzmu jednom u 5 dana od po par hiljada smijesne u odnosu na to koliko oni uzimaju. I onaj onda kad je 100 hiljada uzeo ni dirnulo ih nije, sto Pikac kaze 'ma nista, ni da me dirne, ko limunadu da sam popio'

- QUARTERBACK
- Kontakt:
pa koliko vidim samo sam napisao da je smijesno da nije ko fol uzeo prijevremenu i da je moguce da nije igrao na racunu pa nije to mogao uraditi.. mozda ti se ton kojim odise post ne svidja
ma mislim sve pet, objasnio sam na sta sam mislio..

- exorciiist
- Kontakt:
Evo našao sam, ima u bwin klađenje za Zlatnu loptu.
Messi 1.08
Ronaldo 15.00
Neymar 9.00
Kvote su Allahu
Messi 1.08

Ronaldo 15.00
Neymar 9.00
Kvote su Allahu
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Sve OKQUARTERBACK je napisao/la:pa koliko vidim samo sam napisao da je smijesno da nije ko fol uzeo prijevremenu i da je moguce da nije igrao na racunu pa nije to mogao uraditi.. mozda ti se ton kojim odise post ne svidjama mislim sve pet, objasnio sam na sta sam mislio..

off topic je, ali mozda neko zna
trazio sam na dosta foruma ali nisam uspio..
zanima me da li neko od vas poznaje likove koji slikaju velike sportske grafite, tj grbove i slicno, ali samo one likove koji to bas znaju raditi...

zanima me da li neko od vas poznaje likove koji slikaju velike sportske grafite, tj grbove i slicno, ali samo one likove koji to bas znaju raditi...
mislis nacrtati uzivo ili graficki na compu?reeds je napisao/la:off topic je, ali mozda neko znatrazio sam na dosta foruma ali nisam uspio..
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
uzivo dastulic89 je napisao/la:mislis nacrtati uzivo ili graficki na compu?reeds je napisao/la:off topic je, ali mozda neko znatrazio sam na dosta foruma ali nisam uspio..
Odlican pocetak zvezde
zlatniljiljan 

pobjedjuje ovdje zvijezda lagano... ne brini...
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
- zlatniljiljan
- Kontakt:
zgmiky je napisao/la:zlatniljiljan

zlatniljiljan je napisao/la:zgmiky je napisao/la:zlatniljiljan![]()
tjeraj sve dok te ide brate, kad malo zakoči nemoj opet nastaviti neko malo odmoriš i tako sve, kad krene krene..
mada i ovde ima znanja, ali sreća je uvijek potrebna.
breskva ne uči kolovođu kolo da povede
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Kakvo crno znanje i kladionica sve što ti treba su sreća i pare 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Klasicno silovanje
gdje se mogu vidjeti poeni igrača aba lige ?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
gaston je napisao/la:gdje se mogu vidjeti poeni igrača aba lige ?
jel to stvarno ne znas ili samo da ti neko odgovori jao jao jao

dajte si to utefterite negdje svaki put neko tražigaston je napisao/la:gdje se mogu vidjeti poeni igrača aba lige ?
http://aba-liga.com/Home.aspx
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.