FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
ove sedmice nema ono subota-srjeda,nekako mi neobicno...vec sam se pozelio tekme... 

nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
- Principatus
- Kontakt:
Bilbija, kao i naprimjer Seferovic (koji je odveo mladu svicarsku reprezentaciju do SP titule), ce igrati za A reprezentaciju, samo je to pitanje vremena. Navodim njih dvojicu u jednom mahu kao primjer, jer su obadvojica dosta mladi, a postoji pritisak pojedinih navijaca da zaigraju vec sada. Pored toga su bas na tim pozicijama jaki konkurenti. Bunoza je jos jedan igrac od mlade reprezentacije kojeg bih rado vidio u glavnoj postavi. Licno mislim da im se moze dati sansa naprimjer protiv Luxemburga, prvo poluvrijeme ih izbusiti prvom postavom, pa onda mladjima prepustiti. Bilbija je nedavno sa drugim igracima mlade repke ponovo potvrdio svoj kvalitet. Pape zasada preferira iskusnije igrace, Pjanic iz Lyona, ubica Real Madrida, je jedini stvarno mladi.radebl je napisao/la:BiH bi mozda imala neku podrsku ovdje u bl kad bi npr. zaigrao mali bilbija, vule u odbrani....vranjes i to...opet kad bi igrali protiv nekih danaca,islandjana itd... al to kazem opet,mozda itd...
Sto se tice vase defanzive, na mene je djelovala stabilno protiv Zelje u kupu, no da li ti igraci zasluju poziv u repku nije na meni da odlucujem. Svi znamo koliko je igracima iz PL tesko doci u reprezentaciju, i to bar zasada nazalost i nije neopravdano.
Protiv Danaca i Islandjana, a sta je naprimjer sa...Francuskom?

Koliko ce navijaca uopste pasati u taj stadion?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Vjerovatno je smrsao,pa se otcepio!Simpatizer je napisao/la:Onaj nas Peric fino zabija u Kozari. U proslom kolu 2 gola i asistencija.

Treci put castimo
[Koliko ce navijaca uopste pasati u taj stadion?[/quote]
12 500 sjedecih mijesta, kad se stave stolice na istok i uradi sjever i jug.
12 500 sjedecih mijesta, kad se stave stolice na istok i uradi sjever i jug.
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
$ на / $ " натраг у & $ се $, а " ? у & $ се " он "tatamata je napisao/la:Vjerovatno je smrsao,pa se otcepio!Simpatizer je napisao/la:Onaj nas Peric fino zabija u Kozari. U proslom kolu 2 gola i asistencija.Salu na stranu,on je nas igrac,i mislim da bi na kraju sezone trebalo sutnuti Bojica,pa dati Pericu jos jednu sansu,da pokusa.Sjecam se i Vukelje kad je dosao u Borac prvi put,povrijedio se i nije pokazao ama bas nista,medjutim sad je vec druga prica...

& је ?, " " се % $ % у оној % РС ?

