GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

SiamoNoi
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la SiamoNoi » 16 jun 2015, 16:10

Na današnji dan prije dvije godine napustio nas je Josip Kuže! Uspomene na njegov rad i ljubav prema Dinamu ostaju zauvijek u nama.

Joža počivaj u miru!
slika

[youtube][/youtube]
Najjača utakmica ikad.

Izbori :kafa:

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 18 jun 2015, 11:43

Talijanski mediji ovih dana pišu o interesu Milana za modroga dragulja Marka Pjacu. Navodno je Marko velika želja novog trenera Siniše Mihajlovića koji u njemu vidi 'novog Bobana'. Očekuje se da će direktor milanskog kluba ovih dana doći do Zagreba ne bi li dogovorio uvjete transfera, priča se kako je u igri astronomskih 12 milijuna eura.

Koliko god je ružno svaki put kad prodamo velikoga talenta, mislim da i nismo baš u situaciji postavljati uvjete. Pjaca je vjerojatno ovako nešto želio čitav život i mislim da Dinamo nema pravo raditi protivno njegovoj volji. Bilo bi dobro kad bismo bili u mogućnosti zadržati svoje mlade igrače kao što to rade bogatiji klubovi, ali odšteta od 12 milijuna je dostatna i sigurno se može naći solidna alternativa po dosta manjoj cijeni. Soudani i Junior su tu ionako, možda se i Rebića dovede tako da nemamo baš pravo kukati.
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 18 jun 2015, 11:55

Kakav Milan, nebi mu to bio korak naprijed u karijeri. Klub propada iz dana u dan. Stalno dovode neka pojacanja, a zavrse na sredini tablice. Treneri se smjenjuju cesce nego u Dinamu, srozali su do dna.

I mislim da Pjaca svakako moze otici za vise novaca od 12 milijuna eura. A to sto kazes da vjerojatno takvo nesto ceka cijeli zivot. On je jedan od rijetkih koji mi djeluje da mu se nigdje ne zuri i da bi uvijek mogao ostati jos sezonu-dvije u Dinamu. Nece nogomet pobjec, ima vremena, a nije ni da dobija kikiriki u Dinamu pa da ide van po lovu.

Nece ni Rebic igrati za manje pare od Pjace, a onda bolje Pjaci dat koji euro vise, zadrzat ga jos neko vrijeme i poslije unovcit. Jedini problem je Mamic kojem su muda manja od makovog zrna kad igrac proigra. Nema ni najmanje hrabrosti zadrzati ga, pustiti da se razvije i prodati za puno veci iznos. Dok pokaze nesto odmah ga proda, jer se boji da ce iducu sezonu odigrati lose. Zadrzi Badelja, Ademija i slicne iz razloga sto oni i nisu tolika klasa kao npr Kovacic, Pjaca i ostali. Da je on trgovac s mudima i da ima hrabrosti riskirat Dinamo bi do sad zaradio puno vise para od trasfera, a vjerujem da bi postigao i bolje rezultate.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 18 jun 2015, 13:17

Ne znam rođo, zadržao je Sammira pa smo vidjeli kako je to završilo, otišo rođo za kikiriki u Getafe, ni 3 milijuna (iako je doduše donio 2 lige prvaka svojim igrama). Treba bit pametan i dobro to odradit, nije Milan bez veze, eno neki neki biznismen uložio stotine milijuna dolara u njih prije koji tjedan, hoće 150 milijuna ovog ljeta potrošit, vratit Ibru, Boatenga,...Ja vjerujem da Maminjo (poznavajuć njega) može iskamčit za Pjacu možda i 15 milijuna u pregovorima, ali daleko od toga da je i 12 loše...ako se ozlijedi pa duga pauza onda ništa od para ili transfera tako da kockanje s tolkim parama sa (ipak) zamjenjivim igračem nije baš pametno, Rebića se sigurno za sitniš može dovest, ništa lošiji igrač, a i njega se za godinu-dvije može prodat za multimilijunski iznos, pa Cekici, Gojak, puno je tu alternativa...a i pitanje je koliko još može napredovati u Dinamu, treba mu jača konkurencija i natjecanja kao i Modriću svojedobno...ako se i dobiju veće pare, neće bit puno veća cifra nego je sada, rekao bih da mu je sada cijena na vrhuncu.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 jun 2015, 15:49

slika
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
http://www.zagreb.info/sport/nogomet/i- ... dravo/5339
Negativna atmosfera oko kluba uvjetovala je pojavi anemičnosti simpatizera Dinama, simbola Zagreba i ponosa Hrvatske. Stara je to priča koja se vuče godinama.

