S-Y-L-A-R je napisao/la:Kad god prikaže klupe, ja se na prvu pitam šta ovaj redar radi u trenerskom prostoru Tuzle.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
S-Y-L-A-R je napisao/la:Kad god prikaže klupe, ja se na prvu pitam šta ovaj redar radi u trenerskom prostoru Tuzle.
Ja se pitam šta onaj ćelavi radi...a onda skontam.S-Y-L-A-R je napisao/la:Kad god prikaže klupe, ja se na prvu pitam šta ovaj redar radi u trenerskom prostoru Tuzle.
Jesi vidio video gdje nesto se izdrkava na Subica? Sto nije tako na Bogicevica pitam seOsim13 je napisao/la:Imal gdje statistika šuteva Stoleta Vranješa, onaj lik nije dobar primi loptu u svojih 16 odma zateže na protivnički gol
Tražili su da iz šume vodi tekme, savez odbio jer BHT nema opreme.Osim13 je napisao/la:Ja se pitam šta onaj ćelavi radi...a onda skontam.S-Y-L-A-R je napisao/la:Kad god prikaže klupe, ja se na prvu pitam šta ovaj redar radi u trenerskom prostoru Tuzle.
Dok ne vidimo situaciju iz više uglova ne možemo donijeti konačni sudarelinho je napisao/la:Iskreno ja ondje nisam vidio penal. Loše su kamere skroz, ali po meni se igrač Citya bacio i prije samog starta igrača Zrinjskog.
Najviše volim kada igrač uporedo kontroliše loptu i tijelo.prisonbreak je napisao/la:Ovaj Sovsic vrijedi mili9n sada. Kak9 frajer igra,kakvo postavljanje,kakva tehnika. Najjaci igrac u ligi
Serbecic i Lazic se bave ragbijem.prisonbreak je napisao/la:Ovaj Sovsic vrijedi mili9n sada. Kak9 frajer igra,kakvo postavljanje,kakva tehnika. Najjaci igrac u ligi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.