Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Citizen-X
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
ajde na chat pa cemo pricat zagusujemo temu pa cu ti tamo odgovorit
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Re: $: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
slazem se sa tobom! Mozda ova zlatna curica najbolje to radi, pokazuje sta igra i koliko uplati i koliki jr plus ili minus. Mozda trebaju to svi da pocnemo raditi...pozzz4040deuce je napisao/la:Na pocetku,izvinjavam se na offtopicu,ali vec duzi period pratim ovu temu i imam potrebu da kazem svoje misljenje. MIslim da je ova tema u velikoj vecini postova profulana jer ovo je postalo cisto naklapanje,bubanje i biranje parova nasumicno,posebno ovi prelazi sto mi je najtuznije i najsmjesnije od svega,jer je to cisto poklanjanje para kladionici. Vidim svi cijene ovog zgmikya decka,mislim nemam nista protiv njega ali je smijesno da covjek postavi na desetke nasumicnih parova dnevno bez ikakve analize cisto nagdjanje 7+,odg u 1.p. itd. itd.,imam osjecaj kad bi pratio sve te parove,upao bi u kredite u roku tjedan dana. Zar nije bolje momci da udjem na temu i vidim 3 para koja su izanalizirana i potkrijepljena nekim cinjenicama pa da ih s gustom odigram (kao na temi NBA prijedlozi) nego ovako udjem i stoji 30 prelaza,5-6 parova 7+ od kojih ce 1 proc i svi ce hvalit tog decka iako je to puka sreca.. pa svi mi ljudi znamo da turci,talijani,grci i ovi nasi stele,nema potrebe za isticanjem te cinjenice svaki vikend kad se sastanu Galata,Fener,Besiktas ili netko cetvrti. Hvala na citanju,samo moje misljenje..uzivajte
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da i ja postavim 2 listica za danas..
Offenbach - Worms Ps2 1,95
Doncaster gg1 1,25
Chester - Telford ZX2 1,68
Halifax - F.Green 2+ 1,32
Annan - Albion Ps1 1,7
Fenerbahce - Kayser. PM1 1,71
Hap. Ironi. - Hap BS 2+ 1,25
Uk. kvota 19,64
M.Utd - Stoke (P.P) 1 1,55
Rouen - Le Havre (P.P) 1 1,65
Lorient - Marseille zp1- 1,37
Frankfurt - Okapi 2 1,65
St. Peter. - Amur (-5,5+) z2 1,7
Eastleigh - Dartford 1 1,55
Stavanger - Storhamer 1 1,4
Uk. Kvota 21,33
Offenbach - Worms Ps2 1,95
Doncaster gg1 1,25
Chester - Telford ZX2 1,68
Halifax - F.Green 2+ 1,32
Annan - Albion Ps1 1,7
Fenerbahce - Kayser. PM1 1,71
Hap. Ironi. - Hap BS 2+ 1,25
Uk. kvota 19,64
M.Utd - Stoke (P.P) 1 1,55
Rouen - Le Havre (P.P) 1 1,65
Lorient - Marseille zp1- 1,37
Frankfurt - Okapi 2 1,65
St. Peter. - Amur (-5,5+) z2 1,7
Eastleigh - Dartford 1 1,55
Stavanger - Storhamer 1 1,4
Uk. Kvota 21,33
Još jedan stručnjak...4040deuce je napisao/la:Na pocetku,izvinjavam se na offtopicu,ali vec duzi period pratim ovu temu i imam potrebu da kazem svoje misljenje. MIslim da je ova tema u velikoj vecini postova profulana jer ovo je postalo cisto naklapanje,bubanje i biranje parova nasumicno,posebno ovi prelazi sto mi je najtuznije i najsmjesnije od svega,jer je to cisto poklanjanje para kladionici. Vidim svi cijene ovog zgmikya decka,mislim nemam nista protiv njega ali je smijesno da covjek postavi na desetke nasumicnih parova dnevno bez ikakve analize cisto nagdjanje 7+,odg u 1.p. itd. itd.,imam osjecaj kad bi pratio sve te parove,upao bi u kredite u roku tjedan dana. Zar nije bolje momci da udjem na temu i vidim 3 para koja su izanalizirana i potkrijepljena nekim cinjenicama pa da ih s gustom odigram (kao na temi NBA prijedlozi) nego ovako udjem i stoji 30 prelaza,5-6 parova 7+ od kojih ce 1 proc i svi ce hvalit tog decka iako je to puka sreca.. pa svi mi ljudi znamo da turci,talijani,grci i ovi nasi stele,nema potrebe za isticanjem te cinjenice svaki vikend kad se sastanu Galata,Fener,Besiktas ili netko cetvrti. Hvala na citanju,samo moje misljenje..uzivajte

U pravu je decko sve sto je rekao stoji. Kada procitam kec ko vrata
Moraju danas dobiti
Daj makar H2H ili nesto slicno...

