NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 09 jun 2012, 23:09

nista od mujkica,da se dzabe ne nadamo :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 11 jun 2012, 22:41

ljudi kod nas sve pomrlo... sta je ovo...

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 12 jun 2012, 08:36

Sunce lijepo vrijeme, svijet malo izaso, treba ovu pauzu do 26. max iskoristit

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 12 jun 2012, 09:02

auuuuuuuu pandza blizu odlaska prva ponuda odbijena 20 000 dolara,ceka se druga nasi traze 40 000 dolara..malo je to meni nesto,steta bi bilo da ode ja ocekujem da ce eksplodirat ove sezone

a takoder suska se opet o savicu

Nova sezona nova nafaka

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 12 jun 2012, 10:14

astra1922 je napisao/la:auuuuuuuu pandza blizu odlaska prva ponuda odbijena 20 000 dolara,ceka se druga nasi traze 40 000 dolara..malo je to meni nesto,steta bi bilo da ode ja ocekujem da ce eksplodirat ove sezone

a takoder suska se opet o savicu
slabo je to posve...
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 12 jun 2012, 13:08

Odlazak Pandze koji ima jos 2 godine ugovor sa Zvijezdom za 40 000 dolara bio bi ravan KATASTROFI a da ne pricam za tih jadnih 20 000.Pa mi smo Husica platili Kalesiji 10 hiljada KM,mozete misliti onda koliko je Bratstvo trazilo za Mujkica,koji su i klubovi i lige koji igraju u odnosu na nas miljama daleko.
Ako Pandzu ne mozemo prodati za vece pare,onda ga je bolje ostaviti do kraja ugovora u Zvijezdi (jos 2 godine) pa neka onda ide kao slobodan igrac.Vise bi profitirali njegovim ostankom u naredne 2 godine nego sa tom smjesnom sumom koju nam nudi austrijski klub,koju ce mo potrositi vec prvi mjesec priprema, a ostali smo bez jako vaznog igraca.
TRIO FANTASTICO HALIL-IVAN-PANDZA, ne bi smjeli r.a.z.j.e.b.a.t.

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 12 jun 2012, 17:09

Radil se šta ljudi,imal neko kakav info. hoćel se šta radit uskoro na stadionu

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 12 jun 2012, 18:15

nista izgleda cimos u krizi,bice tesko doci do para za stadion

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 12 jun 2012, 18:22

Bosanski zmaj je napisao/la:Odlazak Pandze koji ima jos 2 godine ugovor sa Zvijezdom za 40 000 dolara bio bi ravan KATASTROFI a da ne pricam za tih jadnih 20 000.Pa mi smo Husica platili Kalesiji 10 hiljada KM,mozete misliti onda koliko je Bratstvo trazilo za Mujkica,koji su i klubovi i lige koji igraju u odnosu na nas miljama daleko.
Ako Pandzu ne mozemo prodati za vece pare,onda ga je bolje ostaviti do kraja ugovora u Zvijezdi (jos 2 godine) pa neka onda ide kao slobodan igrac.Vise bi profitirali njegovim ostankom u naredne 2 godine nego sa tom smjesnom sumom koju nam nudi austrijski klub,koju ce mo potrositi vec prvi mjesec priprema, a ostali smo bez jako vaznog igraca.
nemoze se zmaje zavaljivat cijena kada treba biti svjestan mnogih stvari,prvo zvijezda ima jedan od najmanjih budzeta nase lige tako isto cijena pandze po transfermarktu je oko 100 000 tako da ja mislim da se ni pomocu trikova nemoze dobiti ni 50 000 za njega al eto vidjet cemo

Nova sezona nova nafaka

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 12 jun 2012, 18:30

astra1922 je napisao/la:nista izgleda cimos u krizi,bice tesko doci do para za stadion
ZANIMLJIVO :roll:

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 12 jun 2012, 20:25

astra1922 je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:Odlazak Pandze koji ima jos 2 godine ugovor sa Zvijezdom za 40 000 dolara bio bi ravan KATASTROFI a da ne pricam za tih jadnih 20 000.Pa mi smo Husica platili Kalesiji 10 hiljada KM,mozete misliti onda koliko je Bratstvo trazilo za Mujkica,koji su i klubovi i lige koji igraju u odnosu na nas miljama daleko.
nemoze se zmaje zavaljivat cijena kada treba biti svjestan mnogih stvari,prvo zvijezda ima jedan od najmanjih budzeta nase lige tako isto cijena pandze po transfermarktu je oko 100 000 tako da ja mislim da se ni pomocu trikova nemoze dobiti ni 50 000 za njega al eto vidjet cemo
1.Zvijezda ima 7-8 budzet u ligi
2.transfermarkt nije toliko mjerodavan u BiH uslovima,mozda jeste na svjetskom nivou, ali za nasu ligu nije toliko bitan,npr. E.Halilovic po transfermarktu vrijedi 275 000 eura ali nema sanse da ga mozemo prodati za te pare
3."mislim da se ni pomocu trikova nemoze dobiti ni 50 000 za njega" -pa zato i kazem ako ga ne mozemo prodati za dobre pare, bolje je da ostane u Zvijezdi

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 12 jun 2012, 20:32

Ako to sam Pandža traži da ide oni će ga dati za te pare, ali koga onda dovest za tu svotu? :shock:
Dragon Town

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 12 jun 2012, 21:10

Ma taj Pandža je zemlja :D Od prve utakmice kad sam ga gledao uživo, Zvijezda 4 0 Gradina .. čovjek uđe u igru kroz oči dade gol Gradini :D

a o ostalim isto da ne pričam , premijerligaškim nastupima :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 12 jun 2012, 22:00