Samovolja pojedinca kojemu klub služi za privatan posao, nedostatak demokratičnosti prema svim članovima i transparentnih objava poslovanja kluba, zabranjivanje najvjernijim navijačima ulazak na stadion, prerana prodaja talentiranih igrača, smjena trenera, malverzacije oko trošenja velike količine novca iz gradske blagajne, uplitanje u politiku, temeljni su to razlozi koji su doveli do napuštanja iskrenih zaljubljenika Dinama i pojavu “čips publike”, iliti moderne publike bez kritičke svijesti…

Izbori :kafa:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 18 jun 2015, 17:23

spajk je napisao/la:Ne znam rođo, zadržao je Sammira pa smo vidjeli kako je to završilo, otišo rođo za kikiriki u Getafe, ni 3 milijuna (iako je doduše donio 2 lige prvaka svojim igrama). Treba bit pametan i dobro to odradit, nije Milan bez veze, eno neki neki biznismen uložio stotine milijuna dolara u njih prije koji tjedan, hoće 150 milijuna ovog ljeta potrošit, vratit Ibru, Boatenga,...Ja vjerujem da Maminjo (poznavajuć njega) može iskamčit za Pjacu možda i 15 milijuna u pregovorima, ali daleko od toga da je i 12 loše...ako se ozlijedi pa duga pauza onda ništa od para ili transfera tako da kockanje s tolkim parama sa (ipak) zamjenjivim igračem nije baš pametno, Rebića se sigurno za sitniš može dovest, ništa lošiji igrač, a i njega se za godinu-dvije može prodat za multimilijunski iznos, pa Cekici, Gojak, puno je tu alternativa...a i pitanje je koliko još može napredovati u Dinamu, treba mu jača konkurencija i natjecanja kao i Modriću svojedobno...ako se i dobiju veće pare, neće bit puno veća cifra nego je sada, rekao bih da mu je sada cijena na vrhuncu.
Nisam znao da im je dosao taj milijarder, al i dalje su daleko od kluba kakav trebaju biti. Dzabe im svi milijuni dok ih ne opravdaju.

Sto se tice Sammira, mislim da za njega nije ni bilo pravih ponuda. Da je itko ponudio deset milijuna dali bi ga odmah, ali nije. To i jest problem. Sammir odigra dvije dobre utakmice, skauti se navuku i onda deset podbaci i nitko ga nece. Jedan je od najboljih igraca Dinama u ovih deset godina, ali nikad nije imao kontinuitet kao Pjaca ovu sezonu i zato se nije ni mogao prodati. Mozda je i bilo ponuda od 6-7 milijuna, al Mamic je vise puta rekao da ce ga dati za 20. Al eto, donjeo je dvije LP, sta oces vise.

Pjacu treba drzati jos sezonu. Trenutno je najbolji igrac Dinama. Kakav Fernandes, kakav Soudani i pm, Pjaca je trenutno broj jedan. Prije mjesec sam rekao da vise ni u sta ne vjerujem, da necu ni pratit Europu, al je*eni mazohista sam i opet moram. Ako se Pjacu proda tesko mozemo ista ocekivati. Mora ga se zadrzati. Pa doci ce opet neki panj Wilson i kostat ce proljeca.