Niko te ne tjera da igraš bilo šta što ljudi kače, svak je kovač svoje sreće.
-
- Kontakt:
Ta(j) golden **** ti je zgmiky ako nisi skonto, pokupis informacija sa drugih foruma I ovde se pravis pametan sa prolaznoscu od 30 posto kvote 2. Svi nesto igraju a ne sjecam se da sam video ikad listic od ovih kolovodja sa pdf-a4040deuce je napisao/la:Na pocetku,izvinjavam se na offtopicu,ali vec duzi period pratim ovu temu i imam potrebu da kazem svoje misljenje. MIslim da je ova tema u velikoj vecini postova profulana jer ovo je postalo cisto naklapanje,bubanje i biranje parova nasumicno,posebno ovi prelazi sto mi je najtuznije i najsmjesnije od svega,jer je to cisto poklanjanje para kladionici. Vidim svi cijene ovog zgmikya decka,mislim nemam nista protiv njega ali je smijesno da covjek postavi na desetke nasumicnih parova dnevno bez ikakve analize cisto nagdjanje 7+,odg u 1.p. itd. itd.,imam osjecaj kad bi pratio sve te parove,upao bi u kredite u roku tjedan dana. Zar nije bolje momci da udjem na temu i vidim 3 para koja su izanalizirana i potkrijepljena nekim cinjenicama pa da ih s gustom odigram (kao na temi NBA prijedlozi) nego ovako udjem i stoji 30 prelaza,5-6 parova 7+ od kojih ce 1 proc i svi ce hvalit tog decka iako je to puka sreca.. pa svi mi ljudi znamo da turci,talijani,grci i ovi nasi stele,nema potrebe za isticanjem te cinjenice svaki vikend kad se sastanu Galata,Fener,Besiktas ili netko cetvrti. Hvala na citanju,samo moje misljenje..uzivajte
Haha,ovo je decko forum,to znaci mjesto na kojem ljudi razmjenjuju misljenja,prosiri vidike,nemoj biti ogranicen. Nisam strucnjak obicni sam covjek kao i vi svi,na kladionici ne dobivam svaki dan,cak ni svaki tjedan,samo izrazavam svoje misljenje u cilju poboljsanja djelovanja ove teme,koja i ovakva nije losa,ali imam nekih zamjerki koje sam rekao u gornjem postu. Uzivaj,svako ti dobrostole8455 je napisao/la:Još jedan stručnjak...4040deuce je napisao/la:Na pocetku,izvinjavam se na offtopicu,ali vec duzi period pratim ovu temu i imam potrebu da kazem svoje misljenje. MIslim da je ova tema u velikoj vecini postova profulana jer ovo je postalo cisto naklapanje,bubanje i biranje parova nasumicno,posebno ovi prelazi sto mi je najtuznije i najsmjesnije od svega,jer je to cisto poklanjanje para kladionici. Vidim svi cijene ovog zgmikya decka,mislim nemam nista protiv njega ali je smijesno da covjek postavi na desetke nasumicnih parova dnevno bez ikakve analize cisto nagdjanje 7+,odg u 1.p. itd. itd.,imam osjecaj kad bi pratio sve te parove,upao bi u kredite u roku tjedan dana. Zar nije bolje momci da udjem na temu i vidim 3 para koja su izanalizirana i potkrijepljena nekim cinjenicama pa da ih s gustom odigram (kao na temi NBA prijedlozi) nego ovako udjem i stoji 30 prelaza,5-6 parova 7+ od kojih ce 1 proc i svi ce hvalit tog decka iako je to puka sreca.. pa svi mi ljudi znamo da turci,talijani,grci i ovi nasi stele,nema potrebe za isticanjem te cinjenice svaki vikend kad se sastanu Galata,Fener,Besiktas ili netko cetvrti. Hvala na citanju,samo moje misljenje..uzivajte

Da pratiš ovaj forum dovoljno dugo znao bi da ima mnogo dobrih postera. Hamza87 odlično tuče euro košarku, jozinho isto...Drugo, ne vjerujem da bilo ko koristi samo jedan forum ili stranicu kao presudan izvor informacija. Treće, ipak na kraju dana, ovo nije nikakva egzaktna nauka.