Mislim da je apsurdno ocekivati da Zvijezda kao mali klub zaradi neki veci novac na nekom,pogotovo na ovom vremenu.Konkretno na Pandzi je zaradilo Sarajevo jer ga je taj klub proizveo,na sta bi se i nas klub trebao bazirati normalno uz novi trenerski kadar.Znaci mastati o nekim ciframa i nekakvim skupim igracima i igranjem u Europi dok radnici glavnog sponzora kluba idu na cekanje,medju kojima ima i onih koji su branili i klub i grad kad je bilo najteze zaista je nemoralno.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 13 jun 2012, 00:03

zmajevac je napisao/la:Mislim da je apsurdno ocekivati da Zvijezda kao mali klub zaradi neki veci novac na nekom,pogotovo na ovom vremenu.Konkretno na Pandzi je zaradilo Sarajevo jer ga je taj klub proizveo,na sta bi se i nas klub trebao bazirati normalno uz novi trenerski kadar.Znaci mastati o nekim ciframa i nekakvim skupim igracima i igranjem u Europi dok radnici glavnog sponzora kluba idu na cekanje,medju kojima ima i onih koji su branili i klub i grad kad je bilo najteze zaista je nemoralno.
Pa sta ces onda reci za Olimpic.I oni su mali klub,koji prati 10-ak ljudi a prodaju Harbu u Cesku za 250 000 eura.Svjestan sam da su danasnja vremena teska ali ako su nasi imali para da zadrze Halila i Jakovljevica znaci da nisu finansijski pritisnuti.Velike novce u klub ulaze i Nurdo i to ne smijemo zaboraviti.
Ipak mislim da ako prodamo Pandzu za 40 000, da je to jako mala svota.
Nigdje i nisam napisao da treba da dovodimo skupe igrace.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 13 jun 2012, 03:46

samo da nama bude cimosa i da prode ova kriza koja ga je zahvatila,bice svega a sto se tice nurde on i fadil su jedna firma tako da jedan bez drugug ne bi funkcionisali...ja bi bio prezadovoljan samo da izborimo opet opstanak a ima godina kada cemo razmisljti o evropi i mozda trofejima bitno je samo ostati stabilan premijerligas

Nova sezona nova nafaka

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 13 jun 2012, 08:26

Oni ako za Pandzu ako dobiju $40K to jest 67000 KM bice super, a Harabu i Pandzu netreba poredit, Pandza sve golove daje iz peterca, van njega je nista, dok ovaj drugi suta i sa 30m i nije mu rijetku da tako i da go. i zna sa loptom, i puno je korisnij igrac, treba bit realan

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 13 jun 2012, 08:34

treba kanton biti i realan pa reci da je pozicija klasicnog napadaca defiticarna i da je pravih napadaca malo dok veznjaka ima puno vise...ja iskreno ne bih dao pandzu za 70 000 km ali mislim da je to plafon trenutno koji mi mozemo dobiti na osnovu naseg rejtinga u nasoj ligi.i znam da bi nasi mogli dovesti dva igraca za te pare i jos jednog na platu pandze tako da ako je zvijezdi cilj sredina tabele kao sto se prica nasi ce ga dati i rasteretiti budzet..tako to ide

Nova sezona nova nafaka

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 13 jun 2012, 09:19

Bosanski zmaj je napisao/la:
zmajevac je napisao/la:Mislim da je apsurdno ocekivati da Zvijezda kao mali klub zaradi neki veci novac na nekom,pogotovo na ovom vremenu.Konkretno na Pandzi je zaradilo Sarajevo jer ga je taj klub proizveo,na sta bi se i nas klub trebao bazirati normalno uz novi trenerski kadar.Znaci mastati o nekim ciframa i nekakvim skupim igracima i igranjem u Europi dok radnici glavnog sponzora kluba idu na cekanje,medju kojima ima i onih koji su branili i klub i grad kad je bilo najteze zaista je nemoralno.
Pa sta ces onda reci za Olimpic.I oni su mali klub,koji prati 10-ak ljudi a prodaju Harbu u Cesku za 250 000 eura.Svjestan sam da su danasnja vremena teska ali ako su nasi imali para da zadrze Halila i Jakovljevica znaci da nisu finansijski pritisnuti.Velike novce u klub ulaze i Nurdo i to ne smijemo zaboraviti.
Ipak mislim da ako prodamo Pandzu za 40 000, da je to jako mala svota.
Nigdje i nisam napisao da treba da dovodimo skupe igrace.
Olimpik jeste mlad klub u odnosu na Zvijezdu,ali je u organizaciji omladinskog pogona Barselona za Zvijezdu raspitaj se koliko su juniora i mladje djece prodali vani,a pogledaj i tabelu juniorske PL,do posljednjeg kola se bore sa Sirokim za prvaka BIH.Olimpikovu skolu fudbala prati Dinamo i ostali veliki klubovi iz okruzenja,dok za Zvijezdinu znaju u Obudovcu i ostalim okolnim selima RS zahvaljujuci nasim strucnjacima koji vode omladinsku skolu preko 15 godina.Po meni prodat svakog igraca koji je dosao u zvijezdu za iznos malo veci nego je on sam Zvijezdu kostao je dobitak,kada nemamo svog igrackog kadra.

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 13 jun 2012, 09:29

nece bit dobro nikako ako kriza potraje u cimosu...
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.