FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

sikirica
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la sikirica » 13 avg 2010, 15:11

slika :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pique za.ebant
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 13 avg 2010, 15:19

Los*Blancos je napisao/la:Malo da se javim kod jarana :mrgreen: :mrgreen: pratim ljutog rivala vidim Masca je blizu Barce, 15 mill + Hleb :D :D onako vam smeta samo :lol: :lol:
cuj smeta cojk u stutgartu :D
Rođen s tobom da budem

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 13 avg 2010, 15:25

Ma Ibra ostaje ljudi, sta vam je. otvrdio je to Pep, a tako je i Ibra sam rekao. Ja mislim da ce Ibra otici sljedece ljeta, i tako to i treba, on je govorio da sebe u buducnosti vidi u engleskoj ligi da se i tamo oproba. Ja se samo nadam da ce ovu sezonu odigrati sjajno, i da cemo sljedeceg ljeta za nega velike pare uzeti.

Sljeceg ljeta ce biti velikih promjena i osvjezenja ekipe, mislim da ce biti velikih transfera, trebao bi tada doci Fabregas, onda i jedan stoper da zamijeni Puyola koji ce vec biti pred penzijicom, pa onda i jedan napadac umjesto Ibre, mozda i neki lijevi bek jer i Abidal je u godinama. Sljedeceg ljeta ce se potrositi puno para sigurno, mozda je to i razlog sto ovog ljeta i nismo u minusu nekom velikom, od prodaje smo dobili oko pedesetak miliona i potrosili smo otprilike toliko na Vilju i Adriana.

Za ovo ljeto mozemo ocekivati dolazak Maskerana ili Ozila i to je to, prica o Ibrinom odlasku je vec ofucana, i vec je kasno da se to realizuje mislim, neka njega jos jednu godinicu i onda nek ide za novim izazovima, a umjesto njega doci ce vjerovatno Torres akobogda.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 13 avg 2010, 16:53

Aktuelna je sad ova prica oko Mascherana.Vec sam spomenuo da nesto ne bih volio da on dodje.Mislim,odlican je igrac,bili bi jos jaci i cvrsci u defanzivi,al pitanje je koliko ce igrat,jer znamo da tu ima Busquets koji ima zagarantvano mjesto.Ali,kad malo bolje sagledam stvari,ako je istina da bi dali samo 15 mil i rijesili se Hleba,onda vec i moze. :D Ali definitivno treba jedan veznjak.

Nego,sta vi mislite u kakvom bi sastavu sutra mogli igrati protiv Seville ? Jako,jako oslabljeni u ovoj utakmici,nema skoro citave prve ekipe.

Ja mislim da ce to izgledati ovako :

------------------Mino ? --------------------

--Adriano----Milito----Abidal-----Maxvell

-------------------Keita-------------------------

-----------JDS-------Thiago/Sergi Roberto

--Edu Oriol-------------------------Vazquez--

------------------Nolito/Soriano--------------

Neka moja pretpostavka.Odbrana je dosta dobra,ai vezni red takodje gdje dosta ocekujem od JDS-a i Thiaga/Sergi Roberta.Nadam se da ce se ovi momci dobro snaci i odigrati najbolje sto znaju.

Ne znam samo u kakvom sastavu ce biti Sevilla,ako ce igrati u najjacem,onda su u prednosti,ali eto vidjecemo.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 13 avg 2010, 17:27

nidjo_barca je napisao/la:Aktuelna je sad ova prica oko Mascherana.Vec sam spomenuo da nesto ne bih volio da on dodje.Mislim,odlican je igrac,bili bi jos jaci i cvrsci u defanzivi,al pitanje je koliko ce igrat,jer znamo da tu ima Busquets koji ima zagarantvano mjesto.Ali,kad malo bolje sagledam stvari,ako je istina da bi dali samo 15 mil i rijesili se Hleba,onda vec i moze. :D Ali definitivno treba jedan veznjak.

Nego,sta vi mislite u kakvom bi sastavu sutra mogli igrati protiv Seville ? Jako,jako oslabljeni u ovoj utakmici,nema skoro citave prve ekipe.

