FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

wobly92
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la wobly92 » 09 jun 2016, 21:59

staragarda je napisao/la:E sta ti nećeš sve cut od ovih sto sa tijesnom i jufkama rade po cijele dane....ću, ne zanimaju nekoga Dzidica pare a pirlo,anri i bruka planetarnih zvijezda igrala po kunta kinte ligama za kesh :urnebes: :rol: :rol:
Kada se pojavila informacija da napuštam Čelik, odmah je počeo da mi zvoni telefon. Bilo je ponuda i iz BiH, ali i inostranstva. Imao sam ponudu da se vratim u Kazahstan, u tim Shakhtera iz Karagandya, te iz Malezije, ali sam to odbio. Osigurao sam egzistenciju svojoj porodici, dugo sam igrao u inostranstvu i vratio sam se jer želim biti blizu njih. Ne želim ići negdje daleko.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 jun 2016, 22:04

wobly92 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:E sta ti nećeš sve cut od ovih sto sa tijesnom i jufkama rade po cijele dane....ću, ne zanimaju nekoga Dzidica pare a pirlo,anri i bruka planetarnih zvijezda igrala po kunta kinte ligama za kesh :urnebes: :rol: :rol:
Kada se pojavila informacija da napuštam Čelik, odmah je počeo da mi zvoni telefon. Bilo je ponuda i iz BiH, ali i inostranstva. Imao sam ponudu da se vratim u Kazahstan, u tim Shakhtera iz Karagandya, te iz Malezije, ali sam to odbio. Osigurao sam egzistenciju svojoj porodici, dugo sam igrao u inostranstvu i vratio sam se jer želim biti blizu njih. Ne želim ići negdje daleko.
Hoces da kažeš po ovom napisu da mu sad neko ponudi recimo 200 milja po sezoni da bi se on zahvalio i odbio...doduse,svakakvih budala danas ima al opet čisto sumnjam.. hajd živio brate
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 09 jun 2016, 22:10

zagor1987 je napisao/la:Solinas znam licno Dzidu pare ga ne interesuju,lik odbio ponudu Sahtara za 5 godina u Sarajevu nebi toliko zaradio,a ovo da je vas odbio mi nije rekao,vec da ceka nas i da ste mu vi nudili,ovu Mladost nije spominjao pitacu ga juce mi tako rece. Koliko ga pare zanimaju govori cinjenica da je pripreme placo Celiku i plate
Ja sam cuo da ima neki dogovor sa Mladosti,da bi njega najradije prihvatio(da ispostuje nesto od ranije,neki dogovor)uklapa se u tvoju pricu,ako ga ne intetesuju pare...
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 09 jun 2016, 22:12

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Onaj Melunovic je bio igracina za njega. Karic je vec igrao za FKS
Kakve to veze ima? To sto Sarajevo njega i hrpu ostalih igraca nije znalo iskoristit i uigrat ne znaci nista. Karic je fudbalercina, dokazo je to u Celiku, dokazat ce i u Slobodi.

P.S.
Dzida lezi na parama. Msm da ce pri izboru kluba gledat samo da je sto blize Zenici.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 09 jun 2016, 22:12

emirzlaTu je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:Solinas znam licno Dzidu pare ga ne interesuju,lik odbio ponudu Sahtara za 5 godina u Sarajevu nebi toliko zaradio,a ovo da je vas odbio mi nije rekao,vec da ceka nas i da ste mu vi nudili,ovu Mladost nije spominjao pitacu ga juce mi tako rece. Koliko ga pare zanimaju govori cinjenica da je pripreme placo Celiku i plate
Ja sam cuo da ima neki dogovor sa Mladosti,da bi njega najradije prihvatio(da ispostuje nesto od ranije,neki dogovor)uklapa se u tvoju pricu,ako ga ne intetesuju pare...
Ako ga pare ne interesuju, sto onda ne ostane u Celiku? :D
A sad adio...

tz87fkr
Kontakt:

Post Postao/la tz87fkr » 09 jun 2016, 22:14

Pozitiva je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:
Pa druze u celiku sigurno nema nista od necega mora zivjeti, ali sigurno ako potpise za mladost da ga novac ne interesuje, jer plata u sa i u mladosti su kao nebo i zemlja.
Poraz zaboli sreca utihne al' vjera u tebe nikad ne prestaje !!

muhamed121
Kontakt:

Post Postao/la muhamed121 » 09 jun 2016, 22:14

Pozitiva je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:
A skim da igra u celiku pa ljudi nemaju 5 igraca

