Koji je taj ?solinas je napisao/la:Fakat zamisli pojavi se Ermin Zec.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Koji je taj ?solinas je napisao/la:Fakat zamisli pojavi se Ermin Zec.
Marsal je napisao/la:Dovedite Dedića, Kojića i BajraktarevićaTaRgEt_ je napisao/la:E sada jedan iskusan veznjak i desni bek bi dobro doslii jedan Defanzivni vezni
Ne pije kod nas niko vlahovac majkemiHeller je napisao/la: ti pive, ja roštilj i ulaznice, a znam i nekih kvalitetnih zenicanki mozemo se druzitsamo lokacija za rostilj fali, i imal sad vlahova da se kupi, ja nisam mogo anc samo vlahovac maraskin
Nikola?solinas je napisao/la:Pokrivac![]()
![]()
I juce si ti ovo ime onako stidljivo provukao, sigurno nesto znas..solinas je napisao/la:Fakat zamisli pojavi se Ermin Zec.
Stvarno neukusno od tebe što tu nisi naveo i Efendićawobly92 je napisao/la:Kostić i Džidić???
Harry znas ti kako ide kada nece kod njih onda bude doce ovaj onajharry_90 je napisao/la:Sarajevo nije htjelo Dzidica,pa smo ga mi pokupili,kazu dolazi neki brazilac bolji od Dzidica,navodno raspitali se na nekim hr forumima..
Znam masa momaka moze potvrditi i za Dzidu i Karica i Tomica kada sam im javio ikada,slana_krv je napisao/la:I juce si ti ovo ime onako stidljivo provukao, sigurno nesto znas..solinas je napisao/la:Fakat zamisli pojavi se Ermin Zec.
I ja bih Nikolu volio vidjeti u SlobodiMarsal je napisao/la:Ne pije kod nas niko vlahovac majkemiHeller je napisao/la: ti pive, ja roštilj i ulaznice, a znam i nekih kvalitetnih zenicanki mozemo se druzitsamo lokacija za rostilj fali, i imal sad vlahova da se kupi, ja nisam mogo anc samo vlahovac maraskin
najviše se po bambučama i rakiji udara.
Mislim da sloboda ne može platiti Zeca, zapravo na Balkanu malo ekipa može, Dinamo, Zvezda i Partizan. Jedino ako ga kao i Džidu boli kita za pare, mada moram priznati Zeko mi je opao u očima kad sam ga vidio kako pali novčanicu od 50 eura i bahati se u jednom lokalu u Bugojnu.
Nikola?solinas je napisao/la:Pokrivac![]()
![]()
Ma oni su meni jaki,sve oni odbijaju,molili za Dzidu,kad covjek predje kod nas,onda ide klasicna seljacka fora,mi ga odbili itd.TaRgEt_ je napisao/la:Harry znas ti kako ide kada nece kod njih onda bude doce ovaj onajharry_90 je napisao/la:Sarajevo nije htjelo Dzidica,pa smo ga mi pokupili,kazu dolazi neki brazilac bolji od Dzidica,navodno raspitali se na nekim hr forumima..
Ja tebi vjerujem i sinoc si ti jedini rekao da he Dzidic nas. Vazno je da dovodimo ciljana pojacanja a ne da gomilamo igrace kao pitesolinas je napisao/la:Znam masa momaka moze potvrditi i za Dzidu i Karica i Tomica kada sam im javio ikada,slana_krv je napisao/la:I juce si ti ovo ime onako stidljivo provukao, sigurno nesto znas..solinas je napisao/la:Fakat zamisli pojavi se Ermin Zec.
Ali kosta on puno (mislim Zec)neznam koliko je Azmir "popizdio".
Vidicemo.
bio je i ovaj Brazilac:TaRgEt_ je napisao/la:Harry znas ti kako ide kada nece kod njih onda bude doce ovaj onajharry_90 je napisao/la:Sarajevo nije htjelo Dzidica,pa smo ga mi pokupili,kazu dolazi neki brazilac bolji od Dzidica,navodno raspitali se na nekim hr forumima..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.