Pola pije, pola šarcu daje.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jes da si šupak al evo tiMocMahale444 je napisao/la:Kako se ono sranje pravi teren i 11 loptasa, da napravim A i B tim prepucavanja. Dok je Jole bio udure insan slao mi je sad neko drugi ako zna neka posalje.
Dobro letio je Lendra pred rudu lomauNbx je napisao/la:Ono kad ti lemdra povede navijanje u punoj titovoj![]()
![]()
![]()
![]()
Radim danju
a ludujem nocu![]()
![]()
![]()
Penaltiky je napisao/la:Jes da si šupak al evo tiMocMahale444 je napisao/la:Kako se ono sranje pravi teren i 11 loptasa, da napravim A i B tim prepucavanja. Dok je Jole bio udure insan slao mi je sad neko drugi ako zna neka posalje.
Dobro letio je Lendra pred rudu lomauNbx je napisao/la:Ono kad ti lemdra povede navijanje u punoj titovoj![]()
![]()
![]()
![]()
Radim danju
a ludujem nocu![]()
![]()
![]()
https://www.buildlineup.com
Slažem seRichmanBiH je napisao/la:Cura zivi zivot, ima para. Nije manjejak da mora hodati okolo da prosi.
wobly92 je napisao/la:
Navijači Galate su motivisani likom Rockyja Balboe iz filma Rambo kojeg je tumačio legendarni Silvester Stalone napravili koreografiju od koje zastaje dah.
od svih hrvatskih klubova, najgori je nk zeljescarfks74 je napisao/la:Koje dilajle su ovi strumfovi, pokradu ljude i onda im salju zahvalnicu za gostoprinstvo.
Oni su onako najzadojeniji.TobeYarabi je napisao/la:od svih hrvatskih klubova, najgori je nk zeljescarfks74 je napisao/la:Koje dilajle su ovi strumfovi, pokradu ljude i onda im salju zahvalnicu za gostoprinstvo.
Probisvjet je napisao/la:Oni su onako najzadojeniji.TobeYarabi je napisao/la:od svih hrvatskih klubova, najgori je nk zeljescarfks74 je napisao/la:Koje dilajle su ovi strumfovi, pokradu ljude i onda im salju zahvalnicu za gostoprinstvo.![]()
![]()
![]()
Oni su onako najzadojeniji.flek1950 je napisao/la:od svih hrvatskih klubova, najgori je nk zeljescar
Gramatika zdra'o!svrakino1921 je napisao/la:na 4 fronta mi ove sezone smo poceli ovaj jedan front je zavrsen i zaradili smo 440 000eura i to ce sve otici u javnu potrosnju kantona Sarajevo pa su nasi juniori taj 4 front koji su prolaskom Ludogoreca zaradili od Uefe 20 000eura ovdje samo da dodam da su sve ove ekipe morale platit hotele i navijaci njihovi narocito navijaci Aik Solna koliko oni trose za jedno vece pojedinacno raspitaj se na Ilidzi gdje su odsjeli sad sasvim 5 front je repka koliko se tu zaradilo na ime Zelje koji je uspio repku dovest u Kanton pa Belgijanci su tri hotela zakupili komplet zajedno sa navijacima pa poslije vecere po Carsiji itd.i sad Vi znate da opozicija postoji u Zelji koja trazi titulu ili noga upravi i SM i cim mi udzemo u trku za titulu i postanemo ozbiljan kandidat vi poludite vi sizite jer bit ce jug bit ce vrhunski travnjak a vi to nemozete smislit jedina vasa sansa je da neosvojimo titulu pada opozicija dode na vlast al vidjet cemo sta ce bit...otom potomfks74 je napisao/la:Mozete sa sudijama igrati i na 3 fronta. Ne moze vam niko dati gola, sudije poniste.svrakino1921 je napisao/la:Mi bar igramo na dva fronta pa dokle doguramo nema kod nas kalkulisanja sve transparentno za drzavu![]()
![]()
Al zato babuka 18 milja u padze svaki mjesec bio na klupi ili na tribinamaLakoste je napisao/la:Nema para pa se isplacuje po pola plate.
Odbili im putne troskove i hranu za gostovanjaLakoste je napisao/la:Nema para pa se isplacuje po pola plate.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.