Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Format
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Format » 10 dec 2014, 22:49

Cinjenica je da ne mozete(jos uvijek) privuci WC igraci,tipa Cavanija itd ali i bez toga se moze sklopit dobra ekipa. Dovesti propalog Balotelija je krajnje glup potez,moglo se ta te pare dovest nekog iz Juzne Amerike i to dva napadaca pa probat. Zasto Sakho ne igra,povreda?

Dovest Begovica pod hitno,stopera isto tako. Manje forsirat Sterlinga jer ce ga upropastit,mnogo se ocekuje od djeteta,on rek treba da postane igrac .. Vjerovatno bi Rogers volio da je doveo Falcao,Matica,Mangalu pa bi se i za titulu borili ali nije bilo do nhega,pogrijesio je sa Lovrenom ,Balom ali nije on bas krivac u svemu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 10 dec 2014, 22:51

I ja sam jučer vruće glave napisao da Carra dođe na mjesto trenera jer me Rodgers iznervirao sa kukavičkom taktikom iz prvog poluvremena ali dajem mu šansu da izgura do kraja sezone pa ću mu onda suditi no ponavljam, on je kriv za sinoćnje ispadanje. I da mu vlasnici daju otkaz, koga postaviti za trenera? Nije da ima neki preveliki izbor na tržištu niti će netko otići sa trenerskog mjesta u sred sezone da bi nas preuzeo. Carra vjerojatno niti nema trenerske license, Capello je skup, de Boer & Klopp imaju svoje timove, stvarno ne vidim neko rješenje. I tko god dođe za trenera opet će bit promašaja s transferima jer se ne želi ili ne može isplatiti nekom WC igraču više od 100-150k tjedno već se kupuju prosječni i iznadprosječni igrači za velike sume ali im plaće budu oko 30-40k. Dok se to ne promjeni neće niti biti previše bitno tko je trener. Ostaje za nadati da se Sturridge neće ponovno ozljediti jer s njim na terenu i Sterling i Henderson i Coutinho izgledaju puno bolje na terenu.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 10 dec 2014, 22:54

Klopp bi mogao doci vama ;) jer ona stara krhotina u Arsenalu ne misli dati otkaz a nece ni da ga otjeraju.

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 10 dec 2014, 23:05

Nemam pojma zašto mene spominjete, ja vas ne diram niti vas molim da čitate moje postove. Niti sam vam sada pisao "jesam vam rekao" ili tome slično. Uživajmo momci, stiže derbi.
Kocka je bačena

Effenberg
Kontakt:

Re: AW: Liverpool FC

Post Postao/la Effenberg » 10 dec 2014, 23:13

Provala od kluba. Presmjesno koliko su slabi. Da hoce izvuc u EL npr. Salzburga da i im i oni ocituju bukvicu.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 10 dec 2014, 23:14

Hendo je napisao/la:Nemam pojma zašto mene spominjete, ja vas ne diram niti vas molim da čitate moje postove. Niti sam vam sada pisao "jesam vam rekao" ili tome slično. Uživajmo momci, stiže derbi.
Ma niko tebe nije spomenuo vec onako, pricamo :D ...
Jeste kriv za odlazak Aggera, ruzno je reci, koja korist od njega? Covjek je non stop povrijedjen. I ro je nesto najgore za tim, imas ga a nemas... ko penzioner onu stvar :mrgreen:
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 10 dec 2014, 23:16

Effenberg je napisao/la:Provala od kluba. Presmjesno koliko su slabi. Da hoce izvuc u EL npr. Salzburga da i im i oni ocituju bukvicu.
Hase u vodokotlicu???
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 10 dec 2014, 23:22

Sage je napisao/la: Jeste kriv za odlazak Aggera, ruzno je reci, koja korist od njega? Covjek je non stop povrijedjen. I ro je nesto najgore za tim, imas ga a nemas... ko penzioner onu stvar :mrgreen:
A cemu onda dovodjenje Illoria ako ne racuna na njega,pa Coates i jedan i drugi su bolji od covjeka kojeg smo mi platili 20-25 mil
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 10 dec 2014, 23:33

Sage je napisao/la:
Effenberg je napisao/la:Provala od kluba. Presmjesno koliko su slabi. Da hoce izvuc u EL npr. Salzburga da i im i oni ocituju bukvicu.
Hase u vodokotlicu???
Nije jarane vec objektiva. Mrtva objektiva i realnost. Losota totalna.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 11 dec 2014, 00:53