А % се " овога $ " " " на $ $, не ' $ - " " $ тога, $ " % " за & %... ' $ " $ " " ? $ " " у ?, ? " " " " не ". ? " ту вјероватно $ $, " аута " % %.? % се & ? / & тога, $ ' $ ' " $ те "...
"" ПУТ ""
- Principatus
- Kontakt:
Nevjerujem da bi doslo do nereda, jer tu je Policija da radi svoj posao. Kao sto se moglo vidjeti prije nekoliko dana u Sarajevu, da mnogo komplikovanije i opasnije, a i bitnije stvari od fudbala, mogu proci mirno i dostojanstveno, ako Policija funkcionise i ako su ljudi civilizovani. A to su dva uvjeta koja ja licno ocekujem ne samo u Sarajevu nego i u Banja Luci. Ti izgleda ne?" je napisao/la:Bilo bi tu vjerovatno dosta nereda, razbijenih auta i svašta nešto.Uostalom što se kog vraga raspravljamo oko toga, kad znamo da nema ništa od te priče ...
Bilo bi smjesno kada tako nesto kao navedeno funkcionise, a jedna obicna utakmica reprezentacije na svom terenu ne. Zasto raspravljamo, kad nista nece biti od te price? Pa raspravljamo o tome da bi od te price nesto bilo, ne treba odmah sa pesimizmom i negativnom energijom prilaziti stvarima, znas losa karma i te stvari.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Ибро Дирка Наш
- Kontakt:
Principatus je napisao/la:Nevjerujem da bi doslo do nereda, jer tu je Policija da radi svoj posao. Kao sto se moglo vidjeti prije nekoliko dana u Sarajevu, da mnogo komplikovanije i opasnije, a i bitnije stvari od fudbala, mogu proci mirno i dostojanstveno, ako Policija funkcionise i ako su ljudi civilizovani. A to su dva uvjeta koja ja licno ocekujem ne samo u Sarajevu nego i u Banja Luci. Ti izgleda ne?" je napisao/la:Bilo bi tu vjerovatno dosta nereda, razbijenih auta i svašta nešto.Uostalom što se kog vraga raspravljamo oko toga, kad znamo da nema ništa od te priče ...
Bilo bi smjesno kada tako nesto kao navedeno funkcionise, a jedna obicna utakmica reprezentacije na svom terenu ne. Zasto raspravljamo, kad nista nece biti od te price? Pa raspravljamo o tome da bi od te price nesto bilo, ne treba odmah sa pesimizmom i negativnom energijom prilaziti stvarima, znas losa karma i te stvari.
Ја " ? ' ? " $ " " у ?, ? у $ 10-20 $ то " ? за ", $ ' $ су " $ пут ? у ? ? "! То ' ' " $! Па " је $ на &, а ? $ " " $, то " не " " $ &, поготово % " се ? ? $ то % " $! & $ " $ те -...

$ ' ?, $ - с ' ?......
- Principatus
- Kontakt:
Pa valja, svaka cast, nista losije od Bilinog Polja. Tamo staju svega 18.000, a od toga sjedecih mjesta je oko 15.000. Uz to mislim da je vas travnjak jasno veci nego tamo?nasborik je napisao/la: 12 500 sjedecih mijesta, kad se stave stolice na istok i uradi sjever i jug.
@ " $ %
Stari to je balkanski mentalitet uvjek sve za kasnije ostaviti, u narednih 10-20 godina. I od toga se valja odvikanti, sto prije to bolje. A sto se tice pojedinih politicara i vandala/huligana, mora se na tome poraditi da se normalni ljudi ne prave taocima takvih. Ovi prvi imaju pravo rada i egzistencije samo zbog naroda a ne naopacke, a ovi drugi mi ga mogu.

Наравно $ не &. ' $ ", " ' & је $ " " " ту ' & " " ? $ " на то све. $ је " ? $ 5-6 &, " $ " ', а $ је $ потпуну " за 5000 - 10 000 " " $ " " ', са ", " " ? " " " " " ". & " $, ? " " " " прозора ? %...Principatus je napisao/la:Nevjerujem da bi doslo do nereda, jer tu je Policija da radi svoj posao. Kao sto se moglo vidjeti prije nekoliko dana u Sarajevu, da mnogo komplikovanije i opasnije, a i bitnije stvari od fudbala, mogu proci mirno i dostojanstveno, ako Policija funkcionise i ako su ljudi civilizovani. A to su dva uvjeta koja ja licno ocekujem ne samo u Sarajevu nego i u Banja Luci. Ti izgleda ne?" je napisao/la:Bilo bi tu vjerovatno dosta nereda, razbijenih auta i svašta nešto.Uostalom što se kog vraga raspravljamo oko toga, kad znamo da nema ništa od te priče ...
?, ? се са " % је " $ ", а то је $ " " - " у ? у $ 10-20 $, јер $ $, ту " 100% " ? ? прсте " " се $ " ту ? ¥.
"" ПУТ ""
- Principatus
- Kontakt:
Sto se tice te kolone od 5-6 autobusa, ne vjerujem da bih bila napadnuta i bez policijske zastite, jer da je neko to ozbiljno htio, pokusao bi i ovako. A i tada bi to bili samo pojedinci, jer kako smo vidjeli vecina je civilizovana, iako je tematika bila brizantnija." je napisao/la:Naravno da ne očekujem. Znam gdje živim, i znam kakva je ovdje situacija i ima tu mnogo faktora koji bi mogli utjecati na to sve. Jedno je osiguravati kolonu od 5-6 autobusa, koji dolaze istim putem, a drugo je osigurati potpunu sigurnost za 5.000 do 10.000 navijača koji dolaze iz svih smjerova, sa autima, autobusima i slično i koji imaju navijačke rekvizite BiH. Ako ništa drugo, bilo bi razbijenih šajbi i prozora koliko hoćeš ...
Realno, slažem se s onim što je Ibro Dirka napisao, a to je da BiH reprezentacija neće igrati u BL u narednih 10-20 godina, jer pored ljudi, tu bi 100% i političari umješali prste i bojim se da bi tu bilo svačega.
Ako to prenesemo na BL, dakle civilizovano ponasanje vecine, onda su tu samo izstupci od pojedinica za ocekivati, a takvo necega uvjek ima. Mislim da nekoliko razbijenih prozora nije sad drama. A ti koji bi pravili nerede ce biti pravnopravno i ravnopravno kaznjeni. Za to postoji sud kao i policija, i to je njihova briga. Tako se koraca prema normalnosti. Ne vidim mnogo smisla u tome, da se tako nesto smjesta u daleku buducnost iz vec navedenih razloga. Kao sto sam rekao politicari i vandali nisu uopste razlog za neigranje u BL, i bila bi velika greska toliko se pozivati na navedene.
Naravno da bi bar za prvi put to bilo nesto neuobicajeno, mozda sa posebnim pripremama itd., ali sve to nije razlog da se ne pocne sa time vec sada, umjesto nekad kasnije. Nezavisno od tematike, ali nekada ljudi sebi dogadjaje u buducnosti nacrtaju crnjima nego sto jesu, sto dovodi samo do nepotrebnog straha i time manjka napredka sopstvene licnosti ili u ovome slucaju, drzave.

