Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Treba otvorit jednu-dvije dobre teme, mozes li ti to zavrsiti, kralju?Costello je napisao/la:Sta bi se moglo bolje srediti na ovim forumu? Imali ko ideju?
Neko duplanje ili zajednicki listicGefufna je napisao/la:Treba otvorit jednu-dvije dobre teme, mozes li ti to zavrsiti, kralju?Costello je napisao/la:Sta bi se moglo bolje srediti na ovim forumu? Imali ko ideju?
.. Ko si ti? Ja tebe ne poznajemGefufna je napisao/la:Treba otvoriti temu Sigurni Lištici
.Frankie je napisao/la:Za pocetak da prestanes sa bespotrebnim otvaranjem tema ?
Upravo si dobio odgovor i ideju - na ovim forumu bi trebali razmjenjivati misljenja samo oni koji se poznajuCostello je napisao/la:.. Ko si ti? Ja tebe ne poznajemGefufna je napisao/la:Treba otvoriti temu Sigurni Lištici
Sto ce ga prekidati? Covjek je odigrao sto je mislio da ce proci, i svejedno je igra li par u 13 ili u 23.QUARTERBACK je napisao/la:ko fol ovaj gore nije prekinuo listic ostao mu leverkusen u 23h ostali svi prije zavrsili smijesno.. moguce jedino da nije na racunu igrao pa nije mogao prekinuti onda
Mozda zato sto je bolje da uzme 7-8 hiljada a ne da padne za 10 hiljada jednu utakmicu a imao sansu da odustane od nje i uzme kes.. Uostalom koja je razlika kad dobijes 8 hiljada i 10 hiljada? Ja je ne vidim isti qrcSlevinKelevra je napisao/la:Sto ce ga prekidati? Covjek je odigrao sto je mislio da ce proci, i svejedno je igra li par u 13 ili u 23.QUARTERBACK je napisao/la:ko fol ovaj gore nije prekinuo listic ostao mu leverkusen u 23h ostali svi prije zavrsili smijesno.. moguce jedino da nije na racunu igrao pa nije mogao prekinuti onda
Pokusavas da razumijes situaciju koja ti je potpuno nepoznata. Mozda je u pitanju neko ko uopste nije ni pratio tiket... Mozda je kontrirao uzivo... Mozda mu je zivotna zelja pogoiti 20 parova. Ja sam se osvrnuo na tvoj post jer mi 'smrdi' na Premier nas pravi budalama jer je neko dobio dobre pare a ja nisamQUARTERBACK je napisao/la:
Mozda zato sto je bolje da uzme 7-8 hiljada a ne da padne za 10 hiljada jednu utakmicu a imao sansu da odustane od nje i uzme kes.. Uostalom koja je razlika kad dobijes 8 hiljada i 10 hiljada? Ja je ne vidim isti qrc
Premier objavljuje tikete sa fenomenalnim koeficijentima jer su zanimljivi. Kome bilo zanimljivo sto je neko skinuo koef 2.5? Pa, takvih imas i na ovom forumu....exorciiist je napisao/la:Premier namjerno objavljuje ove tikete sa bogovskim koeficijentima da bi ljude naložili da se može ovako proć, a ustvari ovakav jedan iz pet hiljada pokušaja prolazi. Zašto ne stave tiket kad je neko uložio 100 KM i dobio 300?
Kako to mislis nepoznata, samo sam prokomentarisao to da je glupo da ne prekines listic koji ti donosi sigurnih 7-8 hiljada AKO MOZES da to uradis, a ne rizikovat jednu utakmicu zbog 2 hiljade vise dobitka. Ne mislim da nas prave budalama jer te listice sve mozes provjeriti u poreznoj upravi BiH sto znaci da su uplaceni stvarno i vise me nerviraju ovi sto govore nemoguce je ovo namjesta premier ovo ono. Zato sam i rekao mozda nije ni igrao na racunu pa nije mogao ni prekinut listic i morao je cekati ovu zadnju utakmicu, ili sto ti kazes mozda je i kontrirao i tako se ogradio. U svakom slucaju volim da vidim kad bilo ko dobije samo da se smradovima uzme bilo staSlevinKelevra je napisao/la:Pokusavas da razumijes situaciju koja ti je potpuno nepoznata. Mozda je u pitanju neko ko uopste nije ni pratio tiket... Mozda je kontrirao uzivo... Mozda mu je zivotna zelja pogoiti 20 parova. Ja sam se osvrnuo na tvoj post jer mi 'smrdi' na Premier nas pravi budalama jer je neko dobio dobre pare a ja nisamQUARTERBACK je napisao/la:
Mozda zato sto je bolje da uzme 7-8 hiljada a ne da padne za 10 hiljada jednu utakmicu a imao sansu da odustane od nje i uzme kes.. Uostalom koja je razlika kad dobijes 8 hiljada i 10 hiljada? Ja je ne vidim isti qrc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.