Druze,mislim da si se ti izgubio..nigdje nisam naveo da nema dobrih postera,dapace rekao sam da ih ima,ne znam odakle sad tebe na tome. Naravno da me nitko ne tjera da igram parove,doduse i ne igram ih samo sam rekao da bi bilo bolje da se par potkrijepi nekim cinjenicama,bar H2H sto momak iznad kaze..ajde ti uzivaj u ostatku dana da ne zagusujem temustole8455 je napisao/la:Da pratiš ovaj forum dovoljno dugo znao bi da ima mnogo dobrih postera. Hamza87 odlično tuče euro košarku, jozinho isto...Ne vjerujem da bilo ko koristi samo jedan forum ili stranicu kao presudan izvor inforamcija. Ipak na kraju dana, ovo nije nikakva egzaktna nauka.

Kake crne činjenice, lijepo ti je momak iznad rekao, možeš da analiziraš do sutra i mrka kapa. Više para se uzme na osjećaj nego na analizu.
Re: $: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
ma nije bitno da li oni igraju to u kladzi, mozda nemaju ni para za takvu igru ali je bitno da stave profit i da se vidi njihova uspjesnost u pogadjanju.akumulator87 je napisao/la:Ta(j) golden **** ti je zgmiky ako nisi skonto, pokupis informacija sa drugih foruma I ovde se pravis pametan sa prolaznoscu od 30 posto kvote 2. Svi nesto igraju a ne sjecam se da sam video ikad listic od ovih kolovodja sa pdf-a4040deuce je napisao/la:Na pocetku,izvinjavam se na offtopicu,ali vec duzi period pratim ovu temu i imam potrebu da kazem svoje misljenje. MIslim da je ova tema u velikoj vecini postova profulana jer ovo je postalo cisto naklapanje,bubanje i biranje parova nasumicno,posebno ovi prelazi sto mi je najtuznije i najsmjesnije od svega,jer je to cisto poklanjanje para kladionici. Vidim svi cijene ovog zgmikya decka,mislim nemam nista protiv njega ali je smijesno da covjek postavi na desetke nasumicnih parova dnevno bez ikakve analize cisto nagdjanje 7+,odg u 1.p. itd. itd.,imam osjecaj kad bi pratio sve te parove,upao bi u kredite u roku tjedan dana. Zar nije bolje momci da udjem na temu i vidim 3 para koja su izanalizirana i potkrijepljena nekim cinjenicama pa da ih s gustom odigram (kao na temi NBA prijedlozi) nego ovako udjem i stoji 30 prelaza,5-6 parova 7+ od kojih ce 1 proc i svi ce hvalit tog decka iako je to puka sreca.. pa svi mi ljudi znamo da turci,talijani,grci i ovi nasi stele,nema potrebe za isticanjem te cinjenice svaki vikend kad se sastanu Galata,Fener,Besiktas ili netko cetvrti. Hvala na citanju,samo moje misljenje..uzivajte
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
jeste smijesni..ovo je forum od svih nas i svako ima pravo da konkretno na ovoj temi da postavi koji god hoce par i pise svaki dan nemoguce prelaze,keceve,dvice itd.... tvoje je hoces li ili ne ispratiti to.. tu se sva prica zavrsava!
Evo ja pozivam vas da isto pisete parove sa tim analizama kako vi zamisljate da treba da bude...ja bi rado da vidim pa ako mi se svidi ispratio bi!
Evo ja pozivam vas da isto pisete parove sa tim analizama kako vi zamisljate da treba da bude...ja bi rado da vidim pa ako mi se svidi ispratio bi!
FORZA MILAN
- Citizen-X
- Kontakt:
sto se mene tice da vidim covjeka koji se igra zamisljenim jedinicama i apstraktnim novcem a pogadja k'o lud - slao bih mu pare na racun... sasvim mi je nebitno je l neko uplacuje il ne uplacuje tikete.....