Ja licno ostajem pri tome da ce biti lijepo kada nasi Zmajevi zaigraju u BL.
Već smo jednom vodili sličnu raspravu oko ovoga, ja sam zato da kada pare za rekonstrukciju obezbjedi N.S./F.S. BiH, neka i reprezentacija igra, nikakav problem...Principatus je napisao/la:Sto se tice te kolone od 5-6 autobusa, ne vjerujem da bih bila napadnuta i bez policijske zastite, jer da je neko to ozbiljno htio, pokusao bi i ovako. A i tada bi to bili samo pojedinci, jer kako smo vidjeli vecina je civilizovana, iako je tematika bila brizantnija." je napisao/la:Naravno da ne očekujem. Znam gdje živim, i znam kakva je ovdje situacija i ima tu mnogo faktora koji bi mogli utjecati na to sve. Jedno je osiguravati kolonu od 5-6 autobusa, koji dolaze istim putem, a drugo je osigurati potpunu sigurnost za 5.000 do 10.000 navijača koji dolaze iz svih smjerova, sa autima, autobusima i slično i koji imaju navijačke rekvizite BiH. Ako ništa drugo, bilo bi razbijenih šajbi i prozora koliko hoćeš ...
Realno, slažem se s onim što je Ibro Dirka napisao, a to je da BiH reprezentacija neće igrati u BL u narednih 10-20 godina, jer pored ljudi, tu bi 100% i političari umješali prste i bojim se da bi tu bilo svačega.
Ako to prenesemo na BL, dakle civilizovano ponasanje vecine, onda su tu samo izstupci od pojedinica za ocekivati, a takvo necega uvjek ima. Mislim da nekoliko razbijenih prozora nije sad drama. A ti koji bi pravili nerede ce biti pravnopravno i ravnopravno kaznjeni. Za to postoji sud kao i policija, i to je njihova briga. Tako se koraca prema normalnosti. Ne vidim mnogo smisla u tome, da se tako nesto smjesta u daleku buducnost iz vec navedenih razloga. Kao sto sam rekao politicari i vandali nisu uopste razlog za neigranje u BL, i bila bi velika greska toliko se pozivati na navedene.
Naravno da bi bar za prvi put to bilo nesto neuobicajeno, mozda sa posebnim pripremama itd., ali sve to nije razlog da se ne pocne sa time vec sada, umjesto nekad kasnije. Nezavisno od tematike, ali nekada ljudi sebi dogadjaje u buducnosti nacrtaju crnjima nego sto jesu, sto dovodi samo do nepotrebnog straha i time manjka napredka sopstvene licnosti ili u ovome slucaju, drzave.
Ja licno ostajem pri tome da bilo lijepo kada bi nasi Zmajevi zaigrali u BL.
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
misterija rijesena haj sad o borcu i o narednim utakmicama...suntu jeu je napisao/la:RBA 1987 je napisao/la:Pa koji je to narod živio na ovim prostorima prije Turske vladavine, kada si već takav ekspert za istoriju molio bih te za tačan i decidan odgovor...
Odgovorio sam ti već. Živjeli si Bošnjaci katoličke i pravoslavne vjere. Svi znamo da je bilo zabranjeno izjašnjavanje kao Bošnjak ili ti Bosanac u Kraljevini SHS, odatle i ta smutnja u Bosni. Pa nije se Husein Kapetan borio protiv Turaka zato što je bio Srbin, već zato što je bio Bošnjak.
nego sta ocekujete u tuzli?? sa maricem nekako mi kilavo igrate u gostima
oj mene u mostaru