Ademi je takodjer igrac kojeg se ne smje prodati. Njemu prvom pripisujem zasluge zasto je Dinamo odigrao HNL bez poraza. Kad sve preplacene pi*ketine odaju ko prebijene kuje po terenu protiv Istre, Splita, Zadra i takvih, on je jedini trcao, borio se i grizao kao da je finale LP. Covjek je s pravom kapetan. Cak bi prije Pjacu dao nego njega.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 18 jun 2015, 22:01

Rekao bih da su najizgledniji za prodaju ove godine (od stožernih igrača) Pinto, Pjaca i Soudani. Ademija ne vjerujem da će se prodavat, ni ne ide mu se baš i ne piše se o nekom interesu, nemamo ni zamjenu za njega, za Fernandesa sumnjam da ima ikakvih upita trenutno, Henriquez je tek došao a vjerujem da će i Ćorića zadržati još sezonu ili dvije, imam dobre izvore u vezi njega. Pinto bi mogao ići čisto jer je doveden Matel na desnog beka (a poznavajući Mamiće, u Dinamu su rijetko dvojica igrača reprezentativnog kalibra na istoj poziciji). Pjaca je igrač sa možda i ponajvećim potencijalom, ali i sposobnošću da odmah od starta učini ekipu boljom, spreman je za nogomet na najvišoj razini, zato će i biti najtraženiji. Teško ćemo ga zadržat, unatoč svim nadanjima. Soudani ima 28 godina na jesen, i ovo će mu vjerojatno biti zadnja velika prilika za transfer u ligu petice. Još ako ne uđemo u Ligu prvaka, vjerujem da je tek tada sa sigurnošću bivši.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 18 jun 2015, 23:17

A prema izvorima bliskim Sarajevu, u redove istoimenog premierligaša mogao bi se vratiti tamošnji ljubimac publike Said Husejinović. Sajo bi tako nakon 2 i pol godine prožete ozljedama i suspenzijom od strane UEFA-e zbog potpisa za dva kluba na neslavan način napustio modro jato. Navodno čelnici Dinama ne bi pravili probleme Sarajlijama u vezi sa odštetom te bi se Said kao slobodan igrač vratio u redove bordo-crvenih.

Šteta, jer ovaj 27-godišnji veznjak je navješćivao o kakvom se talentu radi kad je tek došao u Dinamo, ali ozljede i druge nedaće su se ispriječile na putu da postane standardan modri prvotimac, zbog čega je odigrao tek 22 utakmice za plave bluze, upisavši pritom tri lijepa pogotka uz 4 asistencije. Neka mu je sretno u nastavku karijere!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 19 jun 2015, 00:14

Steta zbog Husejinovica, uvijek mi je bilo drago da u Dinamu ima 1-2 igraca iz BiH, al covjek nije imao srece iako je znao odigrati fenomenalno. Dinamu u ovakvom stanju ne treba, sretno mu u Sarajevu. Nadam se da ce im pomoci u Europi i obezbjedit transfer vani da si osigura starost.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 jun 2015, 01:00

Govore ovdje da ga Mamic nece pustiti i da ozbiljno racuna na njega jer ako je tacno povrijedila su vam se 2 napadaca..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 19 jun 2015, 10:01

Htjeli su ga već zimus dati na posudbu tako da sumnjam u tu konstataciju da ga se želi zadržati. Trenutno su od ofenzivaca ispred njega Pjaca, Henriquez, Hodžić, Ćorić, Soudani, Fernandes, Radonjić, Antolić, možda i Cekici i Gojak. Ne vjerujem da će mu pravit probleme, Radonjić i Antolić nisu ozbiljnije ozlijeđeni.

Reds96
Kontakt:

Post Postao/la Reds96 » 20 jun 2015, 16:00

Ne mogu nigdje pronaći koliko će otrpilike potrajat ova ozljeda Radonjića, ako netko možda zna bio bih mu zahvalan. :)
YNWA
Dinamo Zagreb

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 20 jun 2015, 16:11

Od bitnijih stvari treba reći kako je Angelo Henriquez sinoć odigrao odličnih 45 minuta ušavši s klupe za Čile u pobjedi od 5-0 nad Bolivijom u trećem kolu Copa Americe i upisavši pritom 2 asistencije, čime su Čileanci osigurali prvo mjesto u skupini turnira koji se igra u njihovoj državi.

