Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

sekretar
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la sekretar » 09 dec 2014, 22:50

Glupan mislio da je ovaj Siptar,a frajer Iracanin. :D

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 09 dec 2014, 22:51

Sramota

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 09 dec 2014, 22:53

invincible1921 je napisao/la:fino prosle godine kazem jaranu smijesna ste ekipa posrecilo vam se odigrali svi igraci sezone zivota jos imali suareza ako sad ne osovojite necete nikad. On odgovori da se kladimo u 10 da cete bit medju 2 u ligi ja reko haj u 20 da necete medju 3 i eo juce mi dao pare :D

bezu uvrede, al vi i roma...dvije najnapuhanije i zbog toga najsmjesnije ekipe trenutno na starom kontinentu
Ti si kralju poremećen..
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 09 dec 2014, 22:54

Marcus je napisao/la:Steven Gerrard asked if Liverpool deserved more. 'No,' he says. 'We haven't been good enough' Honest. True.
Bas sad gledam i kontam, Rodgers je svoje odradio.
Ovo sto Gerrard ovako otvoreno prica je i vise nego znak da se nesto mora mijenjati.
Direktno i indirektno ukazao na to. Kad otvoreno kaze da u ovakoj grupi sa Ludogoretzom i Baselom Liverpool nije zasluzio vise i opravdano ispao.. Poruka je jasna. Rodgers je bivsi.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 09 dec 2014, 23:00

Marcus je napisao/la:Steven Gerrard asked if Liverpool deserved more. 'No,' he says. 'We haven't been good enough' Honest. True.

Samo što će Brendan izjaviti da nismo dobili zbog Lazarovog crvenog a istina je da smo ispali zbog njega i one kukavičke taktike, moraš pobjediti a ti igraš s 4 veznjaka od kojih dvojica idu po krilima, jednim pravim krilom i Lambertom kao jedinim napadačom, Carra dolazi!
Stevie je ljudina :thumbup:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 09 dec 2014, 23:01

Valja cekati jos par godina na LP,steta.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 09 dec 2014, 23:01

gaston je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:fino prosle godine kazem jaranu smijesna ste ekipa posrecilo vam se odigrali svi igraci sezone zivota jos imali suareza ako sad ne osovojite necete nikad. On odgovori da se kladimo u 10 da cete bit medju 2 u ligi ja reko haj u 20 da necete medju 3 i eo juce mi dao pare :D

bezu uvrede, al vi i roma...dvije najnapuhanije i zbog toga najsmjesnije ekipe trenutno na starom kontinentu
Ti si kralju poremećen..
ja poremecen ? znaci ruku dajem da bi i ti hladno na kraju prosle sezone pristo na ovu oplkadu cak i da si znao da ce otic suarez ;)
=\_1921_/=

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 09 dec 2014, 23:01

slika

Izvinjavam ti se ljudino u ime Rodgersa što igraš s panjevima :cry:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Dalabu
Kontakt:

Post Postao/la Dalabu » 09 dec 2014, 23:03

Brendane molim te ko Boga, budi gospodin covjek i ostani mi u dobrom sjecanju time sto ces sam napustiti klupu, i molim te povedi sa sobom nevidjene panjeve u svjetskom i evropskom fudbalu poput, Lucasa, Hendersona, Allena, Johnsona itd...budi gospodin i postovacu te makar kao covjeka ako ne kao trenera... :facepalm: :sick:
Pa zar je moguce da ovi panjevi igraju u jednom LIVERPOOLU? Ne mogu da vjerujem da nose ovaj crveni dres na sebi, pa ovi ljudi nemaju veze o fudbalu a igraju nam u prvih 11, pa oni u ovom Baselu ne bi imali mjesta u prvih 11 yebote hljeb rezani!!! :facepalm:
I yebem ti vise povrede nek idu svi u **** sto su povrijedjeni ko picke yebo ih bog malo ko takne ono se povrijedi pa idite igrajte golf :sick: ne vjerujem kakve panjine uzimaju milione, kud sam presto trenirat bio bi Ronaldo za njih idioti kretenski! :puke:
HORDE ZLA SARAJEVO 1987

