Da nije malo?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Desni bek
Stoper
Lijevi bek
Def. vezni
Krilo
Ofanzivni vezni
Spic
Po meni fale nam igraci jos na ovim pozicijama

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Da nije malo?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Desni bek
Stoper
Lijevi bek
Def. vezni
Krilo
Ofanzivni vezni
Spic
Jest' puno, ali realno toliko nam trebaNYKnicks Fan je napisao/la:Da nije malo?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Desni bek
Stoper
Lijevi bek
Def. vezni
Krilo
Ofanzivni vezni
Spic
Otkupuju staro zeljezoGifron je napisao/la:
Ko su ovi?
Ma ona dvojica sa probe izgleda idu s nasim do aerodroma usputGifron je napisao/la:
Ko su ovi?
Lijepo napisano,jos kad bi se ostvarilosolinas je napisao/la:Zec na jednoj,Ibricic na drugoj,Pokrivac Zeba i Ordagic u sredini
Mokri snoviharry_90 je napisao/la:Lijepo napisano,jos kad bi se ostvarilosolinas je napisao/la:Zec na jednoj,Ibricic na drugoj,Pokrivac Zeba i Ordagic u sredini
Brate karte imas od mene za dusevnu bol da smirite i nadam se da cete gamad otjerati u pizdu materinufirefirefirely je napisao/la:Iz Celika jos Dedica i Kojica da uzmete i napravili ste posaoDeda je odlican igrac, a Jovo strasan stoper, koji moze pokrivati i poziciju desnog beka po potrebi.. Ako su negdje morali svi ovi momci, drago mi je da je to Sloboda, sretno
Kartonsku ambalazu skupljaju. Iza njih je prevozno sredstvo.Gifron je napisao/la:
Ko su ovi?
Olayinka u napadu i ne treba ni igrat ova pretkola u evropi odma u grupusolinas je napisao/la:Zec na jednoj,Ibricic na drugoj,Pokrivac Zeba i Ordagic u sredini
NISI TI TO DJABA NAPISAO ZNAS TI NASTO HEE MA ZA IBRICICA ZNAMO DA JE VELIKA ZELJA AZMIRU I DA GA POKUSAVA OD PROSLE GOD UGANJATI POKRIVAC SLOBODAN IGRAC PA MOGLO BI NESTO OD OVE DVOICE A ZA ZECE TESKO MISLIM DA JE ON SKUP AL OPET VIDJET CEMOsolinas je napisao/la:Zec na jednoj,Ibricic na drugoj,Pokrivac Zeba i Ordagic u sredini
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.