Kako je 'sezona kiselih krastavaca' u punom jeku, vrlo malo informacija dolazi iz Maksimira. O Dinamu gotovo da se i ne piše, od odlazaka/dolazaka skoro ništa osim ono za Pjacu i Husejinovića, a i za te ozljede vrlo malo, jedino se zna da Pavičića nema dva mjeseca i da bi Antolić trebao biti spreman za početak sezone. O Radonjiću ni R, valjda će i on biti dobro uskoro. Nadajmo se da je sve ovo samo zatišje pred buru koja nas očekuje u pretkolima. To su mi najdraže utakmice u sezoni, po čitave dane samo iščekivanje sljedeće Dinamove utakmice. :D

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 20 jun 2015, 16:40

Stvarno dosada oko kluba ovih dana. Nema bas nikakvih desavanja. Igraju danas protiv Slavije, al to je onako tradicionalno, nista napeto, nizeligas.

U ponedjeljak bi trebalo da malo razbudi situacija kad se izvuku parotiv drugog pretkola LP. Valjda ce odmah uskoro i o pojacanjima i planovima za narednu sezonu.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 20 jun 2015, 19:35

Husejinovic se opet ozlijedio. Nije izdrzao ni 15 minuta na terenu :facepalm:

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 20 jun 2015, 21:52

Rođo je stvarno pehist, treća ozljeda u tri sezone...opet nema novosti o čemu je riječ, čak ni na službenoj stranici.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 jun 2015, 09:34

Group 3
Seeded
FC Steaua Bucureşti (ROU)
PFC Ludogorets Razgrad (BUL)
GNK Dinamo Zagreb (CRO)
FK Partizan (SRB)
Videoton FC (HUN)
KF Skënderbeu (ALB)

Unseeded
FC Dila Gori (GEO)
FK AS Trenčín (SVK)
Winner first qualifying round tie 2
FC Milsami Orhei (MDA)
Winner first qualifying round tie 4
CS Fola Esch (LUX)

Tko god da bude ocekujem dvije pobjede. Dobro bi dosao netko od ovih iz prvog pretkola ili Fola.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 22 jun 2015, 10:08

Preduhitrio si me rođo, taman sam to mislio staviti, ždrijeb danas u 12. Dakle, od Sarajeva ništa (hvala Bogu), najtežim protivnikom mi se čini slovački Trenčin, mada Dinamo ni tu ne bi trebao imati problema.

A od ostalih vijesti, Soudani izgleda dobio ponudu iz Saudijske Arabije od tamošnjeg Al-Ahlyja. Mada Arapi dobro plaćaju, sumnjam da će ga se tamo prodati, a nešto ne vjerujem ni da se njemu mijenja igranje u Europi za ipak nogometno egzotičnu zemlju. Točan iznos potencijalnog transfera nije objavljen na Le Buteuru, alžirskom portalu koji je objavio vijest. Kako bilo, 5-6 milijuna eura je cijena ispod koje ne bi smjelo ići, iako je Dinamu i to kap u moru, teško je naći pravu zamjenu za njega, pogotovu jer je i Pjaca tražen.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 jun 2015, 10:18

Ma kazem, tko god da bude ocekujem dvije pobjede. Meni su sve momcadi poprilicno nepoznate. Trencin mi djeluje kao najkvalitetniji. Dila Gori je nedavno izbacila Hajduka, ali Hajduk je tad bio uzasan, a i svakako su daleko od kvalitete Dinama pa da ne poredimo. Milsami je uzeo titulu ispred Sheriffa, ali koliko sam citao, tamo igra jedan nas igrac i on je davao izjavu da u Milsamiju nema ni blizu para kao u Sheriffu, ali da je pristojan klub i placanja bolja nego u vecine u HNL-u. S Folom se vec igralo, 5-0 gore i to tek u drugom poluvremenu i 1-0 na Maksimiru. Od ova cetiri mi djeluju kao najslabiji, ali nece biti bas lako. Ja bi svakako izabrao njih ako vec ne bude nitko iz prvog pretkola.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 jun 2015, 12:20

Opet Fola. Gore tri, kuci pet i taman :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.