FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sto rece Marjan,ipak je Sarajevo ekipa koja od svih klubova u BiH , najvise pita u Evropi. 

Na onakvom prenosu utakmice,sa kocenjem i kerefekama bi realno i finale SP izgledalo lose i bezveze,al realno
Ponos jedan veliki
pa protiv Grka sta bog da...bravo momci 

Ponos jedan veliki

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ofanzivno to izgleda dostaa dobro, i na Kosevu je bilo i danas.Fin protok lopte kroz sredinu, lopta dosta lagano dolazi do krila koji to fino iskombiniju sa bekovima ali zavrsnica je nesto losija, ubacaji, zadnji pas da se izbaci igrac 1 na 1 (ala drugi go u Zenici u finalu kupa)...toga nam više treba.
Defanziva je malo zakazala, tj Puzigaca i Dupovac ali sta je tu je.Idemo dalje, popravljace se to vremenom.

Defanziva je malo zakazala, tj Puzigaca i Dupovac ali sta je tu je.Idemo dalje, popravljace se to vremenom.

Nije moglo bolje..cak i crveni Dzemici je dobra stvar 
Protiv grka sad sigurno od pocetka Sirijac...prava utakmica da vidimo koliko vrijed..a nadamse mnogo i da ce biti prevaka na nasoj strani..i mozda drugi makedonac na stopera umjesto Tatka..al neka Uscuplic o tome odluci.
Svaka cast momci..jedni smo BH tim u 3.pretkolu!!!

Protiv grka sad sigurno od pocetka Sirijac...prava utakmica da vidimo koliko vrijed..a nadamse mnogo i da ce biti prevaka na nasoj strani..i mozda drugi makedonac na stopera umjesto Tatka..al neka Uscuplic o tome odluci.
Svaka cast momci..jedni smo BH tim u 3.pretkolu!!!
- franklampard8
- Kontakt:
Papaj, papaj testise mališadiplomatija je napisao/la:Stvarno sam se uplašio da bi vi ove godine mogli uzeti titulu, ali nakon ove današnje predstave mi je puno lakše, katastrofa od ekipe, igre i uloženih miliona..

1946
bravo za momke, presretan sam... moze ovo i bolje al necu da bezveze laprdam... Idemo sad aBD u Grcku, pa se nadigravat, pa ko koga za*ebe... Bravo za Bicuuu, vidi se u busu ko je vodja navijanja, hvala Velezu za Okica... sve u svemuu Saraj'vo ide dalje !!
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Atromitos je prosle godine zavrsio kao cetvrti sa istim brojem bodova kao i jedan Panatenaikos i sa 3 boda manje od drugoplasiranog Paoka...

Takodjer su doveli sada Tatosa iz Olimpijakosa ,veznjaka koji vrijedi preko milijon eura,kao i lijevog beka Panionisa dok im nijedan bitan igrac nije otisao..odlicna ekipa znaci..

Takodjer su doveli sada Tatosa iz Olimpijakosa ,veznjaka koji vrijedi preko milijon eura,kao i lijevog beka Panionisa dok im nijedan bitan igrac nije otisao..odlicna ekipa znaci..
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 24 jul 2014, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Favoriti su, pa šta?mma_hz je napisao/la:Atromitos je prosle godine zavrsio kao cetvrti sa istim brojem bodova kao i jedan Panatenaikos i sa 3 boda manje od drugoplasiranog Paoka...![]()

Sarajevo 40% - Atromitos 60% sanse za prolaz dalje. Sve je otvorenomma_hz je napisao/la:Atromitos je prosle godine zavrsio kao cetvrti sa istim brojem bodova kao i jedan Panatenaikos i sa 3 boda manje od drugoplasiranog Paoka...![]()

Sto se tice prvenstva Sarajevo moze izvesti i kombinovani sastav, da se malo pojedini igraci odmore.
-
- Kontakt:
Kad se samo sjetim da smo samo prije nekoliko god svršavali više na lovu nego na prolaz. Evo većeras svi slavimo prolaz a rijetki i da spomenu OSVOJENIH 140 000 EURA.
A neko bi kosmičke orgazme imao na ovu lovu.
Ma sica..pihh...fcsforever je napisao/la:Kad se samo sjetim da smo samo prije nekoliko god svršavali više na lovu nego na prolaz. Evo većeras svi slavimo prolaz a rijetki i da spomenu OSVOJENIH 140 000 EURA.
Ma samo pozitivno,vise nemamo sta izgubiti...ako ispadnemo nikom nista..a ako prodjemo...
LUDILOOOOOOO

FK SARAJEVO.
jedini bh. predstavnik u 3. pretkolu, fino, fino 

Ja cekam ramu da nam jednu detaljnu analizu ovih grka baci onako ko sto je i norvezane izanalizirao cini mi se bolje od naseg skauta, nadam se da mi skaut nece zamjeriti. 
P.S. Jest ga Milos zavalio, svaka mu cast.

P.S. Jest ga Milos zavalio, svaka mu cast.

hodža je napisao/la:![]()

Jedini razlog zasto prvu utakmicu nismo uzeli i ovo sve rijesili vec u prvoj tekmi,to je bila igra Stojceva koji je podbacio u potpunosti prvi mec...jednostavno igrac koji kvalitetom mora da povuce cijelu ekipu,i kad neide on mora biti taj koji ce nekim individualnim potezom da prelomi i tako i podigne ekipu,to je danas doslo na svoje,realno iz nicega daje gol ,neku nabijeno loptu na centru uzima,ostalo je prica za sebe
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
znači Džeme nema ali ima zato BiH "Jaser Arafat". Isto tako, Protić umjesto Puzija.
AJVAR SE UPRŽIO..zar ne...!!!!!!!
AJVAR SE UPRŽIO..zar ne...!!!!!!!
nisu grci nista posebno,imaju papadopulosa koji im je najbolji igrac i strijelac i nekog talijana ostalo taraba vjerujte mi
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Zar on nije otisao ??FCUM je napisao/la:nisu grci nista posebno,imaju papadopulosa koji im je najbolji igrac i strijelac i nekog talijana ostalo taraba vjerujte mi
Ti si opet šampion !
ma papadopulosa 50 miliona u grčkoj, mora u svakoj ekipi i u svakom sportu biti barem jedan

FORZA MARŠAL !!!
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Direktorcic, Hajdeee, iliyaa8, johntravolta123, Mahalac7, Pena, riki46, Zeko87 i 100 gostiju.