Ja mislim da ce to izgledati ovako :

------------------Mino ? --------------------

--Adriano----Milito----Abidal-----Maxvell

-------------------Keita-------------------------

-----------JDS-------Thiago/Sergi Roberto

--Edu Oriol-------------------------Vazquez--

------------------Nolito/Soriano--------------

Neka moja pretpostavka.Odbrana je dosta dobra,ai vezni red takodje gdje dosta ocekujem od JDS-a i Thiaga/Sergi Roberta.Nadam se da ce se ovi momci dobro snaci i odigrati najbolje sto znaju.

Ne znam samo u kakvom sastavu ce biti Sevilla,ako ce igrati u najjacem,onda su u prednosti,ali eto vidjecemo.
Ovo je utakmica za dokazivanje JDS i Thiago.mozda ce u napadu igrati Ibrahimovic,jer nije bio na SP,a i odradio je pripreme,tako da ce verovatno pep zanemariti to sto je igro za Swedsku!a i mogao bi u veznom redu JDS I sergi roberto a mesto Vazquez THiago!
MVP - Messi-Villa-Pedro

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 13 avg 2010, 19:40

Faraon iz Visokog je napisao/la:
Los*Blancos je napisao/la:Malo da se javim kod jarana :mrgreen: :mrgreen: pratim ljutog rivala vidim Masca je blizu Barce, 15 mill + Hleb :D :D onako vam smeta samo :lol: :lol:
cuj smeta cojk u stutgartu :D
Clan je Barce ;)
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 13 avg 2010, 21:58

Evo i pozvanih za sutrasnju utakmicu :

Miño, Oier, Alves, Keita, Milito, Maxwell, Adriano, Abidal, Nolito,Sergi Roberto, Thiago, Sergi Gomez, Jonathan dos Santos, Muniesa, Oriol Romeu, Ibrahimovic, Bojan and Messi.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 13 avg 2010, 22:23

nidjo_barca je napisao/la:Evo i pozvanih za sutrasnju utakmicu :

Miño, Oier, Alves, Keita, Milito, Maxwell, Adriano, Abidal, Nolito,Sergi Roberto, Thiago, Sergi Gomez, Jonathan dos Santos, Muniesa, Oriol Romeu, Ibrahimovic, Bojan and Messi.
tu su ibra i messi :D dosta :mrgreen:
.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 avg 2010, 22:26

A ima i revans gdje ce vjerovatno svi biti spremni :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 13 avg 2010, 22:34

miky_hz je napisao/la:A ima i revans gdje ce vjerovatno svi biti spremni :P
Pa vjerovatno,nadam se da hoce.Ali vazno je sutra ostvariti dobar rezultat,a realno,dobra je ovo ekipa.Pozvan je i Messi i Ibra,tu je i Bojan,mada koliko ce igrati i hoce li,ne znam.Odbrana dosta dobro izgleda,a vezni red je isto dobar gdje ocekujem dosta od JDS-a i Thiaga ili S.Roberta,zavisi koji ce igrati.

Blaugrana

Mes Que Un Club

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 13 avg 2010, 22:36

Stole iz Bora je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:Citam da City daje 96 miliona funti i godisnju platu od 24 milion funti Ibrahimovicu

:shock: :shock: :shock:
City daje 96 miliona funti Zlatanu za 4 godine iliti 24 miliona godisnje (24*4=96) a odsteta Barsi za Zlatana, ako pristanu na prodaju, se nigdje ne spominje.
ako je vjerovati zutilu, odsteta je 116 miliona :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 13 avg 2010, 23:20

Wolverine je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:Citam da City daje 96 miliona funti i godisnju platu od 24 milion funti Ibrahimovicu

:shock: :shock: :shock:
City daje 96 miliona funti Zlatanu za 4 godine iliti 24 miliona godisnje (24*4=96) a odsteta Barsi za Zlatana, ako pristanu na prodaju, se nigdje ne spominje.
ako je vjerovati zutilu, odsteta je 116 miliona :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nije to odsteta nego Ibrisna svota koju bi trebao dobiti ja mislim u narednih 4 godine ! 116 mil Funti !
Sto se sastava tice zadovoljavajuci , ako ovako bude ! Napdad , ja bi stavio samo Ibru i Bojana , Messija ne bih !
Odbrana Lijevo Maxvell , desno Dani , Abidal i Milito stoperi
Zadnji vezni Adriano , CM : Thiago i Dos Santos i napda nek je Ibra i Bojan tu i jos neko djete i bice dovoljno za povoljan rezultat :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 avg 2010, 23:31

