jest, pada sve u vodu, al vi trenutno ne mozete gosku parirati, a kamoli nama, tako da se tu sva prica zavrsavaSarajlijc@ je napisao/la:Vidjet cemo vas Dimitrijevici. Derbi je derbi tu sve pada u voduspielführer_21 je napisao/la:Nismo ovako razbili ni Rudara, ni Slobodu, ni Zvijezdu, kao danas Veleža u Mostaru. Ali eto, nekom ludom srećom oni zabiše gol. Sad je sigurno da smo prvaci, kraj priče! Eh, sad se postavlja pitanje da li odmoriti igrače za derbi sa Sarajevom (jer ipak je to derbi, a možda i zadnji jerbo je umjetna tvorevina u fazi raspada) ili odmah protiv Slavije ovjeriti titulu, pa odmarati igrače za finale kupa?
PS: highlight sezone je današnji gol Veleža, slave ljudi (tačnije hercegovci) kao da su osvojili LP!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Za zivot cijeli!
Te su im utakmice ionako bez rezultatskog značaja. Naročito ona sutrašnja. Kada budemo igrali protiv Sarajeva, igraće se samo radi prestiža (mi titulu, nadam se ovjerili, a oni bez licence). Zbog toga treba odmarati neke igrače za najvažniju utakmicu sezone u finalu KUPa.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ma slavija se moze uzeti i sa drugom postavom, dok ce sarajevo imati sutra sa zrinjskim i u srijedu sa olimpicom dvije teske utakmice, znaci sto se toga tice mi smo u prednosti, ukoliko se budu odmarali neki igraci sad u srijedu, a i Boga mi smo kvalitetniji, sarajevo nije velezu u msotaru osutalo u okvir gola, dok smo mi dali 2 i jos promasili sijaset prilika, sve u svemu favoriti smo u derbiju, ali favoriti ne pobjedjuju uvijek, samo laganospielführer_21 je napisao/la:Nismo ovako razbili ni Rudara, ni Slobodu, ni Zvijezdu, kao danas Veleža u Mostaru. Ali eto, nekom ludom srećom oni zabiše gol. Sad je sigurno da smo prvaci, kraj priče! Eh, sad se postavlja pitanje da li odmoriti igrače za derbi sa Sarajevom (jer ipak je to derbi, a možda i zadnji jerbo je umjetna tvorevina u fazi raspada) ili odmah protiv Slavije ovjeriti titulu, pa odmarati igrače za finale kupa?
PS: highlight sezone je današnji gol Veleža, slave ljudi (tačnije hercegovci) kao da su osvojili LP!
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
rizvanović predložio upravi sarajeva da odigraju 2 na želju ,da uzmu šta para za licencuSarajlijc@ je napisao/la:Vidjet cemo vas Dimitrijevici. Derbi je derbi tu sve pada u voduspielführer_21 je napisao/la:Nismo ovako razbili ni Rudara, ni Slobodu, ni Zvijezdu, kao danas Veleža u Mostaru. Ali eto, nekom ludom srećom oni zabiše gol. Sad je sigurno da smo prvaci, kraj priče! Eh, sad se postavlja pitanje da li odmoriti igrače za derbi sa Sarajevom (jer ipak je to derbi, a možda i zadnji jerbo je umjetna tvorevina u fazi raspada) ili odmah protiv Slavije ovjeriti titulu, pa odmarati igrače za finale kupa?
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Derbi je derbi zeljo dobija 2 razlikeSarajlijc@ je napisao/la:Vidjet cemo vas Dimitrijevici. Derbi je derbi tu sve pada u voduspielführer_21 je napisao/la:Nismo ovako razbili ni Rudara, ni Slobodu, ni Zvijezdu, kao danas Veleža u Mostaru. Ali eto, nekom ludom srećom oni zabiše gol. Sad je sigurno da smo prvaci, kraj priče! Eh, sad se postavlja pitanje da li odmoriti igrače za derbi sa Sarajevom (jer ipak je to derbi, a možda i zadnji jerbo je umjetna tvorevina u fazi raspada) ili odmah protiv Slavije ovjeriti titulu, pa odmarati igrače za finale kupa?

Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
- Cincinnatus
- Kontakt:
Joj kakav dan.
Zeljo + Chelsea forever
Zeljo + Chelsea forever

"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
neposteno, al hajCincinnatus je napisao/la:Joj kakav dan.
Zeljo + Chelsea forever

Za zivot cijeli!
- Cincinnatus
- Kontakt:
Danas napravio pa ko hoce, nek koristi

"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Sutra nam je rođendan najvećoj legendi kluba.U zadnje vrijeme popularan pod raznim nadimcima,Babo,Lopov,Šlagirani....IVICA OSIM!
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Amar ozbiljno razmišlja da poslije slavije ide sa jednom ekipom u međugorje a da dino ostane sa drugom na derbiju ,pa da se poslije derbija nađu kod gojka na večeri
da je trener Demir Hotić možda bi ti neko i povjerovo, ali poznavajući Amara i znajući koliki je to ters, na groblju izlazimo u najjačem sastavu i hladno uzimamo kiticenidi je napisao/la:Amar ozbiljno razmišlja da poslije slavije ide sa jednom ekipom u međugorje a da dino ostane sa drugom na derbiju ,pa da se poslije derbija nađu kod gojka na večeri

DRUG NEBI TI PUNCA
Igramo sve tri utakmice sa najačom postavom, s tim da se vraćaju Nyema i Vernes, a možda zaigra i Bekrić. Ako povedemo na vrijeme imaju izmjene. Znači hvala Bogu pa imamo izbora imamo prostora i dupla nam se smiješi 

Zadnja izmjena: pinki, dana/u 05 maj 2012, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
Kako li ce nam pitari cestitati titulu u subotu?
Da li ce biti,
...hajde,hajde, teska srca ali cestitaj...
Ili ce hinjski presutiti i skrenuti temu na navijanje, sudije, Komitet, ligu petice, djetelinu sa cetiri lista i sl.
Ja cu ovaj mjesec biti u minusu jer castim redom nakon titule.
Moji jarani pitari svakako su dobrodosli, nakon sto cestitaju.
Znam da gorcu pivu u zivotu nece popiti, al jbg dok se ne poprave... nek uzmu odmah vlahov on je onako gorak sam od sebe.. I to ne jedan, vec DUPLU MAJSTORE.
Malo sale, al eto dabogda oni zavrsili drugi i dobili licencu pa da im pice bolje ide, da i oni koju turu okrenu.
A na derbiju? Pa zna se, neka pobjedi Zeljo, hocu reci neka pobjeti bolji.
Da li ce biti,
...hajde,hajde, teska srca ali cestitaj...
Ili ce hinjski presutiti i skrenuti temu na navijanje, sudije, Komitet, ligu petice, djetelinu sa cetiri lista i sl.
Ja cu ovaj mjesec biti u minusu jer castim redom nakon titule.
Moji jarani pitari svakako su dobrodosli, nakon sto cestitaju.
Znam da gorcu pivu u zivotu nece popiti, al jbg dok se ne poprave... nek uzmu odmah vlahov on je onako gorak sam od sebe.. I to ne jedan, vec DUPLU MAJSTORE.
Malo sale, al eto dabogda oni zavrsili drugi i dobili licencu pa da im pice bolje ide, da i oni koju turu okrenu.
A na derbiju? Pa zna se, neka pobjedi Zeljo, hocu reci neka pobjeti bolji.

šala mala ,nema potrebe da odmara igrače samo se treba paziti crvenih kartona.Nyema ,bekrić ,selimović su danas odmarali ,kvesić protiv goška .Možda protiv slavije odmoriti zebu zbog duplih kartona i svraku ,umjesto vasilića kerlu i to je to .bagrcavi je napisao/la:da je trener Demir Hotić možda bi ti neko i povjerovo, ali poznavajući Amara i znajući koliki je to ters, na groblju izlazimo u najjačem sastavu i hladno uzimamo kiticenidi je napisao/la:Amar ozbiljno razmišlja da poslije slavije ide sa jednom ekipom u međugorje a da dino ostane sa drugom na derbiju ,pa da se poslije derbija nađu kod gojka na večeri
Nemojte majke vam toga,hladno uzimamo ovog ili onog.Ako vec imate priliku konacno gledati veliku i ozbiljnu ekipu,koja dominira,onda se ozbiljno i ponasajte.Nemojte tih malogradjanskih stavova i furki.Izgledamo bezveze ko Blekicevci,koji se dignu zbog 2 pobijede,pa isfuraju i ispusu kao zadnji papci.Ponosan sam na Zelju,jer se nismo furali,dobicemo Slobodu,dobicemo Zvijezdu,Veleza i slicno.Nego smo se koncentrisali na maximalno zalaganje i pristup,na kvalitetan rad i onda je logicno bilo da to urodi plodom ,da gledamo dominaciju totalnu ,da imam takvu sigurnost u svoj tim,da ne moram sam sebe ubjedjivati i uzdizati.Kakav pristup igri,tolika ozbiljnost,nema kalkulacija,to je nacin stvaranja jakog kluba.Ako se pocnemo furati i mi i igraci,brzo se ce ovo ispuhati.Zato volim Amara,sto sutra da dobije 5-0 Sarajevo,on se nece dici u nebesa,cvrsto stoji na nogama.jer zna da cim malo losije krene,da ce biti prozivki.Vodii se covjek onom starom,u porazu se ne ponizi ,a u pobjedi ne uzdigni.Danas sam uzivao u lijepoj igri,uzivao sam slusajuci Mostarce kako od nemoci psuju,ujedaju,nazivaju lopovima,pa na kraju dodju i kazu zasluzeno svaka cast.Ljudi ba izvedemo danas sastav,kojem fali 5 ili 6 igraca i plus dominiramo.Drago mi je vidjeti sto je Amar od kloceva napravio ozbiljne igrace.Zola ,Jamak,Ramic,Svraka,igraju i neosjeti se da nema Nyeme,Beslije,Smajica,Selimovica,Bekrica...Uzivajmo i ne zamarajmo se drugim.Dojimamo se ozbiljnim toliko da smo mogli dobiti 2 ili 3 licence, pa smo mogli i prodati nekim,kojim treba.Ovo sam morao malo ...
Sto se derbija tice,ja nikad u svom zivotu ne bi podcijenio Sarajevo,iz postovanja,jer kad bi to uradio onda mi to ne bi bio derbi,ne bi mi bilo drazi.
Godine su pokazale,da se tu nikad ne zna i da treba biti oprezan i sretan i kvalitetan.Na krajuti opet to mozda nece biti dovoljno.Sjetite se finala 98,realno su nas ubili ,zgazili,ali meni je ta pobjeda najdraza i vazda cu ih **** zbog toga,i vazda ce ih to najvise boljeti.
Amare dolazim ti u Tuborg da ti nesto uzmem da se zahvalim za ovu dominaciju.
Sto se derbija tice,ja nikad u svom zivotu ne bi podcijenio Sarajevo,iz postovanja,jer kad bi to uradio onda mi to ne bi bio derbi,ne bi mi bilo drazi.
Godine su pokazale,da se tu nikad ne zna i da treba biti oprezan i sretan i kvalitetan.Na krajuti opet to mozda nece biti dovoljno.Sjetite se finala 98,realno su nas ubili ,zgazili,ali meni je ta pobjeda najdraza i vazda cu ih **** zbog toga,i vazda ce ih to najvise boljeti.
Amare dolazim ti u Tuborg da ti nesto uzmem da se zahvalim za ovu dominaciju.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
-
- Kontakt:
Ostale su jo dvije bitne tekme derbi i revans finale kupa,ako ove dvije dobijemo MI fakat nismo normalni 

- inacefindecko
- Kontakt:
kako bih volio da dobijemo ovaj derbi pa da začepimo usta svim napaćenim koji svoj bol tješe pričama o zakidanju u glavnim utakmicama i namještanju komiteta Želji, a od toga nisu pogledali 2 utakmice Želje.
fala Ismaru 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Ismare što smanji onog ljigavca kako se dere kad je Velež dao gol ? Jao ne mogu da vjerujem, pa ovo je DNO DNA ! Igooreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kre te enu !!!mokhe je napisao/la:fala Ismaru
[youtube][/youtube]
Osim - drugo ime za Želju !
Ismare stavi najznacajniji dio prijenosa kada Kristic govori da se nada da se nece produziti mnogo, da ne remeti programsku shemu.
Hahahaha
jak je
pa Dnevnik na BHT1 se pomjera zbog Zelje, a MojaTV nema programsku shemu, i ima da prenosis dok se boje ne istope.
Hahahahaha
Hahahaha
jak je
pa Dnevnik na BHT1 se pomjera zbog Zelje, a MojaTV nema programsku shemu, i ima da prenosis dok se boje ne istope.
Hahahahaha
SAMI PROTIV SVIH!
(iznad svih)

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...