Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Re: Chat
Nocni namaz. 
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
od čega? Marmelada ili?AgresivnoDjubre je napisao/la:Nocni namaz.
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Sto jes' jes'. I meni Frodo previse kenja u tim dijelovima.Otelo je napisao/la:Frodo pocinje previse kenjati u drugom i trecem dijelu.
maestro je moj covjek
Ali ipak je trilogija no.1 .
A uvijek bio tvoj covjek , zna se.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Gledam ovu zbrku na forumu klixa u vezi fakulteta. Tacno se cojek raspameti kad treba da upise nesto. Sta vi mislite, sta treba da upise jedan gimnazijalac koji prolazi peticama? Vako gotivim jezike, hist, geo. Matematika i fizika imao 3 i 5 al ne uzmem svesku dva puta tokom godine, a nije da ih ne volim. Iskljucit PMF, ETF i medicinu.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
jezici buraz
da sam pametniji bio, pa engleski umjesto filozofije, pa kasnije završiti negdje za PR pa da vidiš
da sam pametniji bio, pa engleski umjesto filozofije, pa kasnije završiti negdje za PR pa da vidiš
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
kajmakiVar je napisao/la:
od čega? Marmelada ili?
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Jedi buranijuuu , brateeee.AgresivnoDjubre je napisao/la:kajmakiVar je napisao/la:
od čega? Marmelada ili?
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Pravda za buraniju.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ne diraj mi u prezime..AgresivnoDjubre je napisao/la:kajmakiVar je napisao/la:
od čega? Marmelada ili?
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Nema brate piletina i krompir,ganola.Maestro^^ je napisao/la:
Jedi buranijuuu , brateeee.![]()
Auu , strasno.AgresivnoDjubre je napisao/la:Nema brate piletina i krompir,ganola.Maestro^^ je napisao/la:
Jedi buranijuuu , brateeee.![]()
Ja ne mogu vala nista sebi praviti za sehur , mrsko mi , te cu namazati u somun nutelle i ganola.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Jasta.Maestro^^ je napisao/la:
Auu , strasno.![]()
Ja ne mogu vala nista sebi praviti za sehur , mrsko mi , te cu namazati u somun nutelle i ganola.
Ma ne mogu ni ja nista sad pravit,sutra cu.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kakvi crni jezici, upisi Informatiku na PMF i na 3. godini ces raditi za fine plate, a tek kad dobijes diplomu
od 10 predmeta 8 su matematike, na prvoj godini
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Bio bi vala red od staraca da nesto naprave , ali jok , ja sve sebi moram praviti.AgresivnoDjubre je napisao/la:Jasta.Maestro^^ je napisao/la:
Auu , strasno.![]()
Ja ne mogu vala nista sebi praviti za sehur , mrsko mi , te cu namazati u somun nutelle i ganola.![]()
Ma ne mogu ni ja nista sad pravit,sutra cu.
Ali ipak mi stara za iftar pripremi sve i svasta i za to sam joj veoma zahvalan. Tad se natrpam samo tako da mogu zapostiti iduca dva dana.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Nece me primiti, imao 3 iz matematike sve tri godine. Jaran sad predao, uletio tek u redovne samofinansirajuce, imao cetvorke iz matematike u jezickoj gimn.Bosniacum Lilium je napisao/la:kakvi crni jezici, upisi Informatiku na PMF i na 3. godini ces raditi za fine plate, a tek kad dobijes diplomu![]()
![]()
![]()
od 10 predmeta 8 su matematike, na prvoj godini
A programiranje sam slab bio, tek cu sad u cetvrtom na izbornoj nasavi iz informatike vidjet sta i kako s tim.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ma hajde ne moraju,znam napraviti sebi.Maestro^^ je napisao/la:
Bio bi vala red od staraca da nesto naprave , ali jok , ja sve sebi moram praviti.![]()
Ali ipak mi stara za iftar pripremi sve i svasta i za to sam joj veoma zahvalan. Tad se natrpam samo tako da mogu zapostiti iduca dva dana.
Zahvali se meni sto sam ti to omogucio.Meni se moli.
A znam buraz i ja sebi ono osnovno , ali valja nesto i za promjenu pojesti. 5-6 sehura su bile hrenovke i narezak.AgresivnoDjubre je napisao/la:Ma hajde ne moraju,znam napraviti sebi.Maestro^^ je napisao/la:
Bio bi vala red od staraca da nesto naprave , ali jok , ja sve sebi moram praviti.![]()
Ali ipak mi stara za iftar pripremi sve i svasta i za to sam joj veoma zahvalan. Tad se natrpam samo tako da mogu zapostiti iduca dva dana.![]()
Zahvali se meni sto sam ti to omogucio.Meni se moli.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ja sam cuo da hrenovke samo pitari jedu.

Dodaj i mene tu , eto.AgresivnoDjubre je napisao/la:Ja sam cuo da hrenovke samo pitari jedu.![]()
Pun ih frizider jbt , pa ih ja moram rijesavati.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.