Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la calcio » 16 avg 2013, 22:06

Ma mi smo legende, sada pljujete po Mirzi ali kada mu udje neka od tih trica preko ruke bice Mirza kralju :D
On i treba da suta.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 16 avg 2013, 22:07

calcio je napisao/la:Ma mi smo legende, sada pljujete po Mirzi ali kada mu udje neka od tih trica preko ruke bice Mirza kralju :D
On i treba da suta.
pa on i suta jer niko drugi nece i ne smije, ne mozes ti to dokazati ljudima druze
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

mrsic07
Kontakt:

Post Postao/la mrsic07 » 16 avg 2013, 22:18

igramo stvarno dobru odbranu, napad malo steka ali bit ce to bolje..

kobe64
Kontakt:

Post Postao/la kobe64 » 16 avg 2013, 22:19

Svi odigrali po 10 pripremnih utakmica samo nama tek 3ca hahaha

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 16 avg 2013, 22:21

nisam ocekivao ovakav poraz, moram priznati, dobro je pa ima jos dosta utakmica do prvenstva, doci ce ovo sve na svoje, nema brige, sto prije se ostali prikljuce mirzi u napadu i pocnu uzimati odgovornosti to bolje, ovo veceras je bilo ruzno za gledati gdje svi bjeze od lopte pa se onda kudi mirzu jer veliku vecinu napada mora on zavrsavati, valjda bi bilo bolje da istekne napad ili sta?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 16 avg 2013, 22:23

Ma vidi se da smo puno radili odbranu zato je napad malo zasteko...bice to ok..niko od igraca nije bio na nivou,al sredice se to ;)

Muumii
Kontakt:

Post Postao/la Muumii » 16 avg 2013, 22:26

I tako Filip udje u 12 kandidata za Euro basket :D,baas mi je drago zbog njega :D

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 16 avg 2013, 22:27

Meni ovo izgleda jako lose...Slovenija i bez G.Dragica je sa ni malo spektakularnom igrom kontrolisala mec od prve do zadnje minute...na kraju otisla i na cca. 20 poena.Napad veoma los i to sto je najgore nije to bila losa suterska noc vec skoro da nije ni bilo otvorenih suteva.Skok su izdominirali Slovenci...

S druge strane ovo je prvi mec koji smo mogli pogledati tako da ne treba izvlaciti neke konacne zakljucke.

Mirza pokazuje svoju klasu ali cinjenica je da se neko mora prikljuciti u napadu ,samim tim ce i Tele biti opasniji.
Zadnja izmjena: adnan24, dana/u 16 avg 2013, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 16 avg 2013, 22:28

Sve to stoji pripremna utakmica,al ovakva igra je katastrofa,Slovenija nam trpa koševe kad hoće i odakle hoće.Šta onda očekivati protiv Srbije,Litvanije i CG?Zadnju četvrtinu nisu ni igrali samo su se vukli po terenu,najborbeniji Zeko a ostali samo kraj čekali.Nije dobro,teško da se može očekivati nešto sa ovakvom borbenošću.Izgubiti je u redu al ovako kao naši večeras ne znam,daj bože da se to poravi?
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 16 avg 2013, 22:31

Bolje da nisam gledao ovo brukanje,prije ove tekme sam bio optimista što ce tice EP,al nakon ovog molim Boga da se ostale repke smiluju i da nas ne napune puno,ovo je strašno,samo dva igrača igraju(Mirza i Zeko) ostali ne smiju pucati :O
Šutalo,Nihad,Kikanovic,Pašalic :roll: :cry:
Stipanovicu 3 puta u 3 napada zaredom Begić radi blokadu :oops:
ne znam što kritikujete Teletovica,on mora šutati jer nam je to taktika dodaj Teletovicu(ostali nemaju damu) i on se ispucava do besvijesti .. ali eto i nakon ovoga nadam se da ce ova naša talentovana djeca u budućnosti napraviti nešto,ja bih nakon ovog EP dao nekim mladicima šansu i polako ih poceo uvoditi u igru,i davat im više minuta na parketu,draže mi je da vidim npr. Nurkica kako gine na terenu nego mrtvog Sinanovica..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 16 avg 2013, 22:38