- Principatus
- Kontakt:
Neznam tacno koliko je savez ulozio novca u ove druge stadione na kojima reprezentacija igra, dakle fali mi konkretna relacija. Mislim da uloga novca nije direktan uvjet igranja reprezentacije na istom. Iskreno receno ja nista nemam protiv toga, da se u rekonstrukciju stadiona u BL ubaci novca sa strane saveza, sto bi se vjerovatno kroz igre reprezentacije tu ionako desilo.RBA 1987 je napisao/la:Već smo jednom vodili sličnu raspravu oko ovoga, ja sam zato da kada pare za rekonstrukciju obezbjedi N.S./F.S. BiH, neka i reprezentacija igra, nikakav problem...
p.s. Nije mi bila zelja da pokrenem neke druge, sporedne diskusije, koje se mozda mogu voditi i preko PP, ali sam mislio da ovo nije totalno offtopic, jer vezano za stadion i time ekipu.
Mislis na Mostar?? Ja se bojim da dole mogu napraviti dobar rezultat, iako imaju smotu trenerablablabla je napisao/la:]
misterija rijesena haj sad o borcu i o narednim utakmicama...
oj mene u mostaru

- Simpatizer
- Kontakt:
Prijavicu sve postove koji nemaju veze sa temom! A vi se i dalje zajebavajte...
HAJ FAJV
napisao sam poslije mostar... nesto se zamisliortm86 je napisao/la:Mislis na Mostar?? Ja se bojim da dole mogu napraviti dobar rezultat, iako imaju smotu trenerablablabla je napisao/la:]
misterija rijesena haj sad o borcu i o narednim utakmicama...
oj mene u mostaru

Ajd ljudi ohladite malo 
To sta ste i ko ste vam niko ne moze oduzeti i imate milion drugih foruma istorijskih i politickih pa tamo ostavljajte argumente..
OVo je tema FK Borac pa je red da podijelim nekoliko info oko igrackog kadra . Vraticemo nekoliko nasih igraca Banjalucana za narednu sezone, vec su poceli razgovori sa pojedincima i za cudo vecina ih je sad voljna da se vrati.
Ima i jedan interesantan spic pravo osvjezenje za napad ali konkretno cu kad bude kakvog dogovora
da ne bi bilo kakvog prozivanja kako sam pisao gluposti 

To sta ste i ko ste vam niko ne moze oduzeti i imate milion drugih foruma istorijskih i politickih pa tamo ostavljajte argumente..
OVo je tema FK Borac pa je red da podijelim nekoliko info oko igrackog kadra . Vraticemo nekoliko nasih igraca Banjalucana za narednu sezone, vec su poceli razgovori sa pojedincima i za cudo vecina ih je sad voljna da se vrati.
Ima i jedan interesantan spic pravo osvjezenje za napad ali konkretno cu kad bude kakvog dogovora

NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
BrigateBL je napisao/la:Ajd ljudi ohladite malo
Ima i jedan interesantan spic pravo osvjezenje za napad ali konkretno cu kad bude kakvog dogovorada ne bi bilo kakvog prozivanja kako sam pisao gluposti

"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
BrigateBL ja pravo gotivim kad vidim tvoj post. Znaci uvijek neka pozitiva i optimizam. Daj Boze da si upravu za ta pojacanja. A jos bi bio gotivniji lik kad bi mi napisao na pp koja su, da mi bude jos gotivnije

edit: sad ja i simpatizer ko levati pravi iscekujemo odgovor:D

edit: sad ja i simpatizer ko levati pravi iscekujemo odgovor:D

Zadnja izmjena: subzero81, dana/u 13 maj 2010, 14:04, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.