Pretpostavljam da ti je mic star nekoliko godina i da mu je s vremenom oslabio voice rec, pa ga moras boostat da se cuje kako treba.Tritolone je napisao/la:Uspia sam sredit nekako, control panel>sound and audio device > voice > volume > advance options > boost 1 mic i proradilo jeuNbx je napisao/la: Nemam pristupa sad kompu da ti slikam screenshotove, uglavnom provjeri u settingsu za mic i sluse/zvucnike, da li uopste prepoznaje mikrofon, ako ne prepoznaje nijedan, onda je port otisao, ako prepoznaje a ne radi, onda je fizicko ostecenje.
E sad me zanima zasto je mic radia do jucer,odnosno zasto je proradio sad kad sam oznacio tu opciju.
Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
stranicaMolim za pomoc, prateci ovaj forum znam da je vec bilo ovo pitanje, ali eto ko ce ga naci izmedju.
Kako izbrisati ove dosadne reklame, pa to je nevjerovatno, ne da mi nista otvriti bez da se otvori jos par prozora i onih reklama sa strane. Sta god sam pokusao do sada ne uspijeva u potpunosti, Revo uninstaler, Adblock+, Antivirus program itd... i nista ne pomaze a znam da je jednom bilo tema o ovome pa sam cak i ja predlagao ljudima program za pomoc ali ga se vise ne sjecam heh?
Kako izbrisati ove dosadne reklame, pa to je nevjerovatno, ne da mi nista otvriti bez da se otvori jos par prozora i onih reklama sa strane. Sta god sam pokusao do sada ne uspijeva u potpunosti, Revo uninstaler, Adblock+, Antivirus program itd... i nista ne pomaze a znam da je jednom bilo tema o ovome pa sam cak i ja predlagao ljudima program za pomoc ali ga se vise ne sjecam heh?
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Jesi gledao programe u Control Panelu i add-one u browseru? Šta god ti je tamo nepoznato, briši 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Re : RE: Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Ma brate ovo mi se već jednom dešavalo i uspjeo sam da pobrisem sve, ali evo ovo neće nikako, pobrisao sam par njih ali i dalje ih ima pomalo.anonimni je napisao/la:Jesi gledao programe u Control Panelu i add-one u browseru? Šta god ti je tamo nepoznato, briši
Gdje se imaju kupiti adapteri za uticnice?
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
U Electronic centru iza Pingvina vjerovatno imaš adaptera (konvertora u suštini
)
@TMC
Briši i programe i add-one, promijeni home page na Google i pojma nemam šta još treba, teško je moguće da nešto ostane poslije svega, al' ako bude, ne gine ti obaranje sistema ako hoćeš da ih se riješiš...

@TMC
Briši i programe i add-one, promijeni home page na Google i pojma nemam šta još treba, teško je moguće da nešto ostane poslije svega, al' ako bude, ne gine ti obaranje sistema ako hoćeš da ih se riješiš...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Pogledaj u Titovoj, u onom prolazu sa desne strane, znači dvadesetak metara niže vječne vatre i desno u prolaz, piše Electronic Center ja mislim. Tu ima uzet tih raznih điđa.uschtipak je napisao/la:Gdje se imaju kupiti adapteri za uticnice?

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Re : RE: Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Uspjeo sam, 3 neka programa sam morao instalirati i browser resetovati i one adds sam sve pobrisao samo ostavio wot i adblocker.anonimni je napisao/la:U Electronic centru iza Pingvina vjerovatno imaš adaptera (konvertora u suštini)
@TMC
Hvala. Ako ne nadjem, drz'te se dobro. 

LANET OLSUN!
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Iskljuci Antivirus pa probaj uci

Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
al nemam druze antivirusaBvB09 je napisao/la:Iskljuci Antivirus pa probaj uci
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Poz,ja zelim da pogledam jedan video,ali mi pise da sadrzaj nije dostupan i u nastavku nije ovlasten za vasu lokaciju(BA),da li postoji kakav programcic da IH mogu kako prevarit,tj da promijenim ovo ".BA" ??
Hola.juanitomaravillaa je napisao/la:Poz,ja zelim da pogledam jedan video,ali mi pise da sadrzaj nije dostupan i u nastavku nije ovlasten za vasu lokaciju(BA),da li postoji kakav programcic da IH mogu kako prevarit,tj da promijenim ovo ".BA" ??
Ovo dodas u chrome https://chrome.google.com/webstore/deta ... meio?hl=hr i vidjet ces da ti se pojavi ikonica ispod tabova browsera i samo izaberes neku drugu drzavu i onda otvoris tu istu stranicu preko IP adrese iz te drzave.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Re: RE: Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Insaliraj Hola add on za Chrome, stavi da se logujes preko USA/UK ili kojeg vec trebas serverajuanitomaravillaa je napisao/la:Poz,ja zelim da pogledam jedan video,ali mi pise da sadrzaj nije dostupan i u nastavku nije ovlasten za vasu lokaciju(BA),da li postoji kakav programcic da IH mogu kako prevarit,tj da promijenim ovo BA
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Radi,hvala vam.

Nadje li?uschtipak je napisao/la:Hvala. Ako ne nadjem, drz'te se dobro.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Vlarayan110
- Kontakt:
Skini Malwarebytes instaliraj, upali free trial sto ti nude i skeniraj komplet pc, mozda ce mu trebat vremena, zavisi kolko ti je pun pc.Tracy3McGrady je napisao/la:stranicaMolim za pomoc, prateci ovaj forum znam da je vec bilo ovo pitanje, ali eto ko ce ga naci izmedju.
Kad on zavrsi skini AdwCleaner, nisam siguran jel se on instalira il se samo pokrene, nije bitno, on ce ti isto sve skenirat i pobrisi sve sto ti on ponudi, restartuj pc poslije toga i trebalo bi da si čist....
Mi smo divovi
Hejt za android
Hejt za android
Može li mi iko pomoci. Otišao mi je držač za čašu na procesoru. Ono kad pritisneš dugme i on izađe. Šta da radim?
DŽELO ODLAZI
Ko može pomoći oko routera?
Prikačio sam Lynksys WAP300N na postojeći ZTE od BH Telecema, i sada treba da konfigurišem ovaj, trebam mijenjat pass ali nikako ne mogu ući u postavke, preko 192.168.1.1 mi otvara postavke ZTE 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.