Polako ljudi...tek je 16.08. a do početka prvenstva ima još 7 utkmica (ako se ne varam) i taj period ce se koristiti za takticko uigravanje i suterske treninge...Prvo treba uzeti u obzir da su slovenci odigrali vise utakmica i ranije pripreme poceli i u ovim pripremnim fazama u ovakvim tipovima utakmica elasticnost dolazi do izrazaja. Ostalo je od sutra jos 19 dana da se fizicka utreniranost elastizira kroz utakmice i suterske treninge...
Igraci su kruti i otud slabija odbrana, a u napadu sut se vec pocinje polako nazirati iako jos ima prostora za napredovanje...s tim da su ulazi i pik igra poprilicno losi upravo iz razloga bazicnih priprema...ocekujem do jedno 25.08. da ovako ide i razvija se situacija u nasoj igri, a nekad tamo zadnju sedmicu pred prvi mec sa Latvijom ocekujem balans fizicke spreme i suta i brzine kretnji...
Krutost u ulascima i sporije postavljanje odbrane, kao i igre 1-na-1 kako u napadu, tako i u odbrani je pokazatelj jakih fizickih priprema bez lopte gdje je potrebno 15 do 20 dana da ta fizicka sprema pocne davati rezultate...ovo su osnove anatomije i rada na misicima...
Meni ova tekma nije nikakav pokazatelj....zadnje 2 utakmice ce biti pravi pokazatelj gdje smo i sta smo za EP!

Phantom
Kontakt:

Post Postao/la Phantom » 16 avg 2013, 22:39

extra je sto smo izgubili mnogo vise stvari se moze naucit iz poraza Mirzi se nema sta prigovorit i ne smije tamam da na Euro se ovako ponasa a kamo li na pripremnim..vjerovatno ce ovaj poraz spustit igrace na zemlju jer po izjavama vidim da su se digli ima jos 18 dana do pocetka jos dosta pripremnih tekmi izvlacenja pouka iz poraza ..ne sumnjam da ce ova ekipa barem 30% biti bolja..fino je sto su igraci osjetili parket gdje ce igrat ..tekmu smo izgubili kad je bilo 31:31 onda slovenija pravi 10:0 dakle ponovo nase crne serije nadaleko poznate ne znam jedino rjesenje vidim napisat uputnicu psihologu da im objasni kad profulaju kos da nije smak svijeta ..Djedovic je podbacio al on i u klubu igra toplo hladno jedino mi je neshvatljivo kako jos od kvalifikacija vuce losu realizaciju slobodnih barem to treba da budu sigurni kosevi veceras je kod vecine to bio problem tako da ocekujem da se i to popravi,odbrana i nije tako lose izgledala na momente..šutalo se ne cini kao pojacanje al nije sudit po jednoj tekmi

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 16 avg 2013, 22:46

A zasto se Mirzi ne smije prigovorit? Treba mu pustit da siluje sa udarcima ka kosu? Izvini prijatelju ali to se ne smije dozvolit niti jednom igracu. Svaka cast Mirzi, nas najbolji igrac, meni najdrazi igrac ali mora postojati pravil, mora se znati kad se treba stati sa sutom. Ne ide sut, postoje asistencije, smatram da Mirza i to podjednako dobro radi. :D

Treabju poradit na sutu, t moramo popravit, trebaju nam neke akcije. Ne moze se sve svoditi na Mirzu, cekat da on proradi, moraju se i drugi ukljucit.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 16 avg 2013, 22:49

Ljudi ne treba se uzbuđivati oko ovog poraza
Silne rotacije ,vjerojatno su igrači premoreni od silnih priprema (jer drugi su poceli malo ranije ,nasi jos rade onaj težečki dio)
Bit će to dobro ,ne baš borba za medalje ali utkamica po utakmicu ,bit će to fin rujan po meni

Sluzbenik
Kontakt:

Post Postao/la Sluzbenik » 16 avg 2013, 22:58

nisam gledao tekmu ali interesuje me jeli tacan ovaj podatak da su nam slobodna 14/37??????

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 16 avg 2013, 23:01

Sluzbenik je napisao/la:nisam gledao tekmu ali interesuje me jeli tacan ovaj podatak da su nam slobodna 14/37??????
To je za 2 poena.

Slobodna 11/20.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 16 avg 2013, 23:02

Ko nije vidio da se vise paznje posvecivalo odbrani da su noge teske taj je stvarno corav. Ovo je izgledalo lose, ali nama je 3 tek dok Sloveniji 9 pripremna, taman pred E.P ce se ovo posloziti kako treba.

Nema panike, bilo proslo izgubili idemo dalje.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Sluzbenik
Kontakt:

Post Postao/la Sluzbenik » 16 avg 2013, 23:03

nele-BHF je napisao/la:
Sluzbenik je napisao/la:nisam gledao tekmu ali interesuje me jeli tacan ovaj podatak da su nam slobodna 14/37??????
To je za 2 poena.

Slobodna 11/20.
aha malo sam ih pomjesao hvala btw;)

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 16 avg 2013, 23:09

Kad igramo sljedeću pripremu i ima li oće li ijedna televizija prenosit jednu od pripremnih ???

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Muumii, Semrush [Bot] i 1 gost.