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 09 dec 2014, 23:04

invincible1921 je napisao/la:
gaston je napisao/la:

Ti si kralju poremećen..
ja poremecen ? znaci ruku dajem da bi i ti hladno na kraju prosle sezone pristo na ovu oplkadu cak i da si znao da ce otic suarez ;)
Boldirano procitaj, nije nuklearna fizika..
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 dec 2014, 23:08

Mislim logicno je da ce nakon ovih rezultata najvise stradati manager, ali realno najvise za ovo trenutno je kriva transfer politika. Znaci neko iznad manager ja vise zezno stvar i to radi unazad koliko godina.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 09 dec 2014, 23:08

pa brate ako nemas tim (ko sto ga nema ni roma ) a pricas da ga imas jer ti se posrecilo jedne sezone i onda u zabludi ocekujes da taj "kvalitetni" tim nastavi sa dobrim igrama.... sta je to nego napuhanost
=\_1921_/=

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 09 dec 2014, 23:09

LiverpoolREDS je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:Utakmicu pratim prvo me obarate na kladari mislim nije to fino :mrgreen: , a sto se tice crvenog kartona nikad u zivotu nije bio znaci dotakao ga nije a on odglumio mangupski :nene:
Sto nisi igrao vise kornera na bazel kao ja, 5 kvota
A sto nisam pasa ja reko 1 borice se da prodju dalje kad ono hladan tus, ali nema veze sad lagano EL i tu se borite za titulu. :P
04.10.2009 !!

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 09 dec 2014, 23:12

@Zodiace jesi li se to vratio crvenom dresu.
Ovo je tuga za gledat,Brendane odstupi sam,mene bi bila sramote ovolike pare baciti na ovakve panjeve,bolje bi bilo da si kupio 10 metara drva a ostatak ostavio Henryu da moze soxe finansirati,Henry ne dopusti mu da nas jos osramoti protiv Uniteda

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 09 dec 2014, 23:13

tuzlak1987 je napisao/la:Mislim logicno je da ce nakon ovih rezultata najvise stradati manager, ali realno najvise za ovo trenutno je kriva transfer politika. Znaci neko iznad manager ja vise zezno stvar i to radi unazad koliko godina.
Manager je vodio glavnu riječ kada je šopingovanje u pitanju.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 09 dec 2014, 23:15

Ma tu sam uvijek ,pratim desavanja al´ ne da mi se da pisem,nekad´ ovako uletim :) .

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 09 dec 2014, 23:18

Carlo je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Mislim logicno je da ce nakon ovih rezultata najvise stradati manager, ali realno najvise za ovo trenutno je kriva transfer politika. Znaci neko iznad manager ja vise zezno stvar i to radi unazad koliko godina.
Manager je vodio glavnu riječ kada je šopingovanje u pitanju.
A upravu je i tuzlak, transfer politikama je smiješna godinama, Woy, KK i Rodgers svi su bili veoma loši što se transfera tiče, nije moguće da je bilo samo do njih.Sjećam se da sam kritikovao Kinga kad je griješio u transferima, sad me stid jer se vratilo dvostruko gore :oops:
Naravno, to ne umanjuje činjenicu da je Rodgers apsolutna neznalica kad treba dovesti pravog igrača, jednostavno nema osjećaja.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 09 dec 2014, 23:21

Na sta spade ovaj klub,,,,pare od Suareza,,,,bacili u kantu za smece,,,transfer politika je bolja u WBA-u, :D

JFH9
Kontakt:

Post Postao/la JFH9 » 09 dec 2014, 23:23

invincible1921 je napisao/la:pa brate ako nemas tim (ko sto ga nema ni roma ) a pricas da ga imas jer ti se posrecilo jedne sezone i onda u zabludi ocekujes da taj "kvalitetni" tim nastavi sa dobrim igrama.... sta je to nego napuhanost
Po čemu si ti zaključio da je Roma ove sezone napuhana?
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 09 dec 2014, 23:56

J A M I E C A R R A G H E R !

Ubleho nosi panjeve sa sobom, ima zimu da prezimiš koji su
At the end of the storm there's a golden sky..

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.