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 09 jun 2016, 22:18

Zato i kazem,najblizi je njima,jer hoce da ispostuje taj dogovor.
Nama je vjerovatno bubno cifru i ako pristanemo na to,mogo bi doci kod nas.Znam da je zapelo oko para u vezi nas,pa predpostavljam da trazi puno...

muhamed121
Kontakt:

Post Postao/la muhamed121 » 09 jun 2016, 22:22

emirzlaTu je napisao/la:Zato i kazem,najblizi je njima,jer hoce da ispostuje taj dogovor.
Nama je vjerovatno bubno cifru i ako pristanemo na to,mogo bi doci kod nas.Znam da je zapelo oko para u vezi nas,pa predpostavljam da trazi puno...
Al ako izjavi da se zahvaljuje Azmiru na korektnoj ponudi sigurno da je njemu bila dobra eh sad sto on hoce taj dogovor da ispostuje

muhamed121
Kontakt:

Post Postao/la muhamed121 » 09 jun 2016, 22:24

Adnan Bobić novi igrac Slobode

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 09 jun 2016, 22:30

Sta bi dokle smo.gdje smo zapeli .ko dodje sve profula

tz87fkr
Kontakt:

Post Postao/la tz87fkr » 09 jun 2016, 22:35

Bilo bi furka da saric slomi nogu prvu utakmicu u sa hahahah
Poraz zaboli sreca utihne al' vjera u tebe nikad ne prestaje !!

muhamed121
Kontakt:

Post Postao/la muhamed121 » 09 jun 2016, 22:35

Posto je doso Eric ranije sad evo dosao Bobic sad je pitanje dal ce nas Piric napustit sta ce ti toliki golmani

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 09 jun 2016, 22:36

muhamed121 je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:Zato i kazem,najblizi je njima,jer hoce da ispostuje taj dogovor.
Al ako izjavi da se zahvaljuje Azmiru na korektnoj ponudi sigurno da je njemu bila dobra eh sad sto on hoce taj dogovor da ispostuje
Prije par dana,znam da su stali oko para...zato kazem...mozda je Azmiru bubno cifru...ako prodje,prodje...nije proslo,zahvalio se Azmiru.

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 09 jun 2016, 22:36

evo zbog ovakvih treba bjezat iz drzave ..... Dado je najpametniji ....[/quote]
:clap: :clap:[/quote]
Kakvih debila ima na forumu... :damn: :facepalm:[/quote]
Post ti je prijavljen, pa se vrijedjaj sa svojim solinasom. LP
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 09 jun 2016, 22:37

muhamed121 je napisao/la:Posto je doso Eric ranije sad evo dosao Bobic sad je pitanje dal ce nas Piric napustit sta ce ti toliki golmani
Boli nas.umjesto stopera bice 2 golmana na terenu :lol:
Nemoj dobar je bobic.ako dodje odlicno.
Dobrodoso. :salut:
Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 09 jun 2016, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 09 jun 2016, 22:37

Za Pirica pregovaramo sa 2 kluba :thumbup: vjerovatno Gent i jos neki :hmmmmm:

EDIT: Oyalinka ce ostat' u Belgiji, na posudbu ce u neki slabiji klub
Zadnja izmjena: SlobodaTuzla1919, dana/u 09 jun 2016, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

fukare987
Kontakt:

Post Postao/la fukare987 » 09 jun 2016, 22:37

Sariel je napisao/la:
muhamed121 je napisao/la:Posto je doso Eric ranije sad evo dosao Bobic sad je pitanje dal ce nas Piric napustit sta ce ti toliki golmani
Boli nas.umjesto stopera bice 2 golmana na terenu :lolno:

pa dosao vec, ima na tuzlanski

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 09 jun 2016, 22:38

Mahir je bio i moja želja, kao i Hodžić, ali ovaj završi u Sarajevu. Dobra stvar je što su sve novajlije potpisale na 2 i više godina ugovor. Zanima me sad da li su Kosti, Mehmedagi i Stjepi produženi ugovori na "tu" dodatnu godinu ili su i oni obnovili ugovore na duži period?

Očekujem još jednog napadača, dobro krilo, dobrog stopera i jednog solidnog veznog igrača.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

muhamed121
Kontakt:

Post Postao/la muhamed121 » 09 jun 2016, 22:39

fukare987 je napisao/la:
Sariel je napisao/la:
Boli nas.umjesto stopera bice 2 golmana na terenu :lolno:

pa dosao vec, ima na tuzlanski
Pa dosao je pise i na fk sloboda stranici dobrodosao on nama a vidjet cemo sta cemo sa njima haha ima se moze se

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.