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Donekle se slazem sa ovim momkom sto kritikuje, ja pratim redovno ovaj dio foruma, ali ne objavljujem nista jer nemam vremena za analizu, pa bi mi bilo glupo moj par potkrijepiti obrazlozenjem "moraju dobiti". A donekle se i ne slazem sa njim. To je slucaj u dijelu sa zgmikyem. Prvo taj momak je bio neka vrsta "posrednika" kad je leteci ovdje bio. A taj leteci je donio para ovoj raji ko ga je pratio kao niko nikad prije. Taj zgmiky je ovdje pogodio vise kvota 3-4 nego svi ovdje skupa. Al zgmiky ne kaze odigraj sve na jedan listic, vec singliraj. Ti ako singliras 3 para od kvote 5 i jedan prodje ti si dobar. A prodje jedan. I taj zgmiky je meni licno pomogao u zadnjih sedmicu i po nebrojeno puta, odgovorio mi na nebrojeno PP i nebrojeno puta predlozio singl ili dubl. Mozda je dva puta fulio, ostalo je sve proslo i ja sam zahvaljujuci njemu i samo njemu, u VELIKOM plusu. Tako za ovog decka jedna poruka, prijatelju niko nikog ne tjera ovdje da odigra nesto. Ti ako smatras da nema smisla igrati taj par, nemoj ga brate igrat. Ove prijelaze sto predlazu, poneki ispratim na marku-dvije, i ako prodje odlicno a ako ne i nije neka steta. Pozdrav za sve kladionicare.
Singl je zakon ako imaš pare.Citizen-X je napisao/la:sto se mene tice da vidim covjeka koji se igra zamisljenim jedinicama i apstraktnim novcem a pogadja k'o lud - slao bih mu pare na racun... sasvim mi je nebitno je l neko uplacuje il ne uplacuje tikete.....
Svaka na mjestu.4040deuce je napisao/la:Na pocetku,izvinjavam se na offtopicu,ali vec duzi period pratim ovu temu i imam potrebu da kazem svoje misljenje. MIslim da je ova tema u velikoj vecini postova profulana jer ovo je postalo cisto naklapanje,bubanje i biranje parova nasumicno,posebno ovi prelazi sto mi je najtuznije i najsmjesnije od svega,jer je to cisto poklanjanje para kladionici. Vidim svi cijene ovog zgmikya decka,mislim nemam nista protiv njega ali je smijesno da covjek postavi na desetke nasumicnih parova dnevno bez ikakve analize cisto nagdjanje 7+,odg u 1.p. itd. itd.,imam osjecaj kad bi pratio sve te parove,upao bi u kredite u roku tjedan dana. Zar nije bolje momci da udjem na temu i vidim 3 para koja su izanalizirana i potkrijepljena nekim cinjenicama pa da ih s gustom odigram (kao na temi NBA prijedlozi) nego ovako udjem i stoji 30 prelaza,5-6 parova 7+ od kojih ce 1 proc i svi ce hvalit tog decka iako je to puka sreca.. pa svi mi ljudi znamo da turci,talijani,grci i ovi nasi stele,nema potrebe za isticanjem te cinjenice svaki vikend kad se sastanu Galata,Fener,Besiktas ili netko cetvrti. Hvala na citanju,samo moje misljenje..uzivajte

A jest lijepo bez kladionce, evo vec 3 dana bez nerviranja bez icega..jos kad vidim da bih pao nesto sto sam mislio da je zicer..
Okanite se ljudi corava posla, sve je protiv nas..u zadnjih mjesec dana pao sam bar 2000 km, sve tiketi po 1 par..i sve tako blizu i svaki put pad..zato sad miran 

- cosakladionicar
- Kontakt:
Pecsi - Haladas 2 3,20
Ukratko Jarni izlazi sa zamjenama i juniorima protiv Haladasa, sretno ko isprati. Jak info vjerujte.
PAR ZA IZBJECI: LAZIO
Nesigurnost je pristuna i izjava Candreve da on sve sam radi a da drugi nista ne poduzimaju je uzdrmala sve
Ukratko Jarni izlazi sa zamjenama i juniorima protiv Haladasa, sretno ko isprati. Jak info vjerujte.
PAR ZA IZBJECI: LAZIO
Nesigurnost je pristuna i izjava Candreve da on sve sam radi a da drugi nista ne poduzimaju je uzdrmala sve
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.