Ja mislim da ce Keita na zadnjeg veznog,jbg mora se steliti ako ne dovedemo nekog na tu poziciju do kraja prelaznog roka...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 13 avg 2010, 23:36

I ja isto mislim da ce Keita igrad zadnjeg veznog,kao sto sam vec napisao.Samo nisam znao da ce zvati Bojana i Messia,pa zato mislim da ce Bojan igrati od prve minute,prizeljkujem to.Ibra bi isto mogao igrati,a Messi ne vjerujem,mozda drugo poluvrijeme.

Blaugrana

Mes Que Un Club

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 14 avg 2010, 13:18

[youtube][/youtube]

Blaugrana

Mes Que Un Club

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 14 avg 2010, 13:34

Guardiola je sastavio popis od 19 igrača na koje će računati tijekom subotnjeg susreta, a na njemu strše imena čak devetorice iz Barcelonine B momčadi.

Ipak, na popisu su i Lionel Messi, Zlatan Ibrahimović i Dani Alves koji tako neće dobiti priliku za dodatan odmor kao što je slučaj s osmoricom koju čine vratar Victor Valdes, braniči Gerard Pique i Carles Puyol, veznjaci Andres Iniesta, Sergio Busquets i Xavi Hernandez, te napadači Pedro Rodriguez i David Villa.

Guardiola je svoju odluku objasnio riječima:

'Vodim one koji su u ovom trenutku najbolji. Svim natjecanjima pristupamo ozbiljno, a tako je i s ovime.'

Uzvratna utakmica igra se 21. kolovoza.

8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 14 avg 2010, 15:24

tek sad vidim koja je klasa ovaj Toure ! Covjek jedini u City kasni igrac ! Kakve pasove djeli ono je sjest i plakat !

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 14 avg 2010, 15:28

Andres je napisao/la:tek sad vidim koja je klasa ovaj Toure ! Covjek jedini u City kasni igrac ! Kakve pasove djeli ono je sjest i plakat !
Da,evo gledam i ja i stvarno je odlican.Kakva je samo 2 pasa dao za cist gol,ali jbg.

Blaugrana

Mes Que Un Club

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 14 avg 2010, 16:27

I ja sam maksuz Yayu gledao, odlican je nema govora, jedino mozda je malo sporiji nego prije.

Sto se tice vecerasnje utakmice, rez ultat nam i nije toliko bitan, i bice prilika za dokazivanje Dos Santosa i Thiaga, mozda ce vecerasnja utakmica posluziti Pepu i kao pokazatelj treba li dovoditi Ozila ili ne, ako pokazu ovu momci da mogu igrati solidno i protiv ovako jacih ekipa, onda vjerovatno necemo nikoga dovoditi.

Mene brine vise cinjenica da jos nismo fakticki ni zapoceli pripreme sa cijelim timom, i kako ce se to odraziti na pocetne utakmice u primieri. Opet, ne bi to trebao biti ni neki problem, osim Vilje cijeli tim je tu isti od prosle sezone, pa nam vjerovatno i ne treba neo uigravanje, samo da igraci uhvate neku optimalnu formu.

Srecom, prve dvije utakmice u ligi nesto su lakse, idemo u goste Racingu pa cekamo Herculesa i to bi trebali dobiti i bez neke velike forme. U trecem kolu gostujemo Atleticu u Madridu i to ce vec biti derbi i do tad valja biti spreman maximalno kako bi se dobilo. Vrlo nam je bitno uhvatiti pobjednicki niz od pocetka, da se ne bi desilo da moramo ganjati Real i cekati njihov kiks.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 avg 2010, 16:45

Romariooo je napisao/la:I ja sam maksuz Yayu gledao, odlican je nema govora, jedino mozda je malo sporiji nego prije.
Ne znam da li ste vi primijetili, ali on je od Afričkog kupa nacija nikakav. Jedva se kreće po terenu, trom je, nikakav. Jedino što mu je ostalo od Barcelone je pas iz prve i to je to. Niste pogriješili što ste ga prodali Cityju, jer onakav ne može igrati u prvom timu Barcelone.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.