Rodgersa sam podrzavao u njegovoj prvoj sezoni jer se vidjelo da uspostavlja svoj sistem igre koji se meni licno svidja, s tim da vise volim malo brzu igru. U drugom dijelu je to malo bolje izgledalo. Vec u drugoj sezoni je sve odlicno stimalo. Ove sezone je zato pogubio konce. Na pocetku sezone sam ga podrzavao jer je opet u nekoj tranziciji. Odlazak kljucnog igraca, povreda drugog nosioca igre, uklapanje pojacanja itd. Vec u zadnje vrijeme je trebalo dosta bolje izgledati, a nije. Cak je i gore. Igraci nemaju samopouzdanja, igra ni ne lici na njegov sistem koji je trebao uspostaviti. Doveo je igrace koji se ne uklapaju u zeljeni stil igre(Lambert, Balo, Mignolet), a oni koji se uklapaju ne igraju(Sakho, Illori, Moreno, Can, Cou, Lallana...). Siguran sam da bi partnerstvo Sakho-Lovren/Illori izgledalo bolje nego bilo koji tandem sa Skrtelom. Iako je on najbolji stoper u timu, ne uklapa se u stil igre koja zahtijeva visoko postavljenu odbranu. Vezni red nema ono sto bi trebao imati. Distributera/destruktivca-trkaca-kreativca. Umjesto toga igraju nekompatibilni igraci. Cesto i spori i nekreativni igraci. Postavlja vezu u 2-1 (4-2-3-1) obliku umjesto 1-2 (4-3-3/4-1-2-1-2) kao sto bi po pravilu trebalo. Njegov napad zahtijeva igraca koji trazi loptu iza ledja odbrane, a on dovodi dva napadaca suprotnog smjera. Ono malo krila sto imamo ne pruza dobre partije zbog nedostatka podrske iz veznog reda, odnosno neodgovarajuceg napadaca. Moram priznati da je imao dobrih igraca koje je zelio dovesti, a nije uspio. Medjutim problem je sto zamjene za te igrace nisu ni ptibliznog kvaliteta. Zatim mnoge igrace salje na posudbu. Oni kojih se zeli rijesiti tamo pruzaju dobre partije, dok oni koje zeli vratiti (?) rijetko igraju.
Cesto odstupa od svojih principa, sto i ne bi bilo lose jer pokazuje neku fleksibilnost. Medjutim on kod promjene ne mijenja cijeli sistem niti ga prilagodjava vec samo jedan dio. Time narusava stabilnost tima.
Ne mozes postaviti odbranu duboko, ili igrati sa igracima koji nisu za visoku odbranu, a zahtijevati visoki presing od svojih igraca. Tako ostaje prevelik razmak izmedju linija i svaki neuspjeli presing otvara protivniku veliku priliku za pistizanje pogotka. Svjesni smo kako neki prosjecni igraci u kontra napadima protiv nas izgledaju kao Messi i Ronaldo.
Ima jos mnogo toga, ali da ne duzim. Ostaje na klupivdo kraja sezone 90% i prema tome ima moju podrsku. Vrijeme je da promijeni mnogo stvari. Kako ce, na njemu je. Njegova pozicija je u pitanju i na njemu je da je sacuva kako zna i umije.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 11 dec 2014, 10:42

ako ima igdje ovakvog naroda ubij me... oni otelo m.u.s.g. baykopites i jos neki su iz sve ove price skontali da mi pisemo kako je zabranjeno mijenjati misljenja. mene zanima jel stvarno to ne mozete skontati ili onako u inat da kontrirate izvucete neki zakljucak koji nema veze sa pricom koja se vodila.
ne kontam stvarno kako vam uviejk ovako nesto pođe za rukom.

nije isto promijeniti misljenje i priznati ko covjek da si pogrijesio izviniti se ljudima koje si vrijeđao a bili su u pravu... i npr evo sad mi pada na pamet otys ynwa koji je nestao bez traga cim se pocelo pokazivati kakva je rodgers neznalica i ima ih jos takvih koliko hoces. valjda su sad i ovi "logicari" skontali o cemu se radi.
You are someone else I am still right here

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 11 dec 2014, 10:57

fera je napisao/la:ako ima igdje ovakvog naroda ubij me... oni otelo m.u.s.g. baykopites i jos neki su iz sve ove price skontali da mi pisemo kako je zabranjeno mijenjati misljenja. mene zanima jel stvarno to ne mozete skontati ili onako u inat da kontrirate izvucete neki zakljucak koji nema veze sa pricom koja se vodila.

nije isto promijeniti misljenje i priznati ko covjek da si pogrijesio izviniti se ljudima koje si vrijeđao a bili su u pravu... i npr evo sad mi pada na pamet otys ynwa koji je nestao bez traga cim se pocelo pokazivati kakva je rodgers neznalica i ima ih jos takvih koliko hoces. valjda su sad i ovi "logicari" skontali o cemu se radi.
Nisam bas vjest u ovom multiple citiranju, ali:
Carlo: "Pljuvali su Rizu prošle godine kada je govorio protiv Rodgersa, a sada su isti ti također protiv Rodgersa."

Jel ima tebi nesto ovdje nelogicno ? Pa taj isti Rizo je pljuvao Rodgersa kada je Liverpul bio na vrhuncu, kada smo igrali ponajbolji fudbal u Evropi. Zatim kaze da su ti isti sada protiv Rodgersa, pa majka mu stara kako da ne budem kada igramo ocajno, sta sad ja treba da bezglavo podrzavam covjeka ciji brod tone sve dublje ?

Rizo: "I svi su za smjenu bibliotekara."
Kao sad, on je pametan sto je prosle godine tjerao svoj inat i trazio dlaku u jajetu kad god bismo pobjedili, a mi smo bili glupi jer smo se radovali snaznom Liverpulu i pobjedama sa 5-6 golova u mrezi protivnika.

JA SAM BIO ZA RODGERSA KADA SMO IGRALI FENOMENALNO, KADA SU NASI MOMCI BILI SPREMNI BILO KOJOJ EKIPI DATI MINIMALNO GOL/DVA, A SADA NARAVNO TO POVJERENJE JE ISCEZNULO I MISLIM DA JE TAKO KOD VECINE FORUMASA.
I smatram da nikad nikog ovdje nisam uvrijedio, ako slucajno jesam izvinjavam se, zivio ti Fera :salut:
ZZ

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 11 dec 2014, 12:26

Raheem Sterling odbio novi ugovor Liverpoola od 70k sedmično. :facepalm:
At the end of the storm there's a golden sky..

Dalabu
Kontakt:

Post Postao/la Dalabu » 11 dec 2014, 13:05

Znaci sad ce nam i Sterling otici, ma super, ne moze bit bolje nikako, predvidjam nam borbu za opstanak do kraja ove sezone :sick: :puke:
HORDE ZLA SARAJEVO 1987

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 11 dec 2014, 13:22

Svi nešto pričaju Rizo ovo, Rizo ono pa rekoh da provjerim ko je taj lik. Ukucam rizo u pretraživač kada mi izbaci 53 stranice. :tokralju:
Kontam tema o Liverpoolu kada ono tema o Rizi.
Postao/la donCorleone1892 dana 12 jan 2014, 18:07
Idite i ti i Rizo u....
Postao/la OTNYS_YNWA dana 02 sep 2013, 22:48

Pa sta ocekivati od ogranicenog momka? Ogranicen ko saksija.
Postao/la OTNYS_YNWA dana 27 jun 2013, 00:53

Jest ovaj Rizo ograničen frajer, majke mi.
Opustite se momci i uživajte. Derbi dolazi.
Kocka je bačena

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 11 dec 2014, 13:45

EDO299 je napisao/la:Raheem Sterling odbio novi ugovor Liverpoola od 70k sedmično. :facepalm:
Jbg malo para, a najbolji je igrac.... United mu može dati hladno 120 - 150 k ... :D
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

Dalabu
Kontakt:

Post Postao/la Dalabu » 11 dec 2014, 14:01

EPL je napisao/la:
EDO299 je napisao/la:Raheem Sterling odbio novi ugovor Liverpoola od 70k sedmično. :facepalm:
Jbg malo para, a najbolji je igrac.... United mu može dati hladno 120 - 150 k ... :D
Ne bi on kod vas imao mjesta ipak ste vi najjaci na svijetu :urnebes: :urnebes:
HORDE ZLA SARAJEVO 1987

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 11 dec 2014, 14:22

Dalabu je napisao/la: Ne bi on kod vas imao mjesta ipak ste vi najjaci na svijetu :urnebes: :urnebes:
Bravo momcino, napokon jedna pametna i od tebe.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 11 dec 2014, 14:31

fera je napisao/la:ako ima igdje ovakvog naroda ubij me... oni otelo m.u.s.g. baykopites i jos neki su iz sve ove price skontali da mi pisemo kako je zabranjeno mijenjati misljenja. mene zanima jel stvarno to ne mozete skontati ili onako u inat da kontrirate izvucete neki zakljucak koji nema veze sa pricom koja se vodila.

Pa Henderson potencira neku pricu da smo mi svi bili za Rodgersa jer je dobivao no bili smo glupi da ne vidimo da on nema pojma i na osnovu toga mi ga i danas moramo podrzavati jer ne smijemo da promjenimo misljenje na osnovu novih stvari.

Ja sam podrzavao Rodgersa kad je dosao, podrzavao sam ga prosle sezone i ove sezone dok mu je ekipa jos licila na nesto i par tekmi kasnije jer znam da svakoj ekipi dodje crni period no ovo vec traje predugo i ne vidim da Rodgers ima dovoljno iskustva da izvuce ekipu iz ove faze.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 11 dec 2014, 15:31

Od ovih malo ozbiljnih reds navijaca na ovom pdfu ako ih ima da mi neko kaze sta ocekujte abd u nedelju od derbija ipak dolaze crveni djavoli? :mrgreen:
04.10.2009 !!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.