hahaSamoZeljo je napisao/la:Niste sami a ni jedini engleski klub koji je Basel naprasio. (ako vam je kakva utjeha)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
hahaSamoZeljo je napisao/la:Niste sami a ni jedini engleski klub koji je Basel naprasio. (ako vam je kakva utjeha)
Dobro drug, ali to ne mora znaciti da smo mi nesto manji navijaci od tebe, a jel tebi Henderson igracina jel? Jel ti se svidja kako Rodgers vodi ekipu i kakve transfere pravi, i za sta pare daje? Ako ti sve ovo odgovara, onda je realna pretpostavka da ti uopste ne zelis dobro Liverpoolu, odnosno u prevodu i ne navijas za istiHendo je napisao/la:Kako su iznenada ovi sa novim nickovima i tek registrovani protiv Hendersona.I svi su za smjenu bibliotekara.
A šta ćeš Fera moj, pljuvali tebe, Rizu takav ti je naš narod. Pljuvali su Rizu prošle godine kada je govorio protiv Rodgersa, a sada su isti ti također protiv Rodgersa, a pojedini fanovi Rodgersa su napustili forum ili nisu aktivnifera je napisao/la:zato sad nema 90% tih pljuvaca ili su tu pod novim imenom. kod nas ljudi ne znaju cijeniti ni privrzenost klubu ni to sto si legenda. nek je rodgers dobar... dalglish je donio trofej klubu nakon dugo godina a rodgers je izborio ligu prvaka da bi se u istoj naredne godine propisno osramotio i bice cudo ako je uspije opet osvojiti i covjek ima nevjerovatnu srecu sto je jos uvijek na klupi liverpoola jer vec vise od pola godine nema pojma sta radi i sve je konce pogubio i unazadio ekipu uveliko svojim pojacanjima.Carlo je napisao/la:Ma ja, raja pljuvala Kennyja i pored osvojenog trofeja u toj sezoni + finale FA cupa, čak i nakon njegovog odlaska bio je dodatno popljuvan. Istina je da je sadašnja situacija čak i gora. Potrošene ogromne pare, ni blizu koliko je Kenny potrošio, a kupio je Suareza čija je prodaja nulirana njegove promašaje obzirom da smo dobili mnogo keša. Zato sada dovesti Carru koji nema dlake na jeziku i koji ako Bog da može isvesti klub na pravi put.Zodiac je napisao/la:Rodgers nek´ utovari ove svoje panjeva i zajedno s njima prva,druga,treca i tjeraj ...kad se samo sjetim da su neki pljuvali Kinga radi ovog ublehasa i bezmudonje.
Basel zasluzeno ide dalje,za LFC je i bolje ovako jer bi usijedila blamaza u sljedecoj rundi,ovako se okrenuti PL uz povratak Stua i Maria pokusati ufatiti 4 mjesto.
YNWA
evo koliko su i mene pojedinci napadali jos od kraja prosle sezone kao ne valja mi ni jedno pojacanje... sirim pesimizam, zagovaram otkaz rodgersu evo sad kad smo skoro na pola sezone vecina ljudi na ovoj temi pise sve to.. pesimizam na sve strane o pojacanjima niko nema lijepu rijec a o rodgersu da ne govorim. za one koijma smeta sto ja ovo pisem e pa da su oni ljetos bili tolerantniji i malo manje napadali ne bi ni ja sad ovo pisao.
e bravo, mene vec jako dugi niz godina nervira ova politika liverpoolaEvil Genius II je napisao/la: sto se tice liverpoola, onda kada prestanu davati masne novce na one season wondere mozemo ocekivati bolje dane, do tad
Niko ništa nije rekao za podržavanje, podržavaj ti njega nikome ne smeta. Ja sam njega kritikovao prvu sezonu u kojoj smo očajni bili čak i gori nego kada je Kenny bio tu.moj uzor-S.G je napisao/la:Halo Carlo, Rizo pa jeste li vi svjesni kakve gluposti i nebuloze pisete ?
Cuj podrzavat Rodgersa !? Pa logicno da sam ga podrzavao prosle sezone kada smo igrali odlicno, kada smo bili nadomak titule.
I sta sad, igramo lose, igramo ocajno i naravno da ga vise ne podrzavam.
Znaci, ako sada Liverpul igra lose ja i dalje moram podrzavat Rodgersa zato sto je to prije bio slucaj !? Ne mogu da vjerujem sta pisete, al fakat.
Izuzetno napadački ograničen igrač ali igrač koji,kada ima punu slobodu na sredini,može biti izuzetno koristansuarez000000 je napisao/la:Davno sam rekao da je henderson smijesan igrac pa on ne zna loptu primiti, a ovdje me neki napadose zbog te izjave
Moze prijatelju biti koristan ekipi poput Hulla, ili Leicestera, ili WBA, ali on ne moze prismrdit klubu kao sto je Liverpool, a frajer igra u prvoj, cak je i zamjenik kapitena, fujrambo16 je napisao/la:Izuzetno napadački ograničen igrač ali igrač koji,kada ima punu slobodu na sredini,može biti izuzetno koristansuarez000000 je napisao/la:Davno sam rekao da je henderson smijesan igrac pa on ne zna loptu primiti, a ovdje me neki napadose zbog te izjave
Zabranjena je promjena misljenja.moj uzor-S.G je napisao/la:Halo Carlo, Rizo pa jeste li vi svjesni kakve gluposti i nebuloze pisete ?
Cuj podrzavat Rodgersa !? Pa logicno da sam ga podrzavao prosle sezone kada smo igrali odlicno, kada smo bili nadomak titule.
I sta sad, igramo lose, igramo ocajno i naravno da ga vise ne podrzavam.
Znaci, ako sada Liverpul igra lose ja i dalje moram podrzavat Rodgersa zato sto je to prije bio slucaj !? Ne mogu da vjerujem sta pisete, al fakat.
Pa onda nikoga nije trebao dovoditi ako će dovoditi osrednje igrače za mnogo velike pare.Sage je napisao/la:Fakat ste ograniceni... mislite da nije volio Brendan Cavanija il Sancheza,Costu? Nece vlasnici da daju velike plate igracima. Uzeli su Liverpool dugorocno, tek o stadionu razmisljaju, prioritet im je Amerika i nebulozni sportovi pa tek ovo. Tako da samo bez razloga jedete jetru sami sebi i drugima.
Mozda je bilo daj sta das... ne branim ga, samo uvijek sam podrzavo svakog vezanog za LFC, samo mislim da nije 100% do njega. Nije kriv za crveni sinoc,recimo. Mrzi me sad neko novi dodje pa prodaji pa kupuj a ne vjerujem da ce dati vlasnici 150-200 miliona. I ako dadnu opet ne daju za plate. I opet nanovo.Carlo je napisao/la:Pa onda nikoga nije trebao dovoditi ako će dovoditi osrednje igrače za mnogo velike pare.Sage je napisao/la:Fakat ste ograniceni... mislite da nije volio Brendan Cavanija il Sancheza,Costu? Nece vlasnici da daju velike plate igracima. Uzeli su Liverpool dugorocno, tek o stadionu razmisljaju, prioritet im je Amerika i nebulozni sportovi pa tek ovo. Tako da samo bez razloga jedete jetru sami sebi i drugima.
Ali je kriv za odlazak Aggera,a pare od Lovrena je mogao dati za Cavanijevu platu,a od novca koji je dao za Balotelija i lallanu mogao je dovesti Cavanija ili nekog slicnog njemu(WC napadaca)Sage je napisao/la:Mozda je bilo daj sta das... ne branim ga, samo uvijek sam podrzavo svakog vezanog za LFC, samo mislim da nije 100% do njega. Nije kriv za crveni sinoc,recimo. Mrzi me sad neko novi dodje pa prodaji pa kupuj a ne vjerujem da ce dati vlasnici 150-200 miliona. I ako dadnu opet ne daju za plate. I opet nanovo.Carlo je napisao/la:Pa onda nikoga nije trebao dovoditi ako će dovoditi osrednje igrače za mnogo velike pare.Sage je napisao/la:Fakat ste ograniceni... mislite da nije volio Brendan Cavanija il Sancheza,Costu? Nece vlasnici da daju velike plate igracima. Uzeli su Liverpool dugorocno, tek o stadionu razmisljaju, prioritet im je Amerika i nebulozni sportovi pa tek ovo. Tako da samo bez razloga jedete jetru sami sebi i drugima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.