To ti neko od familije radi u Ovako firmi ?Maestro^^ je napisao/la:
Dodaj i mene tu , eto.![]()
Pun ih frizider jbt , pa ih ja moram rijesavati.
Komercijalista.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
To ti neko od familije radi u Ovako firmi ?Maestro^^ je napisao/la:
Pun ih frizider jbt , pa ih ja moram rijesavati.
AgresivnoDjubre je napisao/la:Maestro^^ je napisao/la:
Auu , strasno.![]()
Ja ne mogu vala nista sebi praviti za sehur , mrsko mi , te cu namazati u somun nutelle i ganola.
Ma ne mogu ni ja nista sad pravit,sutra cu.
Ma jok. Starci mi u policiji radeAgresivnoDjubre je napisao/la:To ti neko od familije radi u Ovako firmi ?Maestro^^ je napisao/la:
Pun ih frizider jbt , pa ih ja moram rijesavati.![]()
Komercijalista.
Ma neces,nemoj tako razmisljati.karlovacko je napisao/la:![]()
Meni ostalo bureka od iftara ima da krepam zedan sutra .
Ma dje necu ba,valja izdurat' .Sutra 40.stepeni najavili .AgresivnoDjubre je napisao/la:Ma neces,nemoj tako razmisljati.karlovacko je napisao/la:![]()
Meni ostalo bureka od iftara ima da krepam zedan sutra .
@Maestro^^
Cujemo se za 20 godina.
Fasovat ces.Ni stari te nece prepoznati.Maestro^^ je napisao/la:Ocekivan odgovor.![]()
![]()
Eto mene u Zenicu na tekmu u 4. kolu.
Kvota ti spala na 23 da dobijas mec.Maestro^^ je napisao/la:
@Agresivni![]()
![]()
![]()
Kad se ja pocnem braniti , pa te na kontre uhvatim.![]()
Ovamo Neretva laganica , sta gore ima fino za rashladiti ?
Pripremas se,pametno .Dex je napisao/la:Joj kakvo noćno trčanje, još samo u šorcuAjd valjda se neću razbolit
Volim ja iznenadjenja , pa cu staviti koju kermu na to.AgresivnoDjubre je napisao/la:Kvota ti spala na 23 da dobijas mec.Maestro^^ je napisao/la:
@Agresivni![]()
![]()
![]()
Kad se ja pocnem braniti , pa te na kontre uhvatim.![]()
Ovamo Neretva laganica , sta gore ima fino za rashladiti ?![]()
Zeljezara.
Vraćam kondiciju, sreća velika, čudo mi niko muriju nije zvao, il da me u Jagomir šalju što sam u 3 trčokarlovacko je napisao/la:Pripremas se,pametno .Dex je napisao/la:Joj kakvo noćno trčanje, još samo u šorcuAjd valjda se neću razbolit
Mene vise niko ne moze vratit' .Dex je napisao/la:Vraćam kondiciju, sreća velika, čudo mi niko muriju nije zvao, il da me u Jagomir šalju što sam u 3 trčokarlovacko je napisao/la:Pripremas se,pametno .Dex je napisao/la:Joj kakvo noćno trčanje, još samo u šorcuAjd valjda se neću razbolit
Biraj hoces daun prije tekme ili poslije.Maestro^^ je napisao/la: Volim ja iznenadjenja , pa cu staviti koju kermu na to.![]()
![]()
Vidit cemo tu Zeljezaru aBd.
Poslije. Da mogu da se radujem kad Velez mazne sva 3 boda.AgresivnoDjubre je napisao/la:Biraj hoces daun prije tekme ili poslije.Maestro^^ je napisao/la: Volim ja iznenadjenja , pa cu staviti koju kermu na to.![]()
![]()
Vidit cemo tu Zeljezaru aBd.
Mozes birati i koje staklo hoces.
Mene vise niko ne moze vratit' .karlovacko je napisao/la:
Vraćam kondiciju, sreća velika, čudo mi niko muriju nije zvao, il da me u Jagomir šalju što sam u 3 trčo
To sam i ja mislio, al eto 5 kilometara otrčah, alkohol izašo iz mene 100 %Dex je napisao/la:Mene vise niko ne moze vratit' .karlovacko je napisao/la:
Vraćam kondiciju, sreća velika, čudo mi niko muriju nije zvao, il da me u Jagomir šalju što